Kriisinhallintakeskusta esitetään siirrettäväksi pääkaupunkiseudulle – Osa kansanedustajista tyrmistyneitä

Eduskuntaan on tänään jätetty esitys myös siirtää Kriisinhallintakeskus pääkaupunkiseudulle. Tällä hetkellä se sijaitsee Kuopiossa.

Sisäministeriön virkamiestyöryhmä on jättänyt esityksen siirtää Kriisinhallintakeskus pääkaupunkiseudulle. Savo- Karjalan kansanedustajat ovat tyrmistyneitä esityksestä.

-Edellytämme myös asian perusteellista selvittämistä ja kestäviä perusteluita toimivan organisaation hajottamisesta Pelastusopiston yhteydestä pois. Hyvää ja tehokkaasti toimivaa kriisinhallintakokonaisuutta ei tule rikkoa muutaman virkamiehen jääräpäisyyden vuoksi, kansanedustajat vaativat.

Lähde: Savon sanomat

 

4 thoughts on “Kriisinhallintakeskusta esitetään siirrettäväksi pääkaupunkiseudulle – Osa kansanedustajista tyrmistyneitä

  • 8.6.2017 at 22:42
    Permalink

    Kaikkien kansanedustajien pitäisi muistaa, että he ovat isäntiä ja virkamiehet renkejä!

    Reply
  • 8.6.2017 at 22:57
    Permalink

    Suomea kalvava kriisi on nimenomaan PK-seudulla mutta tämä toimenpide ei taida tuota ongelmaa ratkaista…?

    Reply
  • 9.6.2017 at 00:38
    Permalink

    Helsinki on selvästi julistamassa taloudellista sotaa muulle Suomelle.

    Reply
  • 9.6.2017 at 14:40
    Permalink

    Se hyvä puoli tässä on , että kyseisen keskuksen väellä riittää tulevaisuudessa töitä. Jatketaan vain samalla avoimien ovien teemalla.:-)

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.