Perheenäiti yritti lopettaa poikansa kiusaamisen, tilanne johti rikosilmoitukseen

BB-tähti, iholla sarjassa esiintynyt ja sm-tasolla koripalloa pelannut Pia Eveliina Polviander kyllästyi poikansa kiusaamiseen koulussa. Pian sanojen mukaan poikaa on pahoinpidelty ja alistettu koko kevät koulussa. Video pahoinpitelystä mm jaettiin sosiaaliseen mediaan. Vaatteet on varastettu naulakosta, takit revitty päältä, pyörä rikottu silmien edessä. Viimeaikoina pojan hakkaamisesta on jopa luvattu rahaa ja poikaa on lyöty pullolla päähän.

Tekijät ovat Pian mukaan ulkomaalaistaustaisia ja ainakin yksi poika on somalitaustainen.

Pian toinen pojista oli käynyt 12.5 jututtamassa kiusaajia ja vastaus oli ollut, kysyivät ylimielisesti mitä voit tehdä asialle?

”Poikani sanoi että voi tehdä asialle paljonkin, johon nämä kiusaajat. Anna numerosi meidän veli tulee hoiteleen sinutkin. Poikani antoi numeronsa ja sanoi, jos teidän isoveljellänne olisi aavistuksen enemmän järkeä. Olisi hyvä ,että hän ottaa yhteyttä. Voimme keskustella asiasta.”

Piian toisen pojan nauhoitama keskustelu kertoo enemmän kun tuhat sanaa.

Pialla ei ollut enää muuta vaihtoehtoa kun tehdä asiasta rikosilmoitus. Pia on myös FB sivuillaan julkaissut tekijöistä FB profiilikuvat.

Pia kiittää sivuillaan tukijoitaan, joita Pian sanojen mukaan on satoja. Soittovideota on tällä hetkellä katsottu jo satojatuhansia kertoja. Joten asia on saanut suuren huomion sosiaalisessa mediassa. Vielä ei Niinistö ole kuitenkaan pöyristynyt valtamediassa. Sitä kynnystä ei olla vielä ylitetty.

Lähde: https://www.facebook.com/claudia.eve.9?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

13 thoughts on “Perheenäiti yritti lopettaa poikansa kiusaamisen, tilanne johti rikosilmoitukseen

 • 15.5.2017 at 21:17
  Permalink

  ” Vielä ei Niinistö ole kuitenkaan pöyristynyt valtamediassa. Sitä kynnystä ei olla vielä ylitetty.” .. Suvakkipresidentti Niinistö lapsivaimoineen pyllistelee EU:n ja kulttuurimarxsismin suuntaan, ei suinkaan kantasuomalaisten.

  Tsunamitolppa on historiaa..

  Reply
 • 15.5.2017 at 22:38
  Permalink

  Todella rohkea äiti! Tilanne kouluissa on valitettavasti sellainen, että koska rangaistuksia ei tule ja kasvatuskeinoina on vuodesta toiseen keskustelu, kouluissa on rajua kiusaamista. Usein uhri ja perhe jää yksin, pahimmassa tapauksessa kiusattu joutuu vaihtamaan koulua.

  Rikosilmoitus näistä heti ja tapaukset julkisuuteen. Tämä vaatii todella paljon, koska jokainen vanhempi ymmärtää, miten vaikeaa tämä on lapselle ja oman lapsen tuska on henkisesti raskasta myös vanhemmille.Osa lapsista vaikenee peloissaan kiusaamisesta kokonaan.

  Tsemppiä perheelle. Vääryyteen ei pidä ikinä alistua ja tässä on nyt se tilaisuus näyttää, että omien puolta saa ja pitää pitää! Suomalaisten tulee näyttää, että tämä monikulttuurisuusihannointi pitää lopettaa ja tunnustettava sen tuomat ongelmat. Kiusaajat kuriin vaikka kovilla otteilla, mikään suojaväri ei voi olla tekosyy olla puuttumatta tällaiseen.

  Reply
 • 16.5.2017 at 07:50
  Permalink

  Mennään joukolla kiusaamaan kyseisen koulun rehtoria ja apulaisrehtoria, suvakkihuoria, kiusataan huoria niin paljon että muuttavat paikkakuntaa, miltä kuulostaa, saavat maistaa omaa lääkettään.

  Reply
 • 16.5.2017 at 11:44
  Permalink

  Nähtävästi tässä tarvitaan taas moottoripyörä kerholaisia ojentamaan…

  Reply
 • 16.5.2017 at 11:44
  Permalink

  Tämä kaikki on vasta alkusoittoa ja jos emme pysäytä tätä paskaa ,niin meille tulee samankaltaisia ghettoja kuten Ruotsissa jo on.

  Reply
 • 16.5.2017 at 15:07
  Permalink

  Koulu on hoitanut nyt asian huonosti! Joka koululla pitäisi olla ohjeet, miten kiusaamistilanteita hoidetaan. Opettaja/rehtori ja kaikkien osapuolten vanhemmat koolle. Kiusaajien on tiedettävä, että näin käyttäytyminen ei ole sallittua ja siitä tulee seurauksia! Jos opettajs/ rehtori ei puutu a s iaan, ilmoitus kouluvirastoon. Kiusaamiseen puuttuminen kuuluu aikuisten vastuulle, ja esimisten, niin koulussa kuin työpaikoilla.

  Reply
 • 16.5.2017 at 19:58
  Permalink

  Kiusatun isoveljen sekaantuessa asiaan, kuvioon tuli sitten mukaan tyypillinen muslimien kostoajattelu. Tämä siksi, että kostaminen on aivan olennainen osa islamia ja islamilaista kunniakulttuuria.

  Länsinaapuristamme Ruotsista näemme esimerkin siitä, mihin tällainen kiusaajien suojelu johtaa: Siellä rehtori ei antanut rangaistusta luokkatoverinsa raiskanneelle muslimipojalle, eikä myöskään viranomaiset. Sen sijaan raiskattu tyttö joutui vaihtamaan koulua, ja sama tullee tapahtumaan tässä Tiistilän koulun kiusaamistapauksessa.

  Reply
 • 16.5.2017 at 22:09
  Permalink

  Jos minun poikaa ois kiusattu, olisin mennyt itse jonkun kanssa ja antanut kiusaajille opetuksen.

  Reply
 • 17.5.2017 at 12:37
  Permalink

  No kun nämä eivät opi mitään, eliminoiminen on ainoa keino päästä eroon pahimmista tapauksista. Jos puutut asiaan, alkaa kostonkierre, ja viimekädessä he eivät pelkää edes kuolemaa.. Heidät on manipuloitu niin sydänjuuriamyöten siihen uskoon, että vääräuskoiset saa/pitää tappaa, ja jos joku heistä tässätapauksessa sattuu kuolemaan, odottaa heitä neitsytjoukko paratiisissa.. Mitä tässä voi muuta tehdä kuin eliminoida täydellisesti.

  Reply
  • 17.5.2017 at 21:54
   Permalink

   Ensin täytyisi eliminoida ne vallankahvassa olevat maanpetturit, jotka ovat noille ”oikeauskoisille” avaamassa rajat apposen auki EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa toteuttaessaan.

   Reply
 • 17.5.2017 at 14:06
  Permalink

  Olisi varmaan enemmän kuin tarpeen että tälläisiä tapauksia varten tehtäisiin verkostoja joilla voi tukea toinen toisiaan. On varmaan ihan kamalaa olla yksi viranomaisiavastaan kun oma rakas lapsi on kokenut raakaa väkivaltaa eikä kukaan välitä. Nyt voisi isänmaalliset tahot alkaa puuhaamaan tälläisiä verkostoja ja uskokokaa huviksenne että tälläisten lasten vanhemmista on helppo rekrytoida uusia jäseniä toimintaan.

  Reply
 • 20.5.2017 at 16:52
  Permalink

  Kyllä ne kisaajat ja niiden vanhemmat varsin hyvin tietävät,samoin kuin rehtorit ja opettajat mutta ensinmainitut eivät välitä vähääkään ja jälkimmäiset pelkäävät,että heitä syytetään rasisteiksi ja kaverit ei enää suistauta suwaitsevaisuudesta.

  Reply
 • 21.5.2017 at 21:09
  Permalink

  No on se järkyttävää jos ei Suomessa osata mitään tehdä noille hiton kiusaajille ,ei muuta kun kunnon opetus kiusaajile ja mikä ihme on ettei muka rehtorit ja opettajat voi tehdä mitään, on se nyt jonkun pidettävä kiusatun puolta , eivätkö opettajat ja rehtorit uskalla vai ? PELKÄÄVÄTKÖ ETTÄ HEITÄ SYYTETÄÄN HETI RASISMISTA, SOU WAT ?? Syyttäköön kuka hyvänsä mitä hittoa sillä on väliä ,mutta ketään ei vaan saa antaa kiusata . Kiusaajat tietävät että suomessa ollaan aivan kauhuissaan kun heitä syytetään rasismista,mielestäni se on jo vitsi koko rasismi !!! Tehkää ny hyvät ihmiset jotain ,eikö täälä tosiaan noi herrat voi asialle mitään, kiusaajat jatkavat armotta touhujaan,koska he tietävät että kaikki suomalaiset pelkää että syytetään RASISMISTA ,voi hyvää päivää !!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.