Laura Huhtasaari ihmettelee blogikirjoituksen poistoa

Laura Huhtasaari kirjoittaa blogia Uusi Suomi julkaisuun ja viime sunnuntaina hän kirjoitti sinne avauksen, missä pyysi jonkun tutkivan journalistin tekemään aiheesta jutun. Aihe liittyi tyttöön, jota kiellettiin menemästä koulun päätösjuhlaan Vesalan kouluun, joka sijaitsee Helsingissä.

Blogikirjoituksessaan hän kirjoittaa seuraavasti: (Artikkelin lopussa video tapahtumista)

– Kiinnostaako tämä toimittajia? Koulun tulee poistaa uhka eikä sen kohde. Eikö joku kivapoliiseista olisi joutanut turvaamaan tyttöä, jotta hänkin olisi saanut osallistua oman koulunsa päättäjäisiin? Voisiko joku tutkiva journalisti, jota faktat kiinnostaa tehdä tästä jutun?

Facebookissa Huhtasaari myös kirjoittaa, että ”Haluan tietää kuka tai ketkä tytön turvallisuutta uhkaa. Olisi hyvä, että asia selvitettäisiin perusteelisesti”

Huhtasaari oli liittänyt myös blogikirjoitukseensa myös alla olevan videon.

Nykysuomi on alkanut selvittää kyseistä tapausta hieman syvemmältä. Vastaukset kuitenkin tuntuvat olevan kivenalla.

12 thoughts on “Laura Huhtasaari ihmettelee blogikirjoituksen poistoa

 • 7.6.2017 at 14:25
  Permalink

  Laura pitää yllä uskoa suomalaisiin naisiin -kiitos siitä!

  Reply
 • 7.6.2017 at 14:44
  Permalink

  Lauran olisi itse pitänyt tehdä tästä juttu koska tunteehan hän suomalaisen journalismin tason. Se ei suolla ulos mitään sellaista joka voi olla valtaapitävien edun vastaista. Ja siksi juuri politikkojen pitää tehdä työt sen sijaan että jakelisivat nakkeja muille. Kyllähän jokainen pystyy kyselemään, harva pystyy tekemään.

  Reply
 • 7.6.2017 at 15:33
  Permalink

  Uusi Suomi on meillä yksi NWO-globalistien käsikassara. NWO-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden tuhoaminen, johon päästään esim. rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla/monikulttuurilla. Vesalan koulun rehtori näköjään kuuluu samaan monikulttuuria edistävään joukkoon kuin NWO-globalistit, bilderbergiläiset, illuminati-satanistien johtamat vapaamuurarit, kulttuurimarxistit, feministit ja muut vastaavat kansanviholliset.

  (NWO = New World Order eli Uusi Maailmanjärjestys. Ks. myös ”37 Quotes on The New World Order, One-World Government and One-World Religion”, https://endtimesprophecyreport.com/2013/06/05/new-world-order-37-quotes-on-the-new-world-order/)

  Reply
 • 7.6.2017 at 16:13
  Permalink

  Ei tarvitse ihmetellä kun katsoo uuden suomen päätoimittajan kirjoituksia. Puhdas viha persuja kohtaan paistaa riveistä sekä rivien välistä. Uuninpankonpojan henkinen kaksoisveli.

  Reply
 • 7.6.2017 at 16:27
  Permalink

  Huuskon mätisäkki on jo ajat sitten karkoittanut omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset pois uudestasuomesta. Ehkä Huhtasaarenkin kannattaisi siirtyä blokkaamaan muualle.

  Reply
 • 7.6.2017 at 17:50
  Permalink

  Uuden Suomen Puheenvuoro on bannannut jo monia kirjoittajia, joiden kirjoitusten synti on väärä (maahanmuuttokriittinen) mielipide.

  Reply
 • 7.6.2017 at 20:15
  Permalink

  Sanoisin että vuoden sisään alkaa paska lyödä tuulettimeen marxilaisilla kansan, valtion, sivistyksen sekä ihmisyyden vihollisilla.

  Normaaleilla hyväntahtoisilla, rauhaa rakastavilla aitosuvaitsevaisilla ihmisillä alkaa mitta täyttymään kiihtyvää tahtia. Viherkommunistisilla suomalaisfobiikoilla ja heidän islamofiilisillä kätyreillään tulee seinä vastaan. Se seinä tulee olemaan ankara ja oikeudenmukainen, puolustaessaan ihmisyyttä, rauhaa ja tasa-arvoa jota kiihkosuvacomarxilaisviherkommunistit vastustavat.

  Epäinhimillisen punavihreän terrorin aika on kohta ohi.

  Reply
 • 7.6.2017 at 20:28
  Permalink

  Mitä olen katsellut noita videoita tapauksesta, niin mielestäni laittoman uhkauksen tunnusmerkit täyttyy ainakin kyseisen koulun rehtorin osalta. Toivoisinkin että henkilöt jotka ovat enenmän olleet tapauksen kanssa tekemisissä tekisivät rikosilmoituksen laittomast uhkauksesta.ja laittomasta kurinpitorangaistuksesta ja sillä uhkaamisella. Rehtori uhkasi oppilasta ”erottamisella koulusta” Kyseinen rangaistus ei perustu lakiin, eikä koulun järjestyssääntöihin. Oppilas osallistui vapaa ajallaan mielenosoitukseen, joka ei rikkonut lakia. Asia ei siis kuulu koululle tai sen rehtorille millään muotoa, eikä koulun rehtorilla ole oikeutta rangaista oppilasta. Poliisi joka kyttää näitä mielipidekirjoituksia, niin voisi ottaa asiasta kopin ja aloittaa rikostutkinnan ihan omaaloitteisesti ja osoittaa että heillä on olemassa selkäranka ja kaikkia ihmisiä kohdellaan tasapuolisesti.

  Reply
 • 7.6.2017 at 23:40
  Permalink

  Pohjolan Pohjois-Korea. YYsi-suomi on täysin Pa…piip lehti.Vesalan koulun ns. ”rehtori” on vihreä pehmyt kudos piiperö, johon verattuna Mimosalla oli Norsun nahka.
  Kommunistit ovat kommunisteja eli näitä niskalaukaus-humanisteja, jotka taistelevat ”ihmisoikeuksien” puolesta paukuttelemalla soramontun reunalla nappeja ”väärin sammutavien” niskaan.

  Reply
 • 8.6.2017 at 06:48
  Permalink

  Älä välitä Laura. Itse kuuluin Uusi Suomi verkkolehden eniten kommentoituihin ja ”suositeltuihin” blogisteihin, kunnes tyyli lehdessä alkoi muuttua Mikael Herlinin ostettua k.o. verkkolehden (Alma media, eli Suomen Pravat omistavat nyt sen). Aloin saada jatkuvasti lyhytkestoisia banneja ja kirjoituksiani poistettiin, kunnes lopulta sain elinikäiset bannit ja minua pyydettiin poistamaan profiilini, jolloin sinne kirjoitetut eli sensuurin läpmenneet kirjoituksenikin poistusivat. En poistanut profiiliani … siellä kirjoitukseni ovat edelleenkin ja sensuroitdut ovat turvassa omalla polittisella ja ajankohtaisella blogillani http://annelindell.blogspot.com Suomi ei todellakkan enää ole maa, jossa saa vapaasti ilmaista huolestumisensa ja pelkonsa ja epäilynsä. Jo Suomessa köyhillä olis vielä leipää, niin voitaisiin sanoa, että meno täällä on kuin entisessä Neuvostoliitossa.

  Reply
 • 8.6.2017 at 07:46
  Permalink

  Voihan perse, mitä touhua! Tuohan on selvää rasismia! Vihervasureiden pitäisi tiedostaa myös tälläinen rasimi!

  Reply
 • 8.6.2017 at 16:28
  Permalink

  Jos siellä koulussa vaanii jokin vaara, niin sinne on tehtävä poliisirynnäkkö, joka poistaa sen uhan. Seuraavaksi se rehtori on pidätettävä koska hän on asettunut uhkaajien puolelle uhkaajaksi. Varsin yksinkertaista. Tätä keissiä ei pidä unohtaa vaan se on selvitettävä perinpohjin, jos aiomme esittää elävämme oikeusvaltiossa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.