YK: Alle 3% siirtolaisista pakolaisia Italiassa

Daily Mail raportoi, että alle 3% Italiaan Välimeren yli saapuneista siirtoilaisista oli pakolaisia vuonna 2016. YK:n raportti paljastaa asian.

YK (UNHCR) sanoo, että 181 436 Italiaan viime vuonna saapuneesta siirtolaisesta vain 4808 sai turvapaikan. Siirtolaisista 90 334 ei edes hakenut turvapaikkaa, vaan katosi pimeän työn mustille markkinoille.Italian Lega Nord suunnittelee päättäjien viemistä oikeuteen siirtolaisuuden sallimisesta. Lega Nordin johtaja Matteo Salvini sanoi, että ”Nyt on selvää että laiton siirtolaisuus on järjestettyä ja rahoitettua ja me aiomme viedä asian oikeuteen.”

Asiasta raportoi Daily Mail: Fewer than 3% of migrants who reached Italy after crossing the Mediterranean in 2016 were deemed refugees, UN report shows

4 thoughts on “YK: Alle 3% siirtolaisista pakolaisia Italiassa

 • 16.6.2017 at 13:12
  Permalink

  Kyse on siirtoloisista.

  Reply
 • 16.6.2017 at 17:58
  Permalink

  Koska maanpetturihallitusta tukeva Suomen valta-VALE-media vaikenee tästä, niin valtaosa kansasta luulee, että esim. PettUri Orpon syksyllä avosylin vastaanottamat kymmentuhatpäiset, muotivaatteet päällä ja ipadit kourassa Ruotsista tulleet partalapset olisivat olleet hädänalaisia TODELLISIA pakolaisia. Jo pelkästään näistä tänne loisimaan tulleista rintamakarkureista aiheutuu miljardiluokan vuotuiset kustannukset, joilla kasvatetaan jo muutenkin kriittisen korkeaksi paisutettua KOROLLISTA yli 100 miljardin euron ULKOMAANVELKAAMME ja otetaan kantasuomalaisilta vähäosaisilta.

  Reply
 • 16.6.2017 at 18:28
  Permalink

  M a g n e e t t i m e d i a otsikoi 16.6.2017 ” Aristoteleen näkemyksiä maahanmuutosta, monietnisyydestä ja demokratiasta”

  Artikkelin mukaan ” Monikulttuurisuuden lieveilmiöitä pidetään usein modernin ajan vitsauksina, mutta jo eurooppalaisen sivistyksen merkkihenkilöt varoittivat, mihin hallitsematon maahanmuutto ja kulttuurien sekoittaminen johtaa. Julkaisemme tiivistetyn käännöksen The Occidental Observerin artikkelista, joka käsittelee Aristoteleen näkemyksiä väestöjen sekoittamisesta ja sen seurauksista.

  Kuluneiden vuosikymmenten aikainen Lännen sivistyksellinen ja moraalinen rappio käy ilmi esimerkiksi lähes täydellisestä tietämättömyydestä länsimaiden sivilisaation klassikoista, jopa niin sanotun älymystön piirissä. Ihmiset, jotka ovat tietämättömiä edesmenneiden älyllisesti ylivertaisempiensa ajatuksista, ovat tuomittuja pysymään lapsina, jotka parhaimmillaankin keksivät pyörän uudelleen, sen sijaan että seisoisivat jättiläisen olkapäillä…”

  Erityisesti on syytä huomata seuraava:
  ” ”Eli identiteetitöntä sekarotuisista massaa on helpompi hallita kuin itsetietoisia ihmisiä, totuus, jonka Lännen pahansuopa eliitti ymmärtää vaistonvaraisesti.
  Aristoteles teki huomion, että muukalaiset olivat paitsi tyrannien mutta myös ääriegalitaristien suosituin poliittinen ase.”

  Juuri tämän vuoksi EU-diktatuuri ja mm. sen Suomessa valtaapitävät maanpetturi-lakeijat toteuttavat Kalergi-suunnitelmaa kantasuomalaisten korvaamiseksi uudella negroidisella sekarodulla. Kuin tilauksesta heille on tulossa mutavyöry Afrikasta.”

  Reply
 • 16.6.2017 at 18:54
  Permalink

  ”Tsekin entinen presidentti Václav Klaus kehottaa maataan eroamaan Euroopan unionista.

  Suurta arvostusta nauttiva Tsekin entinen presidentti Václav Klaus sanoi kesäkuun 13. päivänä pitämässään puheessa, että hänen maansa tulisi erota EU:sta.
  Hän piti puheensa Euroopan komission aloitettua rikkomusmenettelyt Unkaria, Tsekkiä ja Puolaa kohtaan maiden kieltäydyttyä ottamasta vastaan pakolaisia EU:n pakolaisten uudelleensijoitusohjelman mukaisesti.
  Vastustamme EU:n päätöstä aloittaa lakitoimet Tsekin tasavaltaa vastaan maamme kieltäydyttyä hyväksymästä Brysselistä saneltua pakolaisten uudelleensijoitusohjelmaa. Vastustamme yritystä rangaista meitä ja pakottaa meidät kuuliaisiksi.
  Niille, jotka eivät ole vielä huomanneet, Euroopan komissio on nyt paljastanut sen johtajien todelliset aikeet, sekä Tsekin tasavallan todellisen aseman EU:ssa. Tämä on ennennäkemätön asia, ja me vastustamme muukalaisten pakkosijoittamista maahamme.
  Me vastustamme maamme muuttamista monikulttuuriseksi yhteisöksi, missä tulisimme näkemään sopeutumattomia yhdyskuntia, kuten Ranskassa ja Britanniassa. Massamaahanmuuton myötä tuleva päivittäinen terrorismi on myös mainitsemisen arvoinen. Me emme ota huomioon perustelua, että meidän vain ”täytyy tehdä se”, jotta voisimme olla osa EU:n ydintä.
  Toki voimme osallistua päätöksentekoprosesseihin, mutta totuus on, että me emme tee päätöksiä. Läsnäolollamme Brysselissä ei ole todellista tarkoitusta. Ääntämme ei kuulla. Tehdyt päätökset eivät ole ”meidän toiveidemme mukaisia”, vaan ”meitä koskevia”.
  Emme anna kiristää meitä EU-tukien loppumisella. Me emme tarvitse niitä, ja itse asiassa, emme edes halua niitä. Vastustamme maksujamme Brysseliin, kuten myös tukia Brysselistä. Vastustamme EU:n vahingollisia määräyksiä kaiken kaikkiaan ja sitä, kuinka meidät pakotetaan ottamaan ne vastaan.
  Kaikesta tästä johtuen, on vain yksi mahdollinen ja tarpeellinen lopputulos: on aika alkaa valmistelemaan irtautumistamme EU:sta. Vain siten voimme pelastaa esi-isiltämme perimämme maan. On velvollisuutemme säilyttää se yhtenäisenä ja ehyenä tulevia sukupolvia varten.”

  https://www.kansalainen.fi/tsekin-entinen-presidentti-vaclav-klaus-nyt-aika-erota-eusta/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.