Ville Tavio (PS): Laittomasti maassa olevien vapaa liikkuminen tulee estää

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on tiedotteessaan huolissaan siitä, että Maahanmuuttoviraston tietojen mukaan jo 5000 turvapaikanhakijaa on kadonnut Suomessa teille tietymättömille. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä arvioi, että osa kadonneista on poistunut maasta ja osa oleskelee edelleen jossain päin maata.

Eduskuntaryhmä kertoo monen heistä olevan yksityismajoituksessa.

– Lain tulisi velvoittaa turvapaikanhakijan majoittajaa ilmoittamaan henkilön katoamisesta poliisille, kun hän on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen, sanoo lakivaliokunnan jäsen, juristikansanedustaja Ville Tavio.

– Lainsäädännössämme on selvä puute. Yleisen turvallisuuden nimissä tulisi estää laittomasti maassa olevien vapaasti liikkuminen ja viranomaisilta katoaminen, Tavio vaatii.

Lähde: IL

4 thoughts on “Ville Tavio (PS): Laittomasti maassa olevien vapaa liikkuminen tulee estää

  • 2.6.2017 at 17:30
    Permalink

    Ikäänkuin Suomi suorastaan kerjäisi jonkinasteista terrori-iskua, jotta oltaisiin ”cool” kuten muutkin iskuista kärsivät maat? Vai mikä tässä laittomien ulkomaalaisten henkilöiden täysin vapaassa liikkuvuudessa on ideana? Ei tätä muuten järjellä voi käsittää.

    Reply
  • 2.6.2017 at 17:36
    Permalink

    Sitä ei saatu mitä tilattiin,koska pertsut myi perseensä.No rappion toteemi jököttää enään paikallaan viikon verran.Mutta mikäkö muuttuu ?Ei mikään,koska näin on sovittu oikein fishpumpin kera.Taitaa sille hallintarekisterillekin olla oikein omakohtaista tarvetta,vai mikäkö senkin kannan muutti.

    Reply
  • 2.6.2017 at 19:02
    Permalink

    Jokainen täällä lymyilevä laiton maahantunkeutuja pitää etsiä ja palauttaa välittömästi lähtömaahan -Tosin tämäkin on täysin turhaa jos rajat vuotavat yhtä holtittomasti kuin tähänkin asti, tilanne tulee pahenemaan erittäin nopeasti. Suomi hyvin todennäköisesti
    hyssyttelee tämänkin asian kanssa niin kauan että ehtii tapahtua paljon pahoja asioita -kärsijänä ja maksajana toimii, kuten aina -kantasuomalainen.

    Reply
  • 2.6.2017 at 21:34
    Permalink

    Miten niin kadonnut, mitä jos hakisitte säilöön tosta Rautatieasemalta ensin ne laittomat ja sitten ihan oikeesti alkaisitte poistamaan niitä vittuun täältä Suomesta. Onko liikaa vaadittu näiltä meidän kyrvän imiä kytiltä, että ne oikeesti hoitaisi työn josta ne saa palkkaa ??? Millaiset esimiehet, niin sellaiset on myös alaiset…..

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.