Presidentti Sauli Niinistö: Nyt on kiinnostavaa tavata Soinia ja Orpoa

Tänään on alkanut Naantalissa presidentin kesäasunnolla Kultaranta-keskustelut. Niinistö otti kantaa siellä myös perussuomalaisten puheenjohtajiston vaihtumisesta.

Perussuomalaisten johtajisto meni eilen uusiksi, kun puheenjohtajaksi valittiin Jussi Halla-Aho, varapuheenjohtajiksi valittiin Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen ja Juho Eerola. He kaikki ovat tunnetusti EU- ja maahanmuuttokriittisiä.

Kultaranta-tiedotustilaisuudessa Niinistö sanoi seuraavasti:

”Hallitustilanne on yhtä avoin kuin eilen illalla, kun pääministerin kanssa puhuimme. Nyt on kiinostavaa tavata Soinia ja Orpoa.”

Nykyisen hallituksen jatkumisesta Niinistö kommentoi seuraavasti:

”Minä en voi olla valitsemassa, minkälainen hallituspohja Suomessa vallitsee. Kyllä se on puolueiden tehtävä.”

Pääministeri Juha Sipilä ilmoitti tänään, että hallituksen tilanteen takia ei osallistu Kultaranta-Keskusteluihin.

Lähde: Yle

 

 

2 thoughts on “Presidentti Sauli Niinistö: Nyt on kiinnostavaa tavata Soinia ja Orpoa

  • 12.6.2017 at 00:41
    Permalink

    Miksi orpo on huolissaan perussuomalaisten länsimaalaisista arvoista kun tänne ja Eurooppaan lappaa miljoonia kehitysmaalaisia joita ei länsimaalaiset arvot kiinnosta paskan vertaa nyt eikä koskaan. Eikös noista pitäisi olla oikeasti huolissaan?

    Reply
  • 12.6.2017 at 01:41
    Permalink

    Kaikki koulukiusaajat kokoontuivat yhteen Presidentti Niinistön johdolla. Paikalla oli Sipilä, Orpo ja Vapaavuori. He aloittivat viher-vasemmisto alatyyliin syyttämisen ja demonisoinnin Perussuomalaisen puolueen demokraattisesti valittua uutta johtoa vastaan, joka ei ollut johtanut puoluetta edes 1 vuorokautta. Presidentti Niinistö mitä kuuluu Jan Vapaavuoren rikostuomioille? Onko tullut pahoipideltyä koulupoikia viimeaikoina? Entä oletko varastellut automaatteja tavarataloista tai oletko syyllistynyt viime aikoina rattijuopumukseen? Miksi Niinistö ei ottanut tähän kantaa kun Vapaavuoresta leivottiin pormestaria, ai, noihan rikokset vastaavat kokoomuksen arvomaailmaa ja normaali kunnia taulu kokoomuslaiselle poliitikolle. Niinistö haluaa esiintyä koko kansan presidenttinä. Arvaa mitä Sauli, minun ääneni sinä menetit, se tulee menemään sinun kilpakumppanillesi ja on aivan sama kuka hän on.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.