Kolmea ihmistä on ammuttu Göteborgissa

Kolmea ihmistä on ammuttu puoli kymmenen aikaan lauantai-iltana Bergsjönissä, Göteborgissa.

Kahta epäillään murhayrityksestä Bergsjönissä, Göteborgissa tapahtuneesta ampumistapauksen johdosta. Silminnäkijöiden mukaan kahta nuorta miestä oli ammuttu Komettorgetilla vakavin seurauksin. Loukkaantuneet vietiin sairaalaan hoitoon. Tiettävästi toinen uhreista oli tajuissaan vielä ambulanssin tullessa paikalle.

Tekijät yrittivät paeta poliisia, joten poliisi ampui toista murhayrityksen tekijää kiinniottotilanteessa hänen yritetty ajaa poliisin päälle autolla. Murhayrityksen lisäksi häntä syytetään myös virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta.

Poliisin ampumalla tekijällä oli vähäisiä vammoja. Myös hän joutui sairaalahoitoon.

Asiasta uutisoi: Aftonbladet