Kannibaalit tavattiin ateriansa äärestä Floridassa

Kun poliisipartio saapui sunnuntaina (28.05.) aamulla Vernal Heightissa Floridassa sijaitsevalle siistinnäköiselle omakotitalolle, he eivät voineet aavistaa mitä löytävät. Hälytystehtävän aiheena oli naapuriston valitus talosta kuuluvasta kovalla volyymilla soitetusta musiikista, mutta paikan päällä poliiseja odotti tilanne, jollaiseen he eivät olleet varautuneet: Talon asukkaat, kolme miestä, olivat syöneet ihmisiä jo jonkin aikaa,

Kun koputuksiin ei vastattu, poliisita astuivat sisään. Ensimmäinen asia, joka kiinnitti heidän huomionsa, oli makeantympeä löyhkä -se osoittautui myöhemmin pilaantuneen ihmislihan hajuksi- ja talon alakerran pimeys. Pian löytyi rakennuksen omistaja,  62-vuotias William Provost, 51:n ikäinen Dennis Ratcliff, ja Michael Dore, -36. He istuivat ringissä paljaalla sementtilattialla ja  lauloivat rituaalimusiikilta kuulostavaa laulua. Miehet olivat syömässä jotakin, mikä näytti pihviltä mutta osoittautui myöhemmin ihmisen jäännöksiksi.

Vernal Height’n poliisipäällikkö, Gregory Moore, arvelee näiden kolmen kaveruksen syöneen 3-4 vuoden aikana 7-8 eri henkilöä. Selitykseksi oudolle ruokavaliolleen Mr.Provost kertoi sen auttavan heidän diabetekseensa ja toki myös masennukseen. Poliisipäällikkö Mooren mukaan kannibalismi on nykyisin hyvin harvinaista. Kuvassa kannibalien asuintalo Toolson Lanella.

The Miami Gazette.

3 thoughts on “Kannibaalit tavattiin ateriansa äärestä Floridassa

 • 4.6.2017 at 12:05
  Permalink

  Katsoka noita silmiä. Samanlainen viha leimuaa englannin kuningattaren silmistä sekä kansainvälisten pankkiirien slmistä. Tietyistä politikoista puhumattakaan. Itse teen sen johtopäätöksen hyvin nopeasti että puheet ihmisten veren juomisesta ja ihmisten syömisestä johtajiemme keskuudessa ei voi olla pelkkää legendaa. Löytyihän Englannin kuningattaren puutarhasta kolmen ihmisen luurangot. Mutta kuningatarta ei voida lain mukaan syyttää. Onhan hän impperiuminsa diktaattori.

  Reply
 • 4.6.2017 at 14:38
  Permalink

  Tekijöiden ulkonäkö on suoraan ”Syvä joki” filmistä. Veikkaan että kyseisten henkilöiden vanhemmat ovat toistensa lähisukulaisia, sisko ja veli, kuten meillä on esimerkkinä ajatus poliisi Fobba, pääministeri Sipilä ja muut keskusta puolueen jäsenet.

  Reply
 • 4.6.2017 at 23:51
  Permalink

  Jokseenkin maineensa mittaisia miehiä kuvista aina kuvista lähtien. Uskallan väittää, että tähänkin ikään saakka sekopäisimpemmän näköisempiä ihmisiä en ole nähnyt.
  Takaan, että tuo reissu jäi poliiseille mieleen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.