Seksiakteja arvosteleva FB-ryhmä paljastui: Mukana Cheek, Elastinen, Uniikki, Arman Alizad…

Seiska-lehti on päässyt jyvälle julkkismiesten muodostamasta Sisäpiiri 2.0 -nimisestä Facebook ryhmästä ja tutkinut sen kirjoituksia. Salaseuraksi luonnehditun ryhmän jutuista moni on roisia luettavaa. Ryhmän keskustelu on niin härskiä, että edes Seiska ei sitä voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista.

Tunnetuimpia sisäpiirin jäseniä ovat räppärit Cheek (Jare Tiihonen), Elastinen (Kimmo Laiho) ja Uniikki (Dan Tolppanen) sekä tv-persoona Arman Alizad. Mukana sisäpiirissä ovat myös esimerkiksi räppärit Spekti (Samuli Huhtala) ja Brädi (Kari Härkönen), sekä kirjailija-toimittaja Teemu ”Pastori” Potapoff, radiojuontaja Jussi Ridanpää ja pokeriammattilainen Jens Kyllönen.

Jäseniä Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmässä on noin 50. Ryhmästä löytyy räävittömiä pilkkavitsejä esimerkiksi misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä. Jotkut jäsenistä kertovat yksityiskohtaisesti ja rehvastellen intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille. Eräs seksiaktia erittäin roisiin tyyliin kuvaileva jäsen on huippusuosittu räppäri Cheek.

Ryhmässä ei kuitenkaan ole pelkkää herjaamista ja pilkkaa, vaan jäsenet kirjoittavat laajasti myös muista aiheista.

Kun Seiska-lehti pyysi Sisäpiirin julkkiksilta kommentteja ryhmän kirjoituksista, he poistivat ryhmän näkyvistä perustellen sen olevan salainen ja yksityinen.

Elastinen ei Seiskan mukaan ole ollut aktiivinen kirjoittelija ryhmässä, mutta hän on käynyt poliisin juttusilla asian tiimoilta jo noin vuosi sitten.  ”Koneeni ja puhelimeni on poliisin pyynnöstä annettu tutkittavaksi tätä ryhmää koskevien perättömien huhujen vuoksi. Ketään ei sen jälkeen epäilty tai syytetty mistään”, Elastinen kertoo.

Lähteet: Seiska, MTV

6 thoughts on “Seksiakteja arvosteleva FB-ryhmä paljastui: Mukana Cheek, Elastinen, Uniikki, Arman Alizad…

 • 4.5.2017 at 10:45
  Permalink

  Cheekkihän se saa piparia teinitytöiltä niin paljon kuin haluaa.
  On niin ihqua antaa tähdelle!

  Reply
 • 4.5.2017 at 11:43
  Permalink

  Alinta sakkaa mitä tästä maasta löytyy.

  Reply
 • 4.5.2017 at 12:24
  Permalink

  ”Räppärit” ja kulttuurimarxistiset kansanviholliset kuten vihreiden pääideologeihin kuuluvat vanhat taistolaiskommunistit toimivat ”synergeettisesti” sen päämäärän hyväksi, jonka Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisena operaatiosuunnitelmana näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  Loistavasti ovat jo tähän mennessä onnistuneet rikollisten vallanpitäjien ja näitä tukevan valta-VALE-median, kuten Bilderberg-johtoisen Ylen tuella.

  Reply
 • 6.5.2017 at 14:42
  Permalink

  Kiinnostava yksityiskohta että iltapäivälehdet ei nyt nosta Seiskan skuuppia omiin nettijuttuihinsa kuten yleensä. Niiden symbioosi laulukilpailujen ja levy-yhtiöiden kanssa asettaa jarruja tiedonvälitykselle. Saattaa olla ohjeistusta että saatte unohtaa haastattelut jos mitään ikävää julkaisette. Aika monta esimerkkiä aiemminkin.

  Reply
 • 9.5.2017 at 15:28
  Permalink

  Heh seiska ei julkaise, seiskalta taisi loppua munat kun liian monta artistia tiskillä… 😉

  Reply
 • 16.5.2017 at 15:13
  Permalink

  ”Kun ne ovelle ilmaantuu viittaa suu kuolas et: ”Joku on kaatanu viinaa mun juomaan!”
  Paiskaan oven kii, se tulee aina olee niin et SP painaa, kairaa ja bailaa kovemmin
  Yhtäccii urku auki, tultu nauttii hullu vauhti pääl
  Ei muutu soundi shoteissa, se tuntuu haulilt pääs”

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.