Veera Ruoho: Mistä minun pitäisi pyytää anteeksi?

Perussuomalaiset jättänyt kansanedustaja Veera Ruoho seurasi vihreiden puoluekokousta ja vertasi sitä viikon takaiseen perussuomalaisten puoluekokoukseen. 

Kansanedustaja Veere Ruoho kertoo, että on saanut eri puolueista useampia kyselyitä. Ruoho irtaantui perussuomalaisten eduskuntaryhmästä tällä viikolla.

”RKP:ltä ei ole tullut yhteydenottoa, eikä kristillisdemokraateilta tässä uusimmassa jupakassa. Paavo Arhinmäkikään ei ole vielä kysellyt.”

Ruoho sanoo myös, että perussuomalaiset ovat yrittäneet pyytää häntä takaisin ja kommentoi:

”Suomen Sisusta tuli joltain yhteydenotto, että tule takaisin. Jussi Halla-aho ja muut antavat sinulle varmaankin anteeksi. Kysyin, että mistä minun pitäisi pyytää anteeksi. Sain alatyylistä haukkumista siihen.”

Ruoho sanoo, että eri puolueilta on tullut tiedusteluja, miksi hän on puolueessa, jonka mainekin on niin rasistinen ja hän kertoo vastanneensa silloin edustavan rehtejä perussuomalaisia. Hän ei ole vielä ratkaissut, mihin puolueeseen aikoo liittyä ja sanoo kaikissa puolueissa olevan hyviä asioita  ja, että arvojaan ei muuta.

Ruoho kertoi seuranneensa miten vihreiden puolue kohteli väistyvää puheenjohtaja Ville Niinistöä ja kommentoi lopuksi seuraavasti verraten viikon takaiseen perussuomalaisten puoluekokoukseen:

”Päin vastoin kuin Timo Soinia. Miestä, jolla on suurempi sydän kuin koskaan tulee julkisuuteen tietoon. Palasi mieleen viikko sitten pidetty perussuomalaisten puoluekokous. Oliko omassa puheessani lausuttu kiitoslause ainoa kiitospuhe Soinille.”

Asiasta uutisoi: iltasanomat

 

10 thoughts on “Veera Ruoho: Mistä minun pitäisi pyytää anteeksi?

 • 18.6.2017 at 11:33
  Permalink

  ”Suomen Sisusta tuli joltain yhteydenotto…” Tuskinpa on tullut?!?
  Kokeile Vihreitä jos olis tilaa siellä niin suurelle sydämmelle.

  Reply
 • 18.6.2017 at 11:38
  Permalink

  Ruoho on vain niin tyhmä ettei ymmärrä mitä meni tekemään. No, kun kuolema korjaa ja vetää viimeisiä henkäyksiään, niin voi olla että silloin ymmärtää miten on tullut elämä elettyä. Ja se voi olla kamala lähtö.

  Reply
 • 18.6.2017 at 12:07
  Permalink

  Onko Soinilla sydämenlaajentuma, muuten on loikkarin kokoon nähden sydän kuin ahvenella

  Reply
 • 18.6.2017 at 12:15
  Permalink

  Jos nyt aloittais vaikka pyytämällä anteeksi omilta äänestäjiltään. Ite olisin äärettömän tuohtunut. Suorastaan vihainen.

  Reply
 • 18.6.2017 at 12:19
  Permalink

  Sika -Soinissa ei ole muuta suurta kuin maha -lisäksi epäilen vahvasti tämän petturuuden peittämiseksi tarkoitetun ulostulon paikkaansapitävyyttä.

  -Onneksi mätä on nyt poissa -näin suuri määrä myyriä on tehnyt Persuista toimintakyvyttömän, yksi omiin joukkoihin päästetty desantti tekee saman tuhon kuin kymmenen tunnistettavaa vihollista.

  Reply
 • 18.6.2017 at 15:44
  Permalink

  Olisit Veera vaan pysynyt puolueessa jonka kannattajat sinua äänestivät.
  Soiniin oltiin tyytymättömiä, kannatus puolittui.
  Halla-aho tuo ryhtiä puolueen toimintaan, tämä rasistipropaganda on täysin naurettavaa.
  Globalistien juoksupojat Sipilä ja Orpo eivät aja Suomen etua, samaa kusetusta mitä jo Katainen harjoitti aikoinaan.
  Ja Soinikin lähti Bilderbergiläisten kelkkaan saadakseen palkkioviran. Oikeata duunia ei ole kai ikinä tehnyt.

  Reply
 • 18.6.2017 at 18:43
  Permalink

  Väärää suomen kieltä, pitäisi olla:” mitä minun pitää pyytää anteeksi?” No sitä, että petit äänestäjäsi. Eikö tuo nyt ole selvää, jos ei ole, niin sitä suuremmalla syyllä olet huijannut, kun et suomeakaan osaa.

  Reply
 • 19.6.2017 at 20:15
  Permalink

  Veera Ruoho, ihmettelen miksi vain Sampo Terho ja Jussi Halla-ahoa pidettiin varteenotettavina vaihtoehtoina. Monipuolinen koulutettu ja erinomainen työkokemus kansainvälisissäkin tehtävissä kokenut ehdokas ei ollut enemmän esillä äänestäjien tiedossa ja mahdollisuutena. Mikä uudistus olisi ollutkaan Veera Ruoho?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.