Yli 15% TP hakijoista katoaa maan alle, puhutaan jo 4800 laittomasta

MTV uutisoi sivuillaan kuinka vastaanottokeskuksista on hävinnyt jo 4800 tp hakijaa. Kukaan ei tiedä näiden olinpaikkaa. Viranomasepäilyksien mukaan osa jää Suomeen opiskelemaan. Kuitenkaan näillä tp hakijoilla ei ole Suomeen oleskelulupaa, eikä sosiaalista turvaverkkoa.

Helsingissä vappunakin suurta sekamelskaa aiheuttaneet ulkomaalaiset, ovat miehittäneet aseman alueen ja Helsingistä löytyy edelleen laittomien maassaolioiden leiri, jonka myrsky kertaalleen hävitti ja joku taho rakensi uuden isomman tilalle.

Leirissäkään ei kuitenkaan ole kuin kourallinen laittomista, tuhannet majailevat jossain muualla.

Vuonna 2015-2016 kadonneita arvioitiin olevan noin 2500, nyt 2017 luku on noussut jo lähemmäs 5000. Jos suuntaus jatkuu samana Suomessa lienee vuodenloppuun mennessä jo 7500 laitonta maassaolijaa.

5 thoughts on “Yli 15% TP hakijoista katoaa maan alle, puhutaan jo 4800 laittomasta

  • 6.5.2017 at 13:13
    Permalink

    Mitä tekee Suomen hallitus? Sisäministeri Paula Risikolta kysyttiin, miksi näitä ei laiteta valvottuihin keskuksiin odottamaan maastakarkoitusta, Risikon vastaus oli: ”He voivat provosoitua siellä.” Eli laitetaan ne kantaväestön sekaan!

    Tämä osoittaa mitä suurinta röyhkeyttä ja välinpitämättömyyttä omaa kansaa kohtaan. Miten nämä maanallaolijat elävät? Rikoksia tekemällä ja vaarantamalla entisestään turvallisuutta.

    Nuo luvut ovat reilusti alakanttiin, koska päälle vielä edellisvuosien aikana Suomeen saapuneet paperittomat mm.Romanian kerjäläiset ym.laittomat, joten ei ihme, että poliisi ei suorita kai enää lainkaan ulkomaalaisvalvontaa. Valvonta koskee ainoastaan suomalaisten ” vihapuhetta netissä.

    Reply
    • 6.5.2017 at 20:35
      Permalink

      ”Hirvisaari: Ohjeita poliisikuulusteluun
      ”Sinulla on lupa kritisoida vaikka kuinka ilkeästi, kunhan nuo tunnusmerkistöt eivät täyty.

      Kuulusteluissa ei kannata alkaa rähjäämään, sillä kytät vain tekevät sormet sonnassa sen mitä on käsketty.

      Valtiojohdon kansanpetturit ovat pääpiruja. Valtakunnansyyttäjänviraston poliittisesti korruptoitujen mätäpaiseiden lisäksi sisäministeri Risikko poliisijohtoineen on oman kansansa kimpussa.

      Hävetköön kelvoton ja paha.”

      Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2017/05/06/hirvisaari-ohjeita-poliisikuulusteluun/

      Reply
  • 6.5.2017 at 13:30
    Permalink

    Viranomaisten mukaan osa laittomista jää Suomeen opiskelemaan. MITÄÄH???
    Edes kaikille kantasuomalaiselle nuorille ei löydy peruskoulun jälkeen toisen asteen opiskelupaikkoja.

    Reply
  • 6.5.2017 at 16:11
    Permalink

    Miksi suomalaiset ovat niin tyhmiä, että kerta toisensa jälkeen äänestävät samat maanpetturipuolueet maanpetturijohtajineen vallankahvaan jatkamaan Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamista maahantunkeutuja-invaasion alle – mm. EU-diktatuurin saneluiden mukaan?

    Reply
  • 7.5.2017 at 09:02
    Permalink

    Poliitikoista loistaa vähä-älyisyys ja suoranainen kusipäisyys!
    Kuka näitä Bilderbergin eliitin perseennuolijoita äänestää?
    Onko kansakin kusipäistä?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.