Alexander Stubb EIP:n varapääjohtajaksi? – Nimityksen tekee Petteri Orpo

Hallitus on esittämässä ylen saamien tietojen mukaan kansanedustaja Alexander Stubbia (kok.) Euroopan investointipankin varapääjohtajaksi.

Alexander Stubbia esitetään huomenna EIP:n varapuheenjohtajaksi. Stubbin varasijalla on kaupunginvaltuutettu Pia Kauma. Nimityksen tekee valtiovarainministeri, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo.

Kokoomuksen Jan Vapaavuori palasi Luxenburgista kesken kauden, koska hänet valittiin Helsingin pormestariksi. Koska häneltä jäi nelivuotiskaudelta kaksi vuotta käyttämättä, saa kokoomus esittää omaa ehdokastaan.

Asiasta uutisoi: yle

7 thoughts on “Alexander Stubb EIP:n varapääjohtajaksi? – Nimityksen tekee Petteri Orpo

 • 14.6.2017 at 17:33
  Permalink

  Läpeensä korruptoituneet suomenkansanviholliset palkitsevat toisiaan.

  Reply
 • 14.6.2017 at 19:19
  Permalink

  Tässä nähdään ne Orpon edustamat Kokoomuslaiset arvot, hyi vittu

  Reply
  • 15.6.2017 at 00:30
   Permalink

   Kokoomuksen ”arvot”!

   Nämä kaksi ammattivalehtelijaa ja kivikovaa psykopaattia ovat vannoneet ministerinvalan Suomen kansalle ja kuitenkin maanpettureina ajavat ensisijaisesti vieraan sortovallan, Euroopan Unionin asiaa sen lakeijoina. Heikäläiset ovat menossa EU:n, tämän monsterin diktatuurin-kiristämisneuvotteluihin, puhuen kaunistelevasti ja kansaa huijavasti ’integraation syventämisestä’ – jolla Suomelta viedään jäljellä oleva vähäinenkin määräysvalta omiin asioihinsaa ja pannaan suomalaisetkin veronmaksajat maksamaan eteläisten EU-maiden valtavia velkoja.

   He ovat mukana toteuttamassa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa kanta-eurooppalaisten kuten suomalaisten korvaamiseksi EU-diktatuuriin ja edelleen Uuden Maailmanjärjestyksen tyranniaan helpommin alistettavalla negroidisella sekarodulla ja mutavyöry Afrikasta on heidän tarkoitukseensa tulossa kuin tilauksesta.

   Siksi he EU-diktatuurin poliisivaltio-periaatteita toteuttaen käyvät sotaa mm. 200 nettipoliisin voimin niitä kantasuomalaisia vastaan, jotka koettavat puolustaa laillisia oikeuksiaan vieraita maahantunkeutujia vastaan. Näitä matuja PettUri Orpo jo pelkästään syksyllä 2015 otti kymmenin tuhansin avosylin vastaan, vaikka olisi Dublinin sopimuksen perusteella tämän etupäässä nuorista miehistä koostuneen joukon voinut välittömästi käännyttää takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin.

   Nämä punaliberaalit, kulttuurimarxismilla myrkytetyt punaporvarit ovat kokoomuksesta tehneet eturivin suomentuho-puolueen, jota ilmeisesti vielä huomattava joukko hyödyllisiä idiootteja äänestää ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolueena, kun eivät ole huomanneet sen 180 asteen linjanmuutosta.

   Reply
 • 15.6.2017 at 06:27
  Permalink

  Kula vielä muistaa ”Suomessa ei ple korruptioa ” tutkimuksen. Tai” Suomen viranomaiset vähiten korruptoituneita”. HAHHAHHAAAA..

  Reply
 • 15.6.2017 at 07:29
  Permalink

  Taitaa olla ensimmäinen suomalainen pankinjohtaja, joka on läpäissyt lyhyen matematiikan ylioppilaskokeen arvosanalla a. Se on lähellä täydellistä numerosokeutta, joka palkitaan diagnoosilla i.

  Reply
  • 15.6.2017 at 12:16
   Permalink

   Suomen jo 60% rajan bruttokansantuotteesta ylittänyt ja jatkuvasti 4-5 miljardin euron vuositasolla paisutettu valtionvelka, käytännössä KOROLLINEN ULKOMAANVELKA puhuu karua kieltä siitä vastuussa olleista ja olevista poliitikoista. PettUri Orpo lisäsi sitä syksyllä 2015 avosylin vastaanottamillaan kymmenillä tuhansilla partalapsilla lähes miljardi euroa vuositasolla – tämä on sitä nykysekoomuksen, Kataisen lanseeraamaa ”vastuullista” politiikkaa. Orpohan olisi nuo kaikki partalapset voinut suoraan käännyttää takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin Dublinin sopimuksen perusteella. Valtionvelkamme on jo runsaat 100 miljardia euroa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.