Amerikkalainen kuolee $61 500 veloissa

73% amerikkalaisista kuolee velkaisena ja kuollessaan amerikkalaisella on keskimäärin 61 500 dollaria velkaa.

68:lla prosentilla oli luottokorttivelkaa, 37% asuntolainoja, 25% autolainaa, 12% kulutusluottoa ja 6% opintolainaa.

Asiaa selvitettäessä tutkittiin 220 miljoonan kuluttajan tietoja. Amerikkalaiskodeilla on keskimäärin 132 500 dollaria velkaa.

Asiasta kertoi Zero Hedge: Americans Are Dying With An Average Of $61,500 In Debt2 thoughts on “Amerikkalainen kuolee $61 500 veloissa

 • 23.6.2017 at 18:57
  Permalink

  Ja nyt kun suuret ikäluokatkin ovat alkaneet kuolla Amerikan yhdysvalloissa, on sielä pukkaamassa pankkikriisiä. Onneksi Rothchield omistaa Suome pankin niin sillä on käytössä suomalaisten tileillä makaavat 80 miljardia. Ai niin, ei olekkaan, sillä nehänovat käytössä EKP:llä. Mutta kukas omistikaan EKP:n ja IMF:n? Rothchield.

  Reply
 • 23.6.2017 at 19:03
  Permalink

  Kummakos tuo ottaen huomioon tunari Bushin ja todellinen velkakuningas Barak Obaman velan oton, sekä viimeksi mainitun amerikkalaisten yritysten tappolinjan, joka noudatteli suomalaista oppia tappaa kaikki mikä liikkuu ja siirrättää kaikki tuotanto Aasiaan halpatyömaihin, pois kotimaisilta yritttäjiltä ja duunareilta.
  Sipilän jihad -hallitus velkauttaa Suomea pakkoliitokseen EU:hun ja juutalais -akka, jolle Sipilä järjesti pikavauhtia Suomen ”kansalaisuuden”, että tämä pääsee myymään Suomen veronmaksajain kustantamat tieverkot monikansallisille yhtiöille, jotka toimivat veroparatiiseissa, joten yhtä ainoaa killinkiä ei niistä Suomeen heru. Päinvastoin me suomalaiset maksamme joka metristä jonka ajamme teillämme vakoilulaite autossa kiinni, joten kansalaisen joka liike tiedetään reaaliaikaisesti. Metsät ja pohjavetemme ovat jo huulilla ja nekin tullaan suhmuroimaan 5 ihmisen kesken kaikessa hiljaisuudessa jollekin jutkulle. Kenties George Sorokselle, tuolle Euroopan tuhon arkkitehdille.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.