Marjaana Toiviainen: luterilainen kirkko on munaton – myynyt sielunsa poliisille

Marjaana Toiviainen antaa vinkkejä maahanmuutajienkin suosimassa Facebook- yhteisössä, Refugee Hospitality Clubissa kuinka maahanmuuttajat voivat avioliiton kautta välttää palautukset kotimaahansa.

Marjaana kertoo, miten ilman passia oleva pääsee naimisiin. Hän kehoittaa tällaista henkilöä menemään toiseen maahan suomalaisen puolisonsa kanssa ja avioitua siellä. Tämän jälkeen parinkunta voi rekisteröidä avioliittonsa Suomessa.

Marjaana kritisoi julkaisussaan myös kovin sanoin luterilaista kirkkoa sekä Suomen poliisia. Hänen mielestään kirkko on munaton, kun tottelee poliisin määräystä olla vihkimättä henkilöä, jonka henkilöllisyyttä poliisi ei ole vahvistanut. Toiviaisen mukaan kirkko on myynyt sielunsa poliisille.

Tänä aamuna Toiviaisen julkaisut olivat poistuneet Refugee Hospitaly Clubin Facebook-aikajanalta.

Marjaana Toiviainen – Facebook