Päivi Räsänen kiistää näyttäneensä keskisormea Laura Huhtasaarelle

Eduskunnassa käytiin eilen keskustelua valtioneuvoston tiedonannosta mikä koski hallituspohjan muutosta. Perussuomalaisten ryhmäpuheenvuoron piti kansanedustaja Laura Huhtasaari.

Eduskunnassa eilen perussuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari puhui valtioneuvoston tiedonannosta mikä koski hallituspohjan muutosta. Huhtasaari nimitti tapahtunutta härskiksi näytelmäksi.

Huhtasaaren puheen aikana televisiosta seurannut katsoja oli lähettänyt iltalehdelle vinkin, jonka mukaan kansanedustaja Päivi Räsänen oli näyttänyt keskisormea Huhtasaarelle.

Räsänen kiistää näyttäneensä keskisormea ja sanoo, että ei ole ollut mikäänlainen tarkoituksellinen tai tahallinen, vaan oli pitänyt kättä sillä tavalla, nojannut siihen ja keskisormi oli nenän päällä. Räsänen jatkaa vielä huvittuneena, että oli täysin tahaton juttu.

Räsänen kommentoi Huhtasaaren ja perussuomalaisten ryhmäpuheenvuorosta, että:

”Sävy oli hyvin odotettu, en ollut siitä yllättynyt. Tilanne on äärimmäisen jännittynyt, sen aistii. Perussuomalaisten kesken tilanne on erittäin jännittynyt. Sen vaan sanon, että Laura Huhtasaarihan on erittäin taitava puhuja, ottamatta kantaa mihinkään näkemyksiin.”

Asiasta uutisoi: Iltalehti

6 thoughts on “Päivi Räsänen kiistää näyttäneensä keskisormea Laura Huhtasaarelle

 • 20.6.2017 at 19:43
  Permalink

  Kyllä toi oli niin selvä ”kekkarin näyttö” että. Päivi toi julki oman mielipiteensä perussuomalaisesta eduskuntapuolueesta ja ehkä Päiviä harmitti eniten kun hallitus ei akatunutkaan, eli kristilliset ei päässeetkään hallitukseen.

  Päivin pitäisi (omien sanojensa mukaan) kristyttynä ymmärtää että alatyylin ilmaisut eivät sovi kansanedustajille. Toisaalta, hehän edustavat kansaa. Eli, Päivi edustaa kristillisiä omimmillaan: ahneina, kilpailuhenkisinä, kaunaisina ja valehtelevina. Siksi sai Marjaanakin saa jatkaa pastorina.

  Reply
  • 21.6.2017 at 08:36
   Permalink

   Erosin minäkin jo v1973 kun näin mitä se oli ja mihin menossa. Kaikki jotka ymmärtävät mikä luojamme on ei halua olla tekemisissä kirkon kanssa.

   Reply
   • 16.12.2017 at 05:34
    Permalink

    Sama täällä. Itse erosin valtion/ev.lut. kirkosta heti,kun se oli mahdollista .. muistaakseni täytettyäni 18v.
    Syy; seksuaalinen ahdistelu eli kopelointi,Partaharjun kesäleirillä ,vuosikymmeniä sitten,50 luvulla. Ne muistot ahdistaa vieläkin,vaikka kyseessä oli vain ns.koskettelu.
    Ahdistavat kokemukset jatkuivat edelleen sitten ns.pyhäkoulussa,johon me lapsena jouduimme,ja jossa nämä kopeloinnit jatkuivat. Hyi hitto.
    Edes armeijassa en käynyt rippikoulua vaikka siitä olisi saanut 3vrk.loman.
    Ja tämä Kirkko se vaan on edelleenkin kummallinen laitos ,joka näemmä aina vaan vetää puoleensa pervoja tyyppejä.henkilokuntaansa..nykyäänkin

    Siitä on uskonto kaukana ,kun seurakunta työntekijä,tai pappi ryhtyy lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön,. Tämä on asia josta meidän vale,eli valtamediat/YLe ,tietoisesti vaikenevat. Miksi.?
    Kuten myös.kirkko ja maan hallitus,sekä presidentti Sauli Niinistö, joka ”arvijohtajana” suojelee ja puolustaa,näitä lasten raiskaajia, muslimimamuja..ym.pervopedoja..
    joten,voi
    Vittu mitä paskaa.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.