Emma Kari: Onnistuimme estämään hallintarekisterin käsittelyn iltamyöhään piilossa medialta ja kansalaisilta!

Onnistuimme estämään hallintarekisterin käsittelyn iltamyöhään piilossa medialta ja kansalaisilta!

Emma Kari:
Eilen hallintarekisteri vedettiin yllättäen pois esityslistalta kesken eduskunnan istunnon. Tänään meille ilmoitettiin, että hallintarekisteri käsitellään myöhään illalla tunteja kestäneen sote-keskustelun jälkeen. Hallitus kun halusi käsittelyn ajankohtaan, jolloin media ei ole paikalla ja suurin osa kansanedustajista on jo lähtenyt kotiin. Tämä on hallituspuolueilta törkeää toimintaa.

Kello on nyt lähes kymmenen illalla. Koska suurin osa hallituksen edustajista on jo lähtenyt kotiin, voitimme juuri äänestyksen keskustelun siirtämisestä ensi viikon tiistain istuntoon äänin 30-7. Tämä on oikein. Päätöksen lopputulosta se ei muuta, mutta ainakin hallituspuolueet joutuvat perustelemaan asiaa.

Näin tärkeää keskustelua ei pidä käydä illalla kaikkien lähdettyä kotiin.

Emma Kari Facebook 10.5.2017

One thought on “Emma Kari: Onnistuimme estämään hallintarekisterin käsittelyn iltamyöhään piilossa medialta ja kansalaisilta!

  • 13.5.2017 at 15:58
    Permalink

    Erään vanhan sanonnan mukaan ei ole niin pahaa etteikö siinä ole jotain hyvääkin – tarkoitan näitä Suomea mädättämällä tuhoajia, joilla mm. on viherkaavun alle kätkeytyneitä vanhoja taistolaiskommunisteja pääideologeina, erikoisalanaan kulttuurimarxistiset moraalinmädätys-tekniikat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.