London Bridge -iskusta yllykkeen saanut nainen hyökkäsi rengasliikkeeseen Torontossa

Heti Lontoon London Bridge -terroristi-iskun ehdittyä uutisiin saakka lauantaina 3.6. 2017,  torontolaiseen Canadian Tire -rengasliikkeeseen hyökkäsi nainen, jolla oli päässään huivi, jossa oli ISIS -tunnus.
Nainen huusi ”Allahu Akbar!” rynnätessään sisään liikkeeseen. Hän hyökkäsi päin henkilökuntaa ja alkoi lyödä heitä golfmailalla, ja kaivoi sitten etsiin veitsen, jolla alkoi sohia. Henkilökunta sai hänet kuitenkin taltutettua ja pidettyä aisoissa kunnes poliisi saapui paikalle.

Nainen, jonka nimeksi on ilmoitettu Rehab Dugmosh, pidätettiin, ja häntä kuulusteltiin tänään ensimmäisen kerran. Hän oli pukeutunut kuulustelussa mustaan niqabiin, ja julisti heti istunnon alussa ”Olen sitoutunut uskovien johtajaan, Abu Bakr al-Baghdadiin! (eli Isisin ylimpään johtajaan)”

Dugmoshia syytetään pahoinpitelystä, kahdesta aseellisesta pahoinpitelystä, kahdesta aseen hallussapidosta, kätketyn aseen mukana pitämisestä ja kuolemantuottamuksella ja ruumiinvammalla uhkailusta. Häntä kuulustellaan toistamiseen myöhemmin tässä kuussa.

 

6.6.2017 http://www.express.co.uk/news/world/813871/ISIS-Allahu-Akbar-knife-woman-bandana-Canada-London-Bridge-attack

 


4 thoughts on “London Bridge -iskusta yllykkeen saanut nainen hyökkäsi rengasliikkeeseen Torontossa

 • 7.6.2017 at 08:32
  Permalink

  muslimin normaalipäivä. Kiva kun tulit taas käymään.

  Reply
 • 7.6.2017 at 11:07
  Permalink

  Mutta eihän muslimi saa käyttää kumia. Paljaalla on pisteltävä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.