Murray: Euroopan outo kuolema

Kirjailija-journalisti ja The Spectator-lehden apulaispäätoimittaja Douglas Murray on kirjoittanut kirjan Euroopan outo kuolema (The Strange Death of Europe).

J-TV:n haastattelussa Murray sanoo, että Eurooppa on kuolemassa. Massamaahanmuutto yhdistettynä siihen, että eurooppalaiset ovat menettäneet uskonsa kulttuuriinsa ja identiteettiinsä ovat jyrsimässä pohjaa pois koko maanosalta.

Hänen näkemyksen mukaan eurooppalaisten on löydettävä positiivisia asioita identiteetistään vuosikymmeniä kestäneen itsensäruoskinnan jälkeen. Saksalaisten syyllisyys on levitetty koko Eurooppaan ja se pohjimmiltaan on mädättänyt eurooppalaisten uskon sekä tulevaisuuteen että itseensä, vaikka Eurooppa edelleenkin on maailman paras paikka elää ja asua.

Massasiirtolaisuus on välttämättä saatava kuriin, koska eurooppalaisen yleisön asenne sitä kohtaan on kääntymässä erittäin happamaksi, Murray varoittaa.

Murray myös vastaa J-TV:n toimittajan kysymykseen siitä miten juutalaisyhteisön tulisi reagoida tilanteeseen antaen erittäin hienovaraisin sanankääntein ymmärtää, että juuri nyt ei ehkä ole erityisen viisasta esiintyä muuttoliikkeen etujoukkona.

Asiasta kertoi J-TV: Douglas Murray on ”The Strange Death of Europe” | J-TV

Alla Douglas Murrayn viimeiset tviitit.

5 thoughts on “Murray: Euroopan outo kuolema

 • 5.6.2017 at 20:44
  Permalink

  Juutalaiset pelaavat omaa peliään muslimien kanssa. EU:n Rabbi (Mitä helvettiä????) puheessaan kehoitti juutalaisia ja muslimeita liittoutumaan keskenään ja taistelemaan Euroopan kansallismielisiä vastataan!!!
  Juutalaiset ovat sylttytehtaan jäljet, jotka ajavat Euroopassa monikulttuurisuutta ja kulttuurmarxistista kommunismista ”innoituksensa” saanutta murhapolitiikkaa, jonka yksiselitteisenä tavoitteena on tuhota Euroopan kansallisvaltioden (EU) valkoisen rodun edustajat kehityksen mennessä periseinäänsä saakka tietäen kansanmurhaa tai vähintäinkin valkoisen rodun sekoittamista sekarotuisiksi mataotsaisiksi mulateiksi, joilla ei ole yhteinäisyyttä eikä kansallistunnetta, puhumattakaan jostain yhteisestä ja maansisiäisestä kulttuurista, uskonnosta, filosofistista arvoista.
  Näitä sitten New World Orderin globalistiset puuhamiehet Bilderberg kokouksissaan EU:n elitisten diktaattorien toimesta hallitaan kuin karjaa halpana työvoimana ja tyhminä muuleina.
  Tämän takia vasta kannataisi todella olla ”shokissa”!!!

  Reply
  • 5.6.2017 at 23:36
   Permalink

   Helppoahan se on rikkaiden pankkiijuutalaisten tuhota eurooppaa massamaahanmuutolla kun on paljon suvakkeja hyödyllisinä apureina, jotka eivät tiedä tuon taivaallista miksi joku Soros (tai nimettömät henkilöt hänen taustallaan) todellisuudessa rahoittaa ”avustus”järjestöä joka esimerkiksi hakee taksiveneillä Libyan rannikolta porukkaa ”turvaan” Italiaan Välimeren yli. Massia riittää tähän toimintaan! Ja samaan aikaan joku kansallismielinen järjestö saa kolmessa viikossa kerättyä hikisesti reilut 50 tuhatta euroa yhden veneen hankintaan jolla häiritä tätä kuskausrallia.

   Reply
 • 5.6.2017 at 23:51
  Permalink

  Niiden pitkät sormet ovat kaikkialla…

  Reply
 • 6.6.2017 at 08:10
  Permalink

  Kulttuurimarxismi ja muu mädätys on tukahduttanut kansalaisten äänen.

  Reply
 • 6.6.2017 at 18:39
  Permalink

  Meillä ja monissa muissa Euroopan maissa valtaa pitävät maan sisäiset viholliset – jollaisista jo Risto Ryti varoitti – ja seteliselkärankaiset rötösherrat, joista Veikko Vennamo usein puhui.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.