PEW-tutkimus: 74% siirtolaisasiat ei kuulu EU:lle!

Tutkimuslaitos Pew Research Center on tutkinut asenteita EU:ssa. 74% on sitä mieltä, että kunkin maan oman hallituksen tulisi päättää ei EU-kansalaisten siirtolaisuudesta maahansa. Vain 23% antaisi EU:n päättää asiasta.

Lisäksi 66% on sitä mieltä, että kunkin maan pitäisi saada päättää EU-kansalaisten siirtolaisuudesta omaan maahansa ja vain 27% antaisi EU:n päättää.

Toisaalla tutkimuksessa paljastuu, että 66% ei hyväksy EU:n tapaa hoitaa pakolaiskysymystä. Vain 25% hyväksyy. Ero on lähes kolminkertainen niiden hyväksi, jotka eivät hyväksy EU:n tapaa hoitaa asiaa.Tutkimuksessa kerrotaan myös, että 49% on sitä mieltä, että Saksalla on liikaa valtaa. Vain 36% oli sitä mieltä, että Saksalla on sopivasti valtaa. 51% haluaa myös oman valtionsa päättävän kauppasopimuksista ja 39% EU:n.

Asiasta kertoi Pew Research Center.

2 thoughts on “PEW-tutkimus: 74% siirtolaisasiat ei kuulu EU:lle!

 • 17.6.2017 at 09:55
  Permalink

  Eu päättää,
  Siis komissaarit,
  Siis Bilderbergin lobbaamat ja lahjomat kyrvänsyylät.

  Reply
 • 17.6.2017 at 09:58
  Permalink

  Useimmissa EU-maissa on maanpetturihallitus, joka pitää ovet auki maahantunkeutuja-massoille kansalaisten enemmistön tahdon vastaisesti – toteuttaaen EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa eurooppalaisten tuhoamiseksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.