Tiina Elovaara sanoi Ylen A-studiossa että Halla-ahon valinnan aikaan tehtiin sopimattomia käsitervehdyksiä (katso kuva)

Yle Uutisoi asiasta seuraavasti Perussuomalaisista Uuteen vaihtoehtoon siirtynyt kansanedustaja Tiina Elovaara väitti Ylen A-studion haastattelussa tiistai-iltana, että perussuomalaisten puoluekokouksessa olisi tehty Halla-ahon tukemiseksi sopimattomia käsitervehdyksiä, jotka eivät herättäneet luottamusta.

– Näimme puoluekokouksessa sellaisia käsitervehdyksiä sinun tullessa valituksi, jotka eivät sovi siihen kontekstiin, Elovaara sanoi.

– Minä en ole nähnyt puoluekokouksessa yhtäkään natsitervehdystä, ja jos joku sellaisia tekee, ei ainakaan minun hyväksynnälläni, Halla-aho kommentoi.

– Siitä on valokuvia, Elovaara sanoi.

Twitterissä levinneen kuvan on alunperin ottanut Lehtikuvan kuvaaja Jussi Nukari, ja se on julkaistu muun muassa Etelä-Suomen Sanomissa.

Wikipedia
”Tervehdyksessä oikea käsi kohotettiin suorana noin 45 asteen kulmaan kohti tervehdittävää ja lausuttiin tervehdys Heil Hitler”

Kuva mihin Elovaara viittasi ”käsitervehdyksillä”

 

 

9 thoughts on “Tiina Elovaara sanoi Ylen A-studiossa että Halla-ahon valinnan aikaan tehtiin sopimattomia käsitervehdyksiä (katso kuva)

 • 14.6.2017 at 07:13
  Permalink

  He he ei tuo ole heil tuo on ihan tavallinen HEIJ!

  Reply
 • 14.6.2017 at 07:15
  Permalink

  Kyse oli kyllä äänestys äänestystavasta, mutta natseja siellä, natseja tuolla… säälittävä akka + luopioryhmä.

  Reply
 • 14.6.2017 at 08:21
  Permalink

  Tiina varman pahoitti mielensä ja kasteli housunsa kun jäsenet pyysivät puheenvuoroja. Mitenkähän jatkossa ”Vanhat Soinilaiset” pyytää puheenvuoroa tai äänestää? Käsiäänestys on ollut voimassa ammoisista ajoista lähtien. Paljastaako Vanhat Sonilaiset jatkossa perseensä halutessaan puheenvuoroa tai osoittaakseen valintansa jonkun äänestykselle.

  Reply
 • 14.6.2017 at 09:26
  Permalink

  Ei näytä ns roomalaiselle tervehdykselle. Jos nuo kuvissa on sitä, niin eihän tässä uskalla julkisesti kättä nostaa ylös! Virallinen tervehdys tehdään ylväästi asennossa seisten.

  Reply
 • 14.6.2017 at 13:09
  Permalink

  Katsokaa petturi orvon käsitervehdystä Lappeenrannan kokousessa 10,6,2016. Komea yläviisto.

  Reply
 • 14.6.2017 at 15:09
  Permalink

  Suomeen tarvitaan 50 uutta poliisia tarkkailemaan ettei kansalaisilla ole kädet vääränlaisessa kulmassa.

  Reply
 • 15.6.2017 at 23:47
  Permalink

  Just joo. Roomalaisetkin nosti kättä yläviistoon. Nyky yltiö kulttuurimarxistilaisessa ilmapiirissä ei voi letkauttaa kättään juuri mihinkään.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.