Yhdeksän kuollut ja 50 loukkaantunut Lontoon terrori-iskuissa (videostriimi)

Poliisi evakuoi London Bridgen aluetta ja viereistä rautatieasemaa, lähikatuja ja hotelleja. Lukuisia ihmisiä on loukkaantunut vakavasti. Tiedot siitä mitä on tapahtunut ovat sekavia. Metropolitan Police pyytää nettivullaan ihmisiä pysymään poissa alueelta.  Silminnäkijät kertovat laukaustenvaihdosta, yliajetuista ihmisistä ja mahdollisista puukotuksista. Ilmeisesti valkoinen pakettiauto on ajanut noin 80 km/h vauhdilla jalkakäytävää ja osunut useaan ihmiseen.  Pommiryhmä on saapunut paikalle. Jotain on tapahtunut myös läheisellä Borough Marketilla sekä Vauxhallissa, joka sekin on hyvin lähellä.

Yhtä poliisia on puukotettu Borough Marketilla,. Terroristit, joita oli kolme, ammuttiin paikalla.

  • London Bridge: Pakettiautolla jalankulkijoiden päälle, 5 loukkaantunutta.
  • Borough Market: Ravintolassa ammuttu tarjoilijaa.
  • Wauxhall: Puukotus, jonka ei uskota liittyvän muihin tapauksiin.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/06/03/london-bridge-incident-armed-police-respond-several-people-mown/

https://twitter.com/metpoliceuk

https://www.thesun.co.uk/news/3717339/london-bridge-attack-car-police-response-latest/



Liveuutislähetys:
http://news.sky.com/watch-live

3 thoughts on “Yhdeksän kuollut ja 50 loukkaantunut Lontoon terrori-iskuissa (videostriimi)

  • 4.6.2017 at 11:41
    Permalink

    Aika menoo. Kunnon monikulttuurisuutta. Jos haluatte tätä Suomeenkin niin lisää paskasakkii vaan Lähi – Idästä ja Afrikasta.

    Reply
  • 4.6.2017 at 11:42
    Permalink

    Mitä hittoo sitä iskujen jälkeen enää evakuoi.

    Reply
  • 4.6.2017 at 12:12
    Permalink

    Allahin lähettiläät osoittivat kristillisten seurakuntien jäsenille rakkauttaan. Niin paljon irstautta ja haureutta on Lontoon yöelämässä että tarvitiin Allahin väliintulo. Muslimit tekivät teon pelkästä rakkaudesta kristittyjä kohtaan koska jos homon heittaa 20m maahan niin sielu ehtii puhdistua ennen kuolemaansa. Ja silloin homo pääsee paratiisiin. Varmaankin samalla tavoin kun ihmisiä puukottaa ja ajaa autolla päälle, niin kuolema kestää pidempään kuin katolta heittäessä ja ihmiset ehtivät katumaan kaikkia syntejään. Ja siksi he pääsevät paratisiin. Meidän pitäisi iloita sillä jälleen on monta syntistä päässyt paratiisiin. Ja tämä mahdollistui vain sillä että muslimit tunsivat syvää rakkautta syntisiä kohtaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.