Ulkomaalaistaustaiset riehuivat Rautatientorilla – Tilanne oli kaaottinen (Video)

Poliisi ja vartijat joutuivat käyttämään kovia otteita, kun joukko ulkomaalaistaustaisia nuoria alkoivat pahoinpidellä Rautatientorilla olleita ihmisiä. Silminnäkijän mukaan pahoinpitelijöillä ei ollut mitään tiettyä kohdetta.

Video on kuvattu  kohdasta, kun poliisi ja vartijat ovat jo saapuneet tilannetta rauhoittamaan. Poliiseja ja vartijoita oli kymmeniä paikalla.  Silminnäkijän mukaan tilanne on ollut tapahtumien  alussa paljon pahempi, kun videolla näkyy.

Silminnäkijä: He hyökkäsivät kaikkien kimppuun. Ei heille kukaan edes huudellu siellä mitään. Tilanne oli todella uhkaava ja sekava. Itsekin pelkäsin tulevani pahoinpidellyksi. Poliisi tyytyi repimään riehujat uhreista irti enkä nähnyt, että kiinniottoja olisi tehty. Tämä aiheutti  hämmennystä paikalla olleiden kesken.

Helsingin Poliisi ei ole tiedottanut tapahtumista.

21 thoughts on “Ulkomaalaistaustaiset riehuivat Rautatientorilla – Tilanne oli kaaottinen (Video)

 • 1.5.2017 at 09:34
  Permalink

  Siis hetkinen,poliisi ei ottanut ketään kiinni?Suomen kansa on uhattuna,pitää alkaa herätä ja puolustaa itseään,rasismi syytöksistä huolimatta

  Reply
  • 1.5.2017 at 20:12
   Permalink

   Rasismi kohdistuu suomalaiseen valkoiseen valtaväestöön ja poliisi (johto) on täysinrinnoin mädät mielessä mukana.. Huoh, eipä olisi uskonut, että suomipoliisi on omaa kansaansa vastaan 🙁

   Reply
 • 1.5.2017 at 10:37
  Permalink

  Selvää rasismia suomalaisia kohtaan.

  Reply
 • 1.5.2017 at 10:42
  Permalink

  Kyllä täytyy vähän noita pissiksiäkin ihmetellä. Ensi poliisi saa ne revittyä eroon matusta ja sitten ne ehdoin tahdoin menee matun raiveleihin kiinni takasin. Ei hyvää päivää mikä ajatuksenjuoksu.

  No, mutta tätä taharrusgameahan sopi odottaa. Kyse oli vain että missä. Ja Rautatientori sopi hyvin koska matu-leiri on siinä vieressä. Ja siinä on ollut hyvä tarkkailla tilannetta.

  Punapääpappi hei: Maailma on paha mutta rakkaudella sen voi parantaa. Nyt äkkiä rakkautta matuille että ne jättää suomalaiset rauhaan. Ja vähän enemmän rakkautta että matut alkaisivat kunnioittamaan suomalaisia. Nehän on täälä vieraina.

  Reply
  • 1.5.2017 at 11:11
   Permalink

   Vittu noita mokkamulkkuja kannata rakastaa taikka kunnioittaa ei muta ku kovaa kovaa vastaan

   Reply
 • 1.5.2017 at 10:45
  Permalink

  Kyseessä oli VÄKIVALTAINEN MELLAKKA. Tuomiot on jaettava senmukaisesti.

  Reply
 • 1.5.2017 at 11:09
  Permalink

  ENTÄS JOS Riehujat olisivatkin olleet syntyperäisiä suomalaisia?

  Reply
   • 1.5.2017 at 23:06
    Permalink

    Entä jos vanhemmatkin ovat kantasuomalaisia? mitä teet?
    Tiedän sanot, että pojat ovat poikia. Sinulle tässä on kova paikka.

    Mutta nyt teille vihan lietsoneille: jos vaikka joku teistä tulee minua vastaan ja alkaa provosoida, niin saatte takaisin täsmälleen samalla tavalla. Onko asia selvä, juntit?!.

    Ja vielä yksi juttu, haluatte sodan? Saatte sodan!
    Anteeksia teille ei enää tule. Ja muistakaa, homot, vetäytyä myös Espanjasta, USA:sta ja Ruotsista. Teitä siinä kukaan ei kaipaa!

    Reply
    • 2.5.2017 at 00:37
     Permalink

     ”Ja vielä yksi juttu, haluatte sodan? Saatte sodan!” Heh,heh älykääpiö hintti,sinä lähdet sukuinesi eikä anteeksia pyydellä, idiootti!

     Reply
 • 1.5.2017 at 13:12
  Permalink

  Missä näiden viralliset puolestapuhujat? Kyllähän tuohon sekamelskaan vielä pitäisi muutaman refugeeswellcome-kylttiläistä sekoilemaan

  Reply
 • 1.5.2017 at 15:42
  Permalink

  Poliisille risuja. Nyt poliisin kannattaa katsoa peiliin ja pitkään. Näkyykö siellä mitään? Siis kun annat tällaisille riehujille narua, niin ne vievät sitä niin pitkälle kun narua tulee. Tällainen poliisin toiminta johtaa siihen, että nämä riehujat alkavat tehdä mitä huvittaa. Riehujat olisi pitänyt pidättää ja tilanteesta riippuen poistaa maasta. Jos minä riehun vaikka Espanjassa, niin minut pannaan putkaan, sakot tulee ja sitten minut poistetaan maasta. Näin se menee. Hävetkää poliisit jos osaatte.

  Reply
 • 1.5.2017 at 17:34
  Permalink

  On se ny perkele että noi saa touhuta ihan mitä vaan ja jatkaa riehumistaan . Taitaa olla niin että asialle pitää kohta alkaa tehdä jotain … ulos täältä takasin sinne lähi-itään tappamaan toisiaan !!! Suvakit saa pitää lemmikkinsä mun puolesta himassaan … ei niitä voi yksin ulos päästää .

  Reply
 • 1.5.2017 at 17:57
  Permalink

  Rautoihin vaan ja kumiveneeseen! Ei noilla ole oikeutta isotella – ei vähääkään…

  Reply
 • 2.5.2017 at 10:44
  Permalink

  Uutinen on täyttä sontaa ja täällä vaahdotaan täysillä. Valemediaa parhaimmillaan ja tämäkin bannataan.

  Reply
  • 2.5.2017 at 12:40
   Permalink

   Mitä kohtaa videosta et ymmärtänyt?

   Reply
 • 2.5.2017 at 23:04
  Permalink

  Suomen poliisi on pelkkiä PELLEJÄ JA MIKKI HIIRIÄ. Kaikki kunnioitus koko laitosta kohtaan on kadonnut kokonaan. Poliisi ei pysty eikä halua puuttua matujen ja muiden hiekkaneekereiden tekemiin rikoksiin. Suvakit saa estää oikeuden määräämien toimenpiteiden suoritusta ilman mitään seurauksia ??? Taannoin suvakki pappi esti poliiseja poistamasta laittomasti maassa olevia matuja Metsälän pakolaiskeskuksessa. Mitä tekee meidän virkavalta, ei yhtään mitään ?? Normaali yhteiskunnassa pappi olisi ollut raudoissa alta aikayksikön ja matkalla oikeuteen viranomaisen estämisestä. Ei kuitenkaan Suomessa. Suomessa poliisilla on kiire kytätä ”vihapuheita” mutta samaan aikaa pellepoliisit viisveisaavat Suomen kansalaisten turvallisuudesta, juuri niiden henkilöiden,, jotka maksavat näiden MIKKI HIIRIEN palkat verorahoillaan. Menkää Afrikkaan koko MIKKI HIIRILAITOS ja viekää se johtajanne ”Rusakko” mukananne. Siellä saatte hoivata mielin määrin matuja, eikä tarvitse huolestua kansalaisista tai heidän turvallisuudesta. KATSOKAA PEILIIN MIKKI HIIRET, MITÄ NÄETTE ? PELLEN ??

  Reply
 • 4.5.2017 at 09:42
  Permalink

  On se poliisi herkkä asia meille suomalaisille. Kiihotutaan, haukutaan ensin natsisioiksi, kun jää itse rötöksistä ja riehumisista kiinni, mennään kiihkoilemaan johonkin pakolaisten sekaan ja sitten syytetään kaikkia muita, etenkin poliiseja. Sitten kun tulee sekoiltua tarpeeksi ja ihan arjalaisesta kädestä nenuun, tai ihan ihanat alkuperäiskansalaiset varastaa auton, itketään poliisille, kun kaikki on niin pahoja. Ihme hippejä nää kouhottajat.

  Reply
 • 7.5.2017 at 07:07
  Permalink

  Taannoin oli Jyväskylässä ralliviikon aikana SVL:n mielenosoitus, jonka jatkeena pieni kärhämä joidenkin kommunistien kanssa. Tuo kärhämä ei ollut tuon Helsingin rautatietorin (vai oliko rautatieasema) väkivaltaisen mellakan rinnalla edes mainitsemisen arvoin. Jyväskylän tapaus oli kuitenkin valtakunnan uutinen ja kun siitä käytiin käräjiä, niin jokainen itseään kunnioittava ns. valtamedian toimija lähetti kamerat ja toimittajat paikalle. Sitten kun Helsingissä on huomattavasti suurempi mellakka, jossa ihmisiä pahoinpideltiin, niin sen valtamedia onnitui vaikenemaan niin, että sitä ei virallisesti ollut tapahtunutkaan. Ihmisten havainnot ja kuvaamat videot olivat varmaan valaeuutista ja kun poliisikaan vastoin virkavelvollisuuttaan ei tehnyt vähäisintäkään työliikettä siihen suuntaan, että rikolliset otettaisiin kiinni, niin on pakko todeta lain olevan kaikille sama paitsi ulkomaalaisille täysihoitoturisteille. Tuosta Helsingin tapauksesta puuttui vain se, että pahoinpidellyille olisi poliisi kirjoittanut sakot. Poliisi on ystävä, ainakin matuille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.