Petteri Orpo: Olisi merkittävä ele nostaa pakolaiskiintiötä Suomessa

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) olisi nostamassa Suomen pakolaiskiintiötä. Orpon mukaan kyseessä olisi merkittävä ele.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo sanoo, että Suomen pakolaiskiintiötä pitäisi nostaa kolmellasadalla 1 050:een, kun turvapaikanhakijoiden määrä on laskenut selvästi ja pakolaiskriisin kriittinen vaihe on ohi.

Orpon mukaan olisi merkittävä ele eikä korotus olisi suuri.

Pakolaiskiintiö on viime vuosina ollut 750-1 050. Orpon mukaan muutos olisi hallitusohjelman mukainen.

Asiasta uutisoi: Iltasanomat

20 thoughts on “Petteri Orpo: Olisi merkittävä ele nostaa pakolaiskiintiötä Suomessa

 • 20.6.2017 at 15:07
  Permalink

  Orpon vaimo rahastaa maahantulijoilla.

  Reply
 • 20.6.2017 at 15:26
  Permalink

  Hoitkaahan ensin tarpeettomat maahanmuuttajat pois ennen kuin alatte uusia haalimaan. Alkaa vähitellen mennä luottamus kokoomukseen. Hölmöilyt vain jatkuvat!

  Reply
  • 20.6.2017 at 15:53
   Permalink

   Mulla on mennyt luottamus kokkareihin jo kauan aikaa sitten.

   Reply
 • 20.6.2017 at 15:45
  Permalink

  PettUri Orpo: Kalergi- suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi. Vuoden 1995 Barcelonan sopimus eli 9 muslimimaan asukkkaille vapaa pääsy EU-diktatuuriin alistettuihin maihin. Suomi täydellistetyssä EU-diktatuurissa (liittovaltio) eteläisten EU-maiden suurten velkojen maksajaksi, joka merkitsisi oman valtionvelkamme lähes kaksinkertaistamista. Poliisivaltio-terrori, josta näiden maanpettureiden palkkaamat 200 nettikyttää ovat vasta pikkuruista esimakua.

  Reply
 • 20.6.2017 at 15:54
  Permalink

  Peteri on myynyt perseensä!!

  Merkittävä ele olisi lopettaa siirtoistutukset Suomeen ja potkia entisetkin pois.

  Reply
 • 20.6.2017 at 16:34
  Permalink

  Suomi ei saa nostaa kiintiöitä, meillöä on jo tarpeeksi turvatonta. Ja jos nostetaasn ei ISLAMISTEJA enää yhtäkään Suomeen ,vaan Kristittyjä. Kristityt eivät ole terroriuhka. Juuri Bussissa musliminainen uhkaili puukolla ja puukotti kahta Leikosaarentiellä. Emme halua tällaista Suomea ! Orpon vaimo voi keksiä toisen tulon lähteen.

  Reply
 • 20.6.2017 at 16:37
  Permalink

  Hmmm… Ele, mutta kenelle? EU-eliitille? Sorokselle? Pankeille? Kommunisteille? Kenelle?

  Suomalainen nettoveronmaksaja se ei ainakaan ole, joten kenen pillin tahdissa maamme johto oikein tanssii?

  Ei tästä touhusta voi vetää muita suuntaviivoja kuin sellaisia, että Oy Suomi Ab -niminen paatti on uppoamassa ja Eliitin pelastusveneisiin haalitaan kiireen vilkkaa kaikki arvotavara laivan kassakaapista. Ovatko äänestäjät todellakin antaneet mandaatin elättää enemmän ja enemmän työkyvyttömiä ulkomaalaisia ottamalla viisi miljardia vuodessa lisää velkaa?

  Yleensä ne ovat sosialisteja, joilla on todellisuudentaju rahankäytöstä täysin kateissa ja siksi ihmettelenkin syvästi miksi kokoomuslainen pelaa samaa holtitonta peliä. Hmmm… Tässä on koira haudattuna.

  Reply
  • 20.6.2017 at 19:37
   Permalink

   ”EU-eliitille? Sorokselle? Pankeille? Kommunisteille?”

   Ennenkaikkea juuri näille!
   Tähtäimessä kun ovat politrukin virat Brysselin lihapatojen äärellä.

   Katainenkin palkittiin sellaisella, kun repäisi suomalaisten selkänahasta pelastuspaketin konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangsterien keinotteluvoitoille.
   Syksyllä 2015 PettUri Orpo otti avosylin vastaan kymmeniä tuhansia Sipilän partalapsia, vaikka olisi Dublinin sopimuksen perusteella voinut käännyttää ne kaikki suoraan takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin. Tästä aiheutuu miljardiluokan vuotuiset kustannukset, jotka rahoitetaan kasvattamalla jo kriittisen korkeaksi paisutettua ukomaanvelkaamme – ja leikkaamalla kantasuomalaisilta vähäosaisilta.

   Reply
 • 20.6.2017 at 17:29
  Permalink

  Härski jätkä. Mihin jäi koti,uskonto,isänmaa.Kyllä on ruiskaunokki kuihtunut.

  Reply
  • 20.6.2017 at 19:26
   Permalink

   Näiden maanpettureiden koti on Brysselissä, raamattu on roskiksessa ja isänmaan he ovat heittäneet Brysselin vessanpöntöstä alas!

   Reply
 • 20.6.2017 at 18:23
  Permalink

  Naurettavaa puhuakin nostamisesta hommais ensin että matut vietäis pois nehän on elintaso pakolaisia Rikas öljyvaltio lähettää tänne poikiaan haukkumaan suomen kaurapuuroa Kunhan nyt sais kaurapuuroa edes vanhukset Onko Orpo katsellut kertaakaan kun ihmiset jonottavat ruoka apua

  Reply
 • 20.6.2017 at 19:08
  Permalink

  35000 toissavuonna..miksei ylimääräisiä heivattu jo heti rajalta takaisin vaan ne kaikki+ muulloin saapuneet kymmenettuhannet ovat maassamme hyppimässä kantaväestön silmille ja vielä kantaväestön rahoilla..orpo voisi mennä hoitoon ja viedä hallituskumppaninsa mukanaan…

  Reply
 • 20.6.2017 at 19:50
  Permalink

  Onkohan Petteri Orpon tulkinta mahdollisesta lisäsatsin ottamisesta Kokoomuksen linja vai onko puhe sellaista pöpinää jonka voi nielaista tarpeen tullen? Täällähän on jo entuudestaan porukkaa joka on ovenraossa kun laki ajaa ulos, toiset repii sisään ja kolmannet sulkevat ovea! Toisaalta olisi hyvä kuulla mikä olisi sellainen määrä jota ilman Suomessa ei yksinkertaisesti tulla toimeen. Asioista on ollut varmaankin puhetta koska ei tämä voi ihan uutta olla että sään lämmetessä alkaa ovi käymään liukkaammin!

  Reply
 • 20.6.2017 at 20:34
  Permalink

  Saispa tuo vaikka kivuliaan ärhäkän syövän.

  Reply
 • 21.6.2017 at 00:47
  Permalink

  Merkittävää se kyllä olisi..nimittäin merkittävä moka.

  Reply
 • 21.6.2017 at 09:18
  Permalink

  Demokratian ihanuuksia, kun tämä petturi pääsi eduskuntaan mamutusvastaisen kampanjan avulla. Suomalaiset eivät ymmärrä, että etenkin nykyisin, kuten aina ennenkin, kaikki puolueet ja poliitikot Suomessa pettävät kaikki lupauksensa. He palvelevat sionistimafiaa, eivät kansaa. Lupaukset sionistieliitille pidetään, mutta niistä taas kansa ei koskaan pidä, koska ne ovat 180 astetta vastakkaiset kansakunnan edulle.

  Reply
 • 21.6.2017 at 18:39
  Permalink

  Haistakoon homeen orpo ´poika?? Kyllä me se tiedetään akkasi tienaa mamuilla?? JOs akan rahat riitä menköön harjoittamaan maailman vanhinta ammattia??Sinä ketku orpo ,oletko varma ettei isisin miehet näytä vielä pyssyn perijä??

  Reply
 • 23.6.2017 at 10:12
  Permalink

  Timo Soini esitti hallituksessa että näitä kun otetaan niin otetaan kristittyjä Eihän se tietysti Orpolle eikä Sipilälle käynyt Sitä sitten haukutaan kirjoituksissa Soinia tästäkin

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.