Elektroniikkaliike kyllästyi varkaisiin, kunnianloukkaussyytteet eivät haittaa

  • Elämäm koulu on vahvasti läsnä tässä. Jos tunnistat itsesi kuvasta, niin kerromme että maksamalla tuon yli 700 € läppärin, saat mukaan myös muovipussin, kuitin ja takuun. Ps. Kuvassa näkyvien henkilöiden ei tarvitse näyttää naamaansa koskaan enää meidän myymälässä. Nyt alkaa riittämään arjen sankarit.

Kuuluu Datatronic yrityksen facebook julkaisu, julkaisussa mukana on video missä kaksi nuortamiestä kävelee sisään liikkeeseen. Toinen miehistä kävelee pitkin liikettä ja lopulta koppaa mukaansa 700€ arvoisen läppärin. 

Datatronicin toimitusjohtaja Peter Thim kertoo olevansa tietoinen, että videopätkän julkaisu voi johtaa kunnianloukkaussyytteeseen.

  • Ei se meitä kiinnosta. Sen takia se on julkaistu, että saataisiin kaverit edesvastuuseen teoistaan. Haluamme saada varkaudet kuriin. Tiedämme, että tästä saattaa tulla sanomista, mutta ei se meitä haittaa.

Ennenkin yritys on julkaissut videonauhoja varkaista, eikä toistaiseksi kukaan ole syytettä nostanut. Videoita on kuitenkin pyydetty poistamaan netistä.

Tässä tapauksessa läppäri palautui ilmeisesti ryöstäjän kaverin toimesta liikkeeseen ja liike perui tekemänsä rikosilmoituksen ryöstöstä.

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.