Toinen varapuheenjohtaja valittu perussuomalaisten puoluekokouksessa

Perussuomalaisten puoluekokous jatkuu vielä Jyväskylässä. Nyt he ovat valinneet toisen varapuheenjohtajan.

Toisen varapuheenjohtajan valinnasta käytiin kaksi äänestys kierrosta ja sen voitti Teuvo Hakkarainen. Hän kertoi pitämässään puheessaan mm. seuraavasti:

” Minä olen hyvin perussuomalainen mies. Minä olen taustaltani työmies, hyvin viimeisen päälle. periksi en anna helpolla ja ne periaatteen mitä sanoin vuonna 2011, ne on pitänyt tähän asti, ne ei ole muuttunut miksikään. Eikä ne tule muuttumaan, jos minut valitaan puheenjohtajistoon. Tämä maa on rakennettu kovalla työllä ja se on myyty helpolla Brysselin herroille. Tässä täytyy olla kova vastavoima ja nyt se näyttää siltä, että meille on tulossa se.”

5 thoughts on “Toinen varapuheenjohtaja valittu perussuomalaisten puoluekokouksessa

  • 10.6.2017 at 19:14
    Permalink

    Juuri näin! EU-mafian ryöstöretki suomeen on pysäytettävä vielä kun on jäljellä jotain mitä puolustaa.

    Tilanne on kriittinen eikä aikaa ole hukattavaksi -pelissä on suomalaisten koko tulevaisuus, olemmeko tahdottomia orjia joka palvelee EU-eliitin sairaita haluja vaiko ylpeästi itsenäinen kansa -isäntiä omalla maallamme?

    -Onnea Teuvo!

    Reply
    • 11.6.2017 at 00:38
      Permalink

      Jos vallankahvassa olevat vieraan sortovallan, EU-diktatuurin lakeijat (ja suvakki-idiootit) yksin saisivat päättää, niin Afrikasta tuleva mutavyöry saisi esteettä haudata Suomen ja kantasuomalaiset alleen Kalergi-suunnitelman ja Barcelonan sopimuksen mukaisesti:
      ”Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi ”, http://kalergisuunnitelma.blogspot.fi/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

      Reply
      • 11.6.2017 at 00:48
        Permalink

        Barcelonan julistus – EU:n likainen salaisuus – vuodelta 1995 on vapaakauppa-sopimus EU:n ja 9 muslimimaan välillä. Se takaa paitsi esim. tavaroiden myös ihmisten vapaan liikkumisen sopimusosapuolten välillä, so. muslimien vapaan pääsyn noista yhdeksästä maasta EU-maihin:

        The Barcelona Declaration – Euro Mediterranean – EU’s dirty secret,
        http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English.php

        Tästä sekä Kalergi-suunnitelmasta meidän EU-korruptoidut vallanpitäjämme ja heitä tukeva läpimätä valta-VALE-media vaikenevat.

        Reply
  • 10.6.2017 at 20:29
    Permalink

    Haluamme ehdottomasti olla isäntiä ja emäntiä omassa maassamme, ankarilla taisteluilla Suomen kansa on itsenäisyytensä lunastanut !! Ei tehdä tästä mitään kansojen sulatusuunia !! Koko EU tulee kaatumaan omaan politiikkaansa ja täysin hallitsemattomaan maahanmuuttoon sekä ns. yhteisvaluuttansa euron väkisin säilyttämiseen !! Rajavalvonnat ehdottoman tiukoiksi ja loiseläjät takaisin omiin maihinsa !!

    Reply
  • 10.6.2017 at 20:36
    Permalink

    Teuvolle ja Juholle onnittelut.. Hyvin meni, liki värisuora. Slunga-P asettunee vielä entiselle tasolleen..

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.