Nyt myös Hopkins vaatii keskitysleirejä

Katie Hopkins kysyy artikkelissaan onko Britannian pääministeri Theresa May oikeasti kykenevä tekemään tarvittavat toimet kansan turvaamiseksi.

Hopkins sanoo, että Britanniassa on nykyisin mahdotonta elää niinkuin ennenkin ja kertoo, että ääriliberaalitkin lähettävät hänelle yksityisesti sähköpostia sanoen etteivät he enää usko siihen mitä he uskoivat ennen, mutteivat uskalla kertoa ystävilleen asiasta.Hopkins muistuttaa meitä Scotland Yardin ex-johtaja Ghaffurin vaatimuksesta internoida kaikki 3000 kiihkoislamistia, jotka ovat terrorismiseurannassa ja mainitsee lisäksi 650 jihadistia, joiden on sallittu palata Britanniaan.

Tiedän kaikki perustelut internointia vastaan, Hopkins sanoo, ja muutama viikko sitten ne olisivat kallistaneet vaa’an, mutta me olemme nyt kaiken tuon tuolla puolen.

Asiasta kirjoitti Daily Mail: KATIE HOPKINS: You’re right, Theresa. We cannot go on like this. But do you have the balls to do what’s REALLY needed and lock up the 3,000 terror suspects tomorrow?

3 thoughts on “Nyt myös Hopkins vaatii keskitysleirejä

 • 5.6.2017 at 08:55
  Permalink

  Eilenhän oli yleistä keskustelua siitä että Theresa May ei sanonut sitä minkä Englannin kansa halusi kuulla: Nyt riittää!!

  Se että puhuttiin ympäripyöreitä ja käänneltiin asioita parhain päin, ei ollut se puhe jonka kansa halusi kuulla. Se halusi kuulla konkreettisista toimista. Se halusi kuulla siitä että vastaavanlaista tapahtumaa ei voi enää koskaan tapahtua. Se halusi kuulla että poliisin tilastoissa olevat 6000 radikaalia kerätään yhteen ja karkoitetaan Iso-Britaniasta. Kansa halusi kuulla keskityseireistä ja rekistereistä joita on vertailtu lähtömaiden viranomaisten kanssa.

  Kansa halusi kuulla konkreettisista toimista ja Theresa May vastasi poliittisella liturgialla. Tämä ei tiedä hyvää Mayn politikoinille eikä asemalle tulevia vaaleja ajatellen. En pitäisi lainkaan yllättävänä jos May huomatessaan asemansa maan johdossa, haluaisi siitä tällä tavoin eroon. Ja on valmis jopa maksamaan näistä terroriteoista saadakseen kansalta epäluottamuslauseen. Saahan hän loppuiän pääministerin palkan ja etuudet. Vain muutaman kuukauden oleskelusta.

  Reply
 • 5.6.2017 at 11:41
  Permalink

  Kansa ja kansat Euroopassa haluavat tekoja. Pelkät puheet ja Sipilän sniiduilut ei auta pätkääkään.

  Reply
  • 5.6.2017 at 11:41
   Permalink

   Korjaus: Pipilän ei Sipilän.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.