Halla-ahon voiton seurauksena Varsinais-Suomen piiripomo jättää paikkansa

Janne Aso ei aio tavoitella jatkoa piiripuolueen puheenjohtajana. Hän kertoo jatkavansa ainakin toistaiseksi perussuomalaisten jäsenenä.

Aso kertoo olevansa pettynyt Halla-ahon rökälevoitosta viikonloppuisessa puheenjohtajakisassa sekä tukevansa Sampo Terhon valintaa. Hän on tehnyt linjamuutoksesta myös oman henkilökohtaisen ratkaisunsa. Omien sanojensa mukaan hänen olisi vaikea hoitaa tehtävää, koska hän on ollut ihan toisen tyyppisen linjan kannattaja.

Lähde: Yle

 

 

4 thoughts on “Halla-ahon voiton seurauksena Varsinais-Suomen piiripomo jättää paikkansa

 • 12.6.2017 at 21:40
  Permalink

  Potku perään ja byebye Janne, toivottavasti et edes jatka jäsenenä. Puhdistuu tunkkainen ilma, vie haisusi kaltaistesi joukkoon..

  Reply
 • 13.6.2017 at 01:24
  Permalink

  Voin kuvitella mikä se ”toisenlainen linja” on…

  Reply
 • 13.6.2017 at 02:35
  Permalink

  Väärä linja on se että hallitus ohjelmaa noudatettaisiin.

  Reply
 • 13.6.2017 at 09:35
  Permalink

  Oikein. Jos ei kestä kenttäväen demokratiaa ja huomaa itse luulleensa kansan äänen olevan puolellaan, on parempi erota ja lopettaa. Despootit ja narsisti ovat aina olleet tällaisten organisaatioiden ongelma.

  Oma mielipide ei ole se jota pitää ajaa väkisin läpi jos kutsuu järjestelmää demokraattiseksi. Terho olisi ollut yksi kieli lisää muiden nuoleskelijoiden joukkoon. Eikä mikään olisi muuttunut. Nyt sentään Halla-Aho yksin sai kaadettua koko hallituksen. Melkoinen saavutus mieheltä. Mutta se olisi pitänyt tehdä yli 10 vuotta sitten. Silloin kun Sika-Soini sai ryhmineen sai ensimmäiset jalansijat politiikkaan. Silloin eivät persut olisi saaneet ajettua maatamme yhtä syvään suohon kuin nyt.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.