Näkökulma: suomalaiset syyttömiä terroriin ja väkivaltaan

Liian usein näinä päivinä poliitikkojen, yläluokan ja jopa kirkonmiesten (sukupuolta katsomatta) suunnasta tulee avauksia, joissa terroritekojen ja EU:ssa jatkuvasti rehottavan väkivallan syitä etsitään eurooppalaisista.

Erityisen rumaa tämä on silloin, kun syytteet kohdistetaan suomalaisiin, jotka jonkin globaalin epäoikeudenmukaisuuden tai muun marxilaisissa piireissä keksityn verukkeen kautta koetetaan syyllistää maailman ja Euroopan rumista tapahtumista.

Sinä et ole tehnyt mitään väärää, enkä ole minäkään. Tämä on hyvä pitää mielessä ja tästä totuudesta on pidettävä tiukasti kiinni. Väärien käsitysten ja valikoitujen totuuksien levittäjät eivät halua meidän parastamme.

Ja on hyvää muistaa, ettei Suomi ole koskaan ollut kolonialistinen mahti. Sen sijaan Ruotsi, Venäjä, Saksa ja Yhdysvallat ovat sen sijaan pitäneet meitä joko suurvaltapolitiikkansa pelinappuloina tai jopa alusmaanaan ja jopa vuosisatojen ajan.

Kaikesta tästä huolimatta me, meidän vanhempamme, isovanhempamme ja meidän etäisemmätkin esivanhempamme olemme yhdessä rakentaneet tästä isänmaasta maan, joka on monien kansainvälisten vertailujen kärjessä. Ja harva kansa rakastaa isänmaansa luontoakaan suomalaisten lailla.

Ehkäpä sekin kertoo meistä jotain, että Yhdysvaltain intiaanisotien aikana intiaanit kostoretkillään jättivät vain yhden porukan talot polttamatta, suomalaisten, metsien kansan, jonka kanssa he kokivat ilmeistä sielujen sisaruutta.

Syy pahaan maailmassa ei ole sinun, eikä se ole minun. Ja vaikka hyvän ja pahan raja kulkee jokaisen ryhmän sijaan jokaisen ihmisen sydämen halki, me olemme tässä asiassa syyttömiä ja voimme pestä tästä koko sotkusta kätemme. Ja niin meidän tuleekin tehdä, koska me emme ole tehneet mitään väärää.10 thoughts on “Näkökulma: suomalaiset syyttömiä terroriin ja väkivaltaan

 • 21.6.2017 at 01:32
  Permalink

  Hyvä kirjoitus ja totta.Muistakaa tämä.

  Reply
 • 21.6.2017 at 04:41
  Permalink

  Ei todellakaan. Amerikassa alkuperäisihmiset ottivat meidät kauniisti vastaan, koska kummatkin olivat syrjittyjä omissa oloissaan viihtyviä kilttejä metsäihmisiä.

  Algonquinit, ojibwat ja creet muistavat meitä hyvällä.

  Reply
 • 21.6.2017 at 04:55
  Permalink

  Eikö tämäkään sivusto uskalla todeta noita terrori-iskuja Mossadin tekemiksi ja poliitikkojen hyväksynnällä? Syyllisiä ovattodellakin syyllistäjät. Veikkaan tuota Etu-Töölönkin uhkaa vain viranomaisten valehteluksi.

  Reply
 • 21.6.2017 at 05:11
  Permalink

  Ei Mossadin tarvitse alkaa täällä iskuja tehdä, sillä sionistien käskystä tänne hankitut islamistiterroristit kyllä hoitavat asian. Islamistit ovat sionistien hyödyllisiä idiootteja siinä missä suvakit ja maanpetturipoliitikotkin. Viimeksi mainitut kuvittelevat olevansa turvassa, kun vetävät isänmaata sionisteille yksityistäessään ja lahjoittaessaan sionistien ”luvalla” mahdollisimman paljon omaan fikkaan. Turha luulo! Kannattaisi ottaa oppia siitä miten kävi, kun bolshevikit – jotka olivat kasaareja, kuten nämä USA:n ja Israelin maailmanvaltaa tavoittelevat sionistitkin – tekivät yhdessä yössä vanhasta ruplasta paskapaperia.

  Samoin tulee käymään maanpetturipoliitikkojen rahoille, sillä sionistit omistavat niin rahan kuin velankin luontioikeuden.

  Eero Tillanen

  Reply
 • 21.6.2017 at 07:35
  Permalink

  Mites suomalaiset ovat kohdelleet omaa alkuperäiskansaansa, saamelaisia?

  Reply
  • 21.6.2017 at 09:08
   Permalink

   Kyllä he ihan asiallisesti saamelaisia ovat kohdelleet. Eikä muutenkaan koko Lappia heille tulisi antaa, kuten järjettömösti vaaditaan. Saamelaiset eivät ole voineet vastustaa NWO:n tarjoamia porkkanoita ja ovat omaksuneet uhriroolin. Kuten muut vähemmistöt lypsävät kantaväestöä ja osallistuvat siten Suomen tuhoamiseen ja mädättämiseen. Eivät sentää ole kehdanneet mölistä hirveästi muta kuin kolttasaamelaisten väitetystä körmyyttämisestä, vaikka kyse oli oikeutetusta pororosvouksen kuriin panemisesta.

   Reply
 • 21.6.2017 at 08:34
  Permalink

  Valkoisella miehellä ei ole sytä itseruoskintaan. Ei ole meidän syy jos jossan maapallon kolkassa ollaan kehtyksestä jäljessä.

  Reply
 • 21.6.2017 at 08:46
  Permalink

  Tulispa saatana maailmanloppu! Loppuis tän typerä pelleily.

  Reply
  • 21.6.2017 at 12:47
   Permalink

   Kyllä se tulee -erittäin vahvat merkit ovat ilmassa…

   Reply
 • 21.6.2017 at 18:51
  Permalink

  Tuon kirjoituksen sisällön ymmärtävät kaikki nuivat ja tarpeeksi wanhat ihmiset, jotka ovat saaneet ruumiillisen kasvatuksen. Se, että meitä suomalaisia syytetään muslimi terroristien teoista kumpuaa taas täydellisestä kermaperseidyydestä vastuuttomasta elämästä, jossa ei ole koskaan joutunut vastaamaan teoistaan vaan tilalle on ostettu jätskiä, ettei tule paha mieli.
  Ruumiillisen kasvatuksen saanut sanoo: Perkele tämä ei käy, jos tässä maailmassa on enää millään väliä!!!
  Kermaperse sanoo: Voi Vittu! Nyt seuraava vastaantuleva saa turpaansa.-

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.