Saksassa Berlin-Tegelin lentokentällä suuri poliisioperaatio

Saksan pääkaupungissa Berliinissä on käynnissä poliisioperaatio. Poliisi on evakoinut yhden terminaalin Berlin-Tegel- lentokentällä. Terminaalista on löytynyt epäilyttävä laukku ja erikoisjoukot ovat matkalla sinne.

Berlin-Tegelin lentokentällä on käynnissä suuri poliisioperaatio, joka sai alkunsa epäilyttävästä matkalaukusta. Erikoisjoukot ovat matkalla tutkimaan tilannetta ja yksi terminaaleista on evakoitu.

Berlin-Tegel on toinen Berliinin lentokentistä. Muuten lentokentällä jatkuu lentoliikenne normaalisti, mutta vielä ei ole varmaa, joutuuko poliisi keskeyttämään sen tilanteen edetessä.

Asiasta uutisoi: Iltasanomat

Lentokenttä on tiedottanut nyt, että matkalaukku on osoittautunut turvalliseksi ja evoikoinnin voi purkaa ja liikenne kentällä voi jatkua normaalisti.

 

4 thoughts on “Saksassa Berlin-Tegelin lentokentällä suuri poliisioperaatio

 • 20.6.2017 at 17:37
  Permalink

  ”Pelolle ei saa antaa sijaa…….”

  Reply
 • 20.6.2017 at 18:01
  Permalink

  Mamma merkel vois suksii kuuseen.

  Reply
 • 20.6.2017 at 18:25
  Permalink

  Merkel vois väistyä joo….
  Miksi ihmiset sietävät näitä urpoja päättäjiä?
  Meilläkin on sellaisia tampioita hallituksessa että hoh-hoijaa…
  Kuka näitä äänestää?

  Reply
 • 20.6.2017 at 19:12
  Permalink

  Selvisi miksei Marjaana muuttanut Tansaniaan. Matkalaukkunsa täynnä pikkuhousuja, mikä aiheutti epäilyn ns. likaisesta pommista, päätyi erehdyksessä tuonne lentokentälle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.