Tshekki irti sisäisistä siirroista Puolan, Unkarin ja Slovakian perässä

Tshekin tasavalta on liittynyt keski-eurooppalaisten naapureidensa rintamaan ilmoittaessaan virallisesti vetäytyvänsä EU:n sisäisten siirtojen ohjelmasta.

Tshekin sisäministeri Milan Chovanec ilmoitti maanantaina Tshekin päätöksen. Kaikki suuret puolueet kannattivat päätöstä kommunistista puoluetta myöden.



Tshekki on siis virallisesti päättänyt mielummin maksaa EU:n 250 000€ sakon jokaista pakolaista kohden kuin vastaanottaa niitä.

EU:n sisäisten siirtojen ohjelmassa pyritään uudelleensijoittamaan 160 000 pakolaista. Tshekki otti vastaan yhteensä 12 pakolaista.

Suomi sen sijaan on Orpon ja Sipilän johtamana ryhtynyt sisäisten siirtojen suurvallaksi.

Asiasta raportoi Gateway Pundit: Czech Republic Joins Poland, Hungary and Slovakia in Refusing EU-Imposed Migrants

4 thoughts on “Tshekki irti sisäisistä siirroista Puolan, Unkarin ja Slovakian perässä

  • 13.6.2017 at 02:12
    Permalink

    Erittäin tervettä toimintaa.

    Reply
  • 13.6.2017 at 07:00
    Permalink

    Joensuuhunkin lentää 2 vuoden aikana 300 onnekasta lottovoittajaa.

    Reply
  • 13.6.2017 at 08:17
    Permalink

    Jotenkin alkaa tämmöisen nettoveronmaksajan silmissä siintää ajatus muutto pois Suomesta johonkin noista maista, jotka välittävät kansalaisistaan. Ennen asian kypsymistä lähtöpäätökseen, voisin tukea noiden maiden taloutta turismilla.

    Uskon vahvasti, että tulevaisuudessa, kun pommit paukkuvat ja veitset välkkyvät löyhäpäistä politiikkaa harjoittaneiden maiden kaduilla, on ainoa paikka Euroopassa, jossa voi huoletta kävellä kadulla, nimenomaan nämä otsikossa mainitut, kansalaisiaan raivokkaasti puolustavat maat.

    Mutta ei koko Eurooppa mahdu noihin maihin turvaan; EU-Titanicissa ei ole riittävästi pelastusveneitä.

    Reply
  • 13.6.2017 at 09:18
    Permalink

    Itä-euroopan maiden päätöksiä on helppo ymmärtää. Ne ovat vähän aikaa sitten päässeet eroon yhdestä orjuuttajasta ja ovat päässeet rakentamaan maataan pikkuhiljaa sellaiseksi kuin se oli ennen valloittajaa: Hyväksi asuinpaikaksi maan omille asukkaille. Ja nyt he eivät halua toista valloittajaa/orjuuttajaa tilalle. Turistit ovat tervetulleita mutta muu roskaväki ja loiset jäävät rajojen ulkopuolelle.

    Onneksi nämä itä-blkin valtiot ovat niitä joilla vielä on selkärankaa. Ja se selkäranka saattaa olla se ratkaiseva tekijä kun pyhä sota kristittyjä kohtaan alkaa. Nämä samat maat voivat olla juuri niitä maita jotka pelastavat euroopan geeniperimän muslimies invaasion alta. Saksa on menetetty tapaus kuten Ranska ja iso-britania. Mutta slaavilaiset maat… sinne ei niin vaan mennäkkään.

    Minua ihmetyttää miten ihmiset voivat olla niin tyhmiä että päästävät valloittajat maahansa ja vielä lihottavat niitä? Tulevaivuuden sukupolvet tulevat ihmettelemään nykyihmisten tyhmyyttä. Varsinkin vasemmistn ja vihreiden naivius sekä homojen myyräntyö valtion tuhoamisessa tulee olemaan silmiinpistävää. Ikävä kyllä, äänekäs joukko homoja tulee leimaamaan kaikki aikakauden homot samaan ryhmään. Hstoria kun ei yleensä erottele maltillisia tai radikaaleja, kuten esimerkki saksalaisista toisen maailmansodan aikana osoittaa. Kaikki saksalaisethan olivat pahoja.

    Elämme historian osalta merkittäviä aikoja. Aikaa juuri ennen suurta sotaa joka tuhoaa kolmasosan euroopan väestöstä ja pönkittää muslimien väkimäärää kaksinkertaiseksi euroopassa. Kuten Nostredamus sanoi:”Alkaa uuden uskonnon aikakausi. Oudon uskonnon, mutta rauhan aikakausi”. Siis sen jälkeen kun on ensin sodittu se 30 vuotta, Islam on outo uskonto, mutta se on varmasti rauhaisa koska kaikki jotka ovat vähänkin sitä vastaan, niiltä katkaistaan kaula.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.