Saksassa syntyneitä karkoitetaan

The Independent raportoi tapauksesta maaliskuussa, jossa koko ikänsä Saksassa asuneita terrorismia suunnittelevia miehiä ollaan karkoittamassa maasta.

Ala-Saksin sisäministeri Boris Pistorius sanoi, että ”He tulevat kohtaamaan raskaimmat niistä keinoista, joita meillä on käytettävissä, olivatpa he sitten syntyneet Saksassa tai eivät.”

Karkoituksen on tarkoitus lähettää ”maanlaajuinen signaali kaikille fanaatikoille, että me emme anna sentimetriäkään periksi heidän epäinhimillisille suunnitelmilleen”, Pistorius perusteli.Saksassa on asetettu viime kesän terrori-iskujen jälkeen lakeja, joiden avulla kaksoiskansalaisuuden omaavien vaarallisena pidettävien henkilöiden Saksan kansalaisuus voidaan riistää.

Karkoitetut miehet ovat asuneet koko ikänsä Saksassa, mutta ovat vanhempiensa kautta Algerian ja Nigerian kansalaisia.

Asiasta kertoi Independent: Germany to deport Isis supporters that were born in country in unprecedented move

3 thoughts on “Saksassa syntyneitä karkoitetaan

 • 8.6.2017 at 11:51
  Permalink

  Kaikki muslimit pois euroopasta. Muuta keinoa elämän normalisoimiseen ei ole.

  Reply
 • 8.6.2017 at 13:55
  Permalink

  Ihan oikein. Minusta koko perhe voitasisiin karkoittaa koska perhe on ollut mukana kasvatustyössä. Ja vaikkei olekkaan, niin on laiminlyönyt kasvatuksen integroitus Saksalaiseen yhteiskuntaan.

  Niin että, postimerkkejä persuuksiin vaan. Näillä on Saksassa aina kaksoispassit. Turkkilaisetkin jotka ovat kolmannessa polvessa saksalaisia, niilläkin on Turkin passit ja ne pitävät itseään turkkilaisina. Katsoitettakoot siis sinne. Perhekunta kerrallaan. Kun muutamia perheitä karkoitetaan niin ”omavalvonta” toimii kerralla. Pistetään mummotkin mukaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.