Opettaja ja 12-v poikaoppilas naimisiin 2005 – Nyt avioero 12 vuoden jälkeen

32-vuotias opettajatar Mary Kay Letourneuau ja hänen entinen oppilaansa Vili Fualaau menivät naimisiin Letourneaun vapautuessa seitsemän vuoden vankilatuomiostaan, jonka hän oli saanut seksuaalisesta suhteestaan oppilaaseensa, samaiseen Fualaauun. Nyt heidän avioeronsa on vahvistettu alioikeudessa Washingtonissa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, ja ex-rouva Fualaaulla kaksi lasta edellisestä avioliitosta.

Silloinen Mrs. Letourneau oli 34-vuotias kahden lapsen äiti ryhtyessään suhteeseen 12-vuotiaan oppilaansa kanssa. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi Audrey sai alkunsa Mr. Fualaaun ollessa 13-vuotias.  Audrey syntyi pian sen jälkeen, kun Mrs. Letourneau sai  vuoden tuomion nimikkeellä ”second-degree child rape”.

Mrs. Letourneaun tuomio oli aluksi 6 kuukautta vankeutta, joka oli jo ehditty sovitella kolmeen kuukauteen, ehdolla että Letourneau ei ota kontaktia Fualaauun. Kun pariskunnan toinen tytär, Georgia, sai alkunsa, tämä johti sanktion toteutumiseen, ja Mrs. Letourneau joutui viettämään vankilassa 7 vuotta.

Vuonna 2005, kun Mrs. Letourneau vapautui rangaistuksensa kärsittyään, pariskunta meni naimisiin. Nyt he sitten ottivat ja erosivat. Fualaaun ensimmäisestä intiimistä kontaktista opettajaansa on nyt kulunut 20 vuotta, heidän avioliittonsa kesti 12 vuotta.

Mr.Fualaau on nyt 33-vuotias ja ex-rouvansa 55.

Asiasta kertoi Daily Mail 30.05.2017.





Lue myös

 

 

2 thoughts on “Opettaja ja 12-v poikaoppilas naimisiin 2005 – Nyt avioero 12 vuoden jälkeen

  • 31.5.2017 at 13:35
    Permalink

    Liittohan kesti pidempään kuin monen julkkiksen liitto. Ja sen hedelmänä syntyi kaksi lasta. Ei lainkaan huonommin.

    Monenkohan suomalaisen liitto kestää alle tuon 12 vuotta?

    Molemmat varmaan saivat liitoltaan ja yhteiseloltaan sen mitä etsivät.

    Reply
  • 31.5.2017 at 13:58
    Permalink

    Vili on ollut ahkera koulussa! Kuin moni suomalainen…?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.