PEW-tutkimus: 74% siirtolaisasiat ei kuulu EU:lle!

Tutkimuslaitos Pew Research Center on tutkinut asenteita EU:ssa. 74% on sitä mieltä, että kunkin maan oman hallituksen tulisi päättää ei EU-kansalaisten siirtolaisuudesta maahansa. Vain 23% antaisi EU:n päättää asiasta.

Lisäksi 66% on sitä mieltä, että kunkin maan pitäisi saada päättää EU-kansalaisten siirtolaisuudesta omaan maahansa ja vain 27% antaisi EU:n päättää.

Toisaalla tutkimuksessa paljastuu, että 66% ei hyväksy EU:n tapaa hoitaa pakolaiskysymystä. Vain 25% hyväksyy. Ero on lähes kolminkertainen niiden hyväksi, jotka eivät hyväksy EU:n tapaa hoitaa asiaa.Tutkimuksessa kerrotaan myös, että 49% on sitä mieltä, että Saksalla on liikaa valtaa. Vain 36% oli sitä mieltä, että Saksalla on sopivasti valtaa. 51% haluaa myös oman valtionsa päättävän kauppasopimuksista ja 39% EU:n.

Asiasta kertoi Pew Research Center.

2 thoughts on “PEW-tutkimus: 74% siirtolaisasiat ei kuulu EU:lle!

 • 17.6.2017 at 09:55
  Permalink

  Eu päättää,
  Siis komissaarit,
  Siis Bilderbergin lobbaamat ja lahjomat kyrvänsyylät.

  Reply
 • 17.6.2017 at 09:58
  Permalink

  Useimmissa EU-maissa on maanpetturihallitus, joka pitää ovet auki maahantunkeutuja-massoille kansalaisten enemmistön tahdon vastaisesti – toteuttaaen EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa eurooppalaisten tuhoamiseksi.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.