Vistbacka: Huhtasaaren puhe törkeä, tukisäätiöllä ei kiinnostusta tukea Halla-ahon perussuomalaisia (video)

SMP:n ja perussuomalaisten entinen pitkäaikainen kansanedustaja ja ulkoministeri Timo Soinin tukija, perussuomalaisten tukisäätiön puheenjohtaja Raimo Vistbacka kertoo Uutissuomalaisen haastattelussa, ettei tukisäätiöllä ole kiinnostusta tukea Jussi Halla-ahon perussuomalaisia puolueen jakautumisen jälkeen.

Vistbacka sanoo harkinneensa erilaisia vaihtoehtoja, jotta säätiö pystyisi jatkamaan yhteistyötään kahtiajakautuneen puolueen kanssa.

– Itsekseni olen miettinyt yön hiljaisina hetkinä, onko tässä mahdollisuutta minkäänlaisiin kompromisseihin.

Maanantain jälkeen kompromissiratkaisu ei enää ole ollut vaihtoehto. Vistbacka kertoo syyksi perussuomalaisten uudeksi varapuheenjohtajaksi valitun Laura Huhtasaaren pitämän puheen eduskunnassa.

– Hän piti sellaisen puheenvuoron, että siinä kaikki kompromissit ja muut ajatukset tahtoivat häipyä. En muista 24 vuoden ajalta eduskunnasta tuollaista puheenvuoroa. Se oli yksi törkeimmistä, jonka olen koskaan kuullut.

Katso kyseinen Huhtasaaren puhe YouTubesta:

Vistbackan kertoman mukaan säätiön hallitusta ei ole kutsuttu kokoon perussuomalaisten viimeaikaisten tapahtumien vuoksi.

Mikäli säätiön hallitus päättäisi siirtyä tukemaan perusteilla olevaa Sininen tulevaisuus -puoluetta, edellyttäisi se säätiön sääntöjen muuttamista. Patentti- ja rekisterihallituksen mukaan sääntömuutos ei olisi mikään läpihuutojuttu.

– Säätiö on aika tiukasti sidottu toiminnassa olevaan rekisteröityyn puolueeseen. Muutos tulisi olemaan vaikea, arvioi patentti- ja rekisterihallituksen tiimiesimies Jouko Koitto.

 

Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Katso myös:

8 thoughts on “Vistbacka: Huhtasaaren puhe törkeä, tukisäätiöllä ei kiinnostusta tukea Halla-ahon perussuomalaisia (video)

  • 21.6.2017 at 11:10
    Permalink

    Raimo puhuu jälleen paskaa minkä ehtii -eli tekee sitä mitä parhaiten osaa.

    Reply
  • 21.6.2017 at 11:26
    Permalink

    Vistbacka on täysi pökiö!
    Säätiö on nimenomaan Perussuomalaiset rp.n tukemiseen, ei minkään muun.
    Nyt helvettiin sieltä Yrjönkadulta että loppuu Soinille maksaminen, muuttavat säätiön sääntöjä tai lopettavat koko paskan.
    Umpikiero järjestely jolla kuppaavat puoluetta.

    Reply
  • 21.6.2017 at 11:36
    Permalink

    Raimo puhuu mitä sylki suuhun tuo. Tosiasia on että Persut vaativat lainansa takaisin ja siihen konkurssiin menee uuvatien ja Raimon rahat.

    Reply
  • 21.6.2017 at 13:03
    Permalink

    Edes Raimo Vistbacka ei saa lakia väännettyä umpikierona miehenä niin kieroon, että monelle puolelle tyypillinen säätiö alkaisi tukea toisen puolueen toimintaa.

    Reply
  • 21.6.2017 at 18:44
    Permalink

    Tämä nimismies joka on kiero kuin korkkiruuvi. Ja jos hän lähtee ongelle ”on molemmissa päissä liero”. (Jaakko Teppo)
    Tämä SPM:n poliittisen perinnön tärvännyt Veikko Vennamon kunniakkaan, mutta joidenkin mielestä pitävät tätä Suomen siirtolaisten asuttamisesta tehokkaasti vastanneesta miehestä täysin luokattomana ihmisenä, mutta kuitenkin hänen työnsä on ajettu ja aika ajanut tärviölle, koska seteliselkärankaiset ovat kaapanneet tuossa liikkeessä vallan.

    Reply
  • 22.6.2017 at 05:17
    Permalink

    Joo Huhtasaaren puhetta ilman tukea oliosi siis tippunut…

    Tai kompromissi eli hieman persuille ja kaikki muu uuvateille…

    Reply
  • 23.6.2017 at 23:51
    Permalink

    Mitä vikaa siinä puheessa muka oli?

    Reply
  • 24.6.2017 at 19:30
    Permalink

    Ongelma kai lienee että tukisäätiöllä ei ole muuta kuin velkaa ja nekin on Lainattu PSltä. Miten velkainen ja rahaton yhdistys voi ketään tukea?

    Vispackalla taitaa hieman vispata nyt vähän liikaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.