Valkoihoinen poliisi pelkäsi turvallisuutensa puolesta – Ampui tummaihoista kollegaansa

Yhdysvalloissa Saint Lousin kaupungissa oli pidätystilanne, missä poliisi ampui kollegaansa. 

Yhdysvalloissa vapaalla ollut poliisi oli kuullut mekkalaa kotinsa läheisyydessä ja rynnännyt auttamaan virkaveljiään kolman tummaihoisen miehen pidättämisessä.

Pisätystilannetta tehnyt poliisi ei ollut tunnistanut kollegaansa ja sanoi pelänneensä turvallisuutensa puolesta. Poliisi oli ampunut apuun tullutta virkaveljeään käteen ja uhri oli joutunut sairaalaan, josta hän on jo päässyt pois. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Yhdysvalloissa on viime aikoina syytetty poliisia etnisistä profiloinnista ja rasismista ja siellä on ollut useita mielenosoituksia. Siellä on saaneet surmansa poliisin luodeista useat tummaihoiset nuoret miehet.

Asiasta uutisoi: MTV

Uutisten kommentointi TÄÄLLÄ