Jouko Piho – Eliittiä palvelleen pankkiirin järkyttäviä tunnustuksia

Globaalieliitin uskottu asioiden järjestelijä, 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille työskennellyt hollantilainen Ronald Bernard antoi vuoden 2017 maaliskuussa haastattelun vastamedia De Vrije Median toimittajalle Irma Schiffersille.

Bernard kertoo ”psykopaattikoulutuksestaan” maailmassa, jossa armo on tuntematon sana ja kaikki pyörii vallan ja rahan ympärillä.

Kun Bernard aloitti työnsä, johon liittyi suuria riskejä, veronkiertoa ja rahanpesua, hänelle sanottiin, että hänen ei kannata tulla mukaan, jollei hän pysty pakastamaan omaatuntoaan umpijäähän.

Bernard sai tutustua läheisesti tähän maailmaa hallitsevaa eliittiin, johon kuuluu 8000-8500 ihmistä. Mikään ei ollut sitä, miltä se näytti. Bernardille esim. selvisi, että kaikki eri maiden tiedustelujärjestöt ovat rikollisjärjestöjä, jotka käyvät huume- ja ihmiskauppaa. Myös terrorijärjestöt ovat mukana kuvioissa pelaamassa samaa peliä kuin kaikki muutkin.

Bernardin muutos ja hakeutuminen pois näistä pahuuden piireistä alkoi, kun häntä pyydettiin mukaan Saatanan kirkon rituaaliin, jossa hänen olisi pitänyt osallistua lasten tappamiseen ja uhraamiseen Luciferille. Nimittäin kaikki korkeimmat eliitin jäsenet ovat Luciferin palvojia.

Se oli liikaa. Bernard ei voinut tehdä sitä. Hänen jäätynyt omatuntonsa alkoi herätä ja kalvaa häntä.

Bernard joutui valtavan stressin alaiseksi ja koki lopulta fyysisen romahduksen, teholle joutumisen ja kuoleman. Bernard näki itsensä oman ruumiinsa ulkopuolelta, joka vakuutti hänet siitä, että hän on enemmän kuin ruumiinsa: hän on sielu, joka asuu ruumiissa, mutta joka voi myös poistua ruumiista.

Ronald Bernardin elämäntarina on vavahduttava kertomus maapalloa hallitsevan luciferistisen eliitin äärettömästä pahuudesta. Se on myös selviytymistarina hirveästä maailmasta, jossa useimmat Bernardin aiemmat pankkiirikollegat ovat jo kuolleet viinaan tai huumeisiin.

Katso video ja jaa linkkiä eteenpäin.

24 thoughts on “Jouko Piho – Eliittiä palvelleen pankkiirin järkyttäviä tunnustuksia

 • 29.4.2017 at 08:59
  Permalink

  Kirkosta olen eronnut, mutta rukoilen Jeesusta Kristusta siunaamaan ja suojelemaan Suomea ja Suomen kansaa.
  Valistusfilosofi Voltairen viisaat sanat: ” Oppiaksesi kuka hallitsee sinua, selvitä ketä et saa arvostella.”

  Suomen pitää irrottautua EU:sta ja on siirryttävä takaisin omaan markkaan. Globalistieliittiä palvovat päättäjämme ja viranomaisemme tulee vaihtaa aidosti rehellisiin kansallismielisiin ihmisiin.

  Reply
 • 29.4.2017 at 09:30
  Permalink

  Tämä on kova juttu. Tämä on todella kova juttu!!!

  Nyt ymmärrän miksi niitä pankkiireja kuolee kuin kärpäsiä eikä yksikään media niistä julkaise mitään. Ja suurimmäksi osaksi ne luokitellaan itsemurhiksi. Deutsche wirtschafts nachrichten julkaisi noita ”itsemurhia”, mutta kun Bonnier osti sen, niin nämä julkaisut ja monet muut uutiset loppuivat kuin veitsellä leikaten. Ja sen jälkeen alkoi kerjääminen:”Auttakaa pientä lehtitaloa”.

  Tämä video pitää saada jokaisen Suomalaisen median levitykseen. Joten hyvät ihmiset, linkittäkää se niin moneen paikkaan kuin ehditte. Ja ottakaa siitä kopioita kovalevyillenne. Sillä se tullaan aivan varmasti poistamaan hyvin nopeasti.

  Kansa pitää saada nyt hereille!!!

  Reply
  • 29.4.2017 at 13:04
   Permalink

   Kansa pitäisi todella saada hereille siitä horroksestaan, johon sen on vaivuttanut rikollisten vallanpitäjien kiltiksi sylikoiraksi muuttunut valta-VALE-media, jonka todellisuudessa pitäisi olla valpas ja vihainen vallan VAHTI-koira .

   Reply
 • 29.4.2017 at 11:53
  Permalink

  Vaikuttava video, laajaa näkyvyyttä toivon minäkin..

  Reply
 • 29.4.2017 at 14:00
  Permalink

  Olisikohan vihdoin aika herätä vastustamaan tätä hulluutta? -on aivan turha luulla että joku muu tekee sen meidän puolesta.

  Reply
 • 29.4.2017 at 14:24
  Permalink

  Jätän tämän linkin liittyen eliitin harrastamaan pedofiliaan (pizzagate) ja Imatran surmiin. Jos siinä on edes jotain perää (Alexander Stubb?) ymmärtää eliitin ja median vimman rajoittaa sananvapautta. On avattava silmät ja ymmärrettävä, että meitä hallitsevat aivan muut tahot, mitä luulemme. Kansallismieliset ovat suuri uhka sairaalle rahajärjestelmälle, ja totuus on sille myrkkyä.

  https://theinternationalreporter.org/2016/12/06/assassination-of-finnish-reporters-investigating-bizarre-pizzagate-plot-puzzles-russia/

  Reply
  • 29.4.2017 at 16:14
   Permalink

   Sunnuntaina, joulukuuta 04, 2016 päivätyssä artikkelissa annetaan ymmärtää, että Imatran surmien jäljet johtavat sylttytehtaalle – CIA, joka kymmenien vuosien aikana mm. on antanut huumekaupalla ansaitsemistaan suunnattomista summista lahjusrahoja myös Suomessa tietyille puolueille ja vallankahvassa olleille/oleville maanpettureille:

   ”Imatralla sattui äsken kolmoissurma jossa paikallinen 23 vuotias mies ampui kiväärillä hengiltä kolme naista Vuoksenvahti ravintolan edessä, joista yksi uhreista sattui olemaan vielä kaupunginhallinnon demari varapuheenjohtaja.

   Kaksi muuta uhria olivat toimittajia, jotka kuuluivat samaan seurueeseen. Kaikki uhrit olivat naisia.

   Nyt suomen lehdistö syöttää jatkuvasti tästä tapahtumasta propagandaa, ettei tapauksen taustalla ole mitään poliittista motiivia, vaikka jo nyt sisäministeri Paula Risikko on jo laitettu valmistelemaan aselakien tiukennuksia, jotka olivat tämän ampumavälikohtauksen poliittinen motiivi.

   Mutta tuota Imatran ampumavälikohtauksen poliittista motiivia ei käynnistänyt edes tietoisesti tämä MK ULTRA ohjelmaan valikoutunut päästään seonnut yksilö, joka onnistuttiin ohjelmoimaan lopulta tämän veriteon toteuttajaksi.

   Jo tässä kuukausia aiemmin kun tämä parikymppinen nainen otettiin kiinni Helsingissä koulusurman valmistelusta, niin jo tuossa vaiheessa tiesin että Suomeen oli suunnitteilla uusi joukkomurha ja mikäli tämä nuori nainen saatiin ennen tekoaan kiinni KRP:n toimesta, niin silloin tämä joukkosurma tulisi tapahtumaan jossain muualla ja se toteutui lopulta Imatralla.

   Se miksi CIA aikoo myös jatkossa toteuttaa näitä MK ULTRA yksikköönsä kuuluvien joukkosurmaajien aktivointeja johtuu siitä, että suomessa on edelleen miltei maailman eniten yksityisomisteisia aseita väestöön suhteutettuna, joista suurin osa ovat mm. metsästysaseita.

   Jokelan ja Kauhajoen koulusurmat olivat alku näille aselakien tiukennuksille, joista seurasivat vielä Espoon Sello kauppakeskuksen sekä Hyvinkään joukkosurmat.

   Tämä Imatralla kolme naista hengiltä ampunut 23 vuotias mies kuuluu myös tähän samaan sarjaan kuin Hyvinkään joukkosurmaaja Eero Hiltunen sekä Kampissa ampumaradalla kolme miestä surmannut Sanna Sillanpää. Sillä kukaan heistä ei lopulta tappanut itseään.

   Viraomaisten mukaan Imatran joukkosurmaaja ei tehnyt kiinniottaessa vastarintaa, vaan oli kiinniottotilanteessa rauhallinen.

   Vielä kun tulevaisuudessa kuulemme tiedotusvälineissä sen, että vaikka Imatran joukkosurmista epäilty ei puhaltanut alkometriin kuin nollan, niin hänellä oli kuitenkin takanaan SSRI-mielialalääkeisiin kuuluvien psyykelääkkeiden pitkäaikaista käyttöä, joka oli saanut hänen terveydentilansa heikkenemään.

   Sillä tämä sama SSRI-lääkeryhmään kuuluva serotoiinintakaisinestäjä lääke löytyy miltei aina kaikkien näiden joukkosurmien taustalta. Koska ilman serotoiinintakaisinestäjiä ei tällaiset psyykeen tason heikkenemiset onnistuisi, koska serotoiini säätelee juuri ihmisen mielenterveyttä ja näissä SSRI-lääkkeissä juuri tämän serotoiinikeskuksen toiminta lamaannutetaan tällä lääkkeellä.

   Esimerkiksi rappioalkoholisteilla ilmenevä masennus johtuu juuri siitä, että kuinka pitkäaikainen alkoholin käyttö johtaa juuri aivojen serotoiinikeskuksen vajaatoimintaan ja kun serotoiinitasot heittelevät, niin tapahtuu voimakkaita mielialan laskuja.

   Mutta aina näissä joukkosurmissa on taustalla aina rapakontakaa tapahtuva mielenhalinta, jota CIA harjoittaa salaisen MK ULTRA ohjelman avulla.

   Sen teknologia on jo niin pitkällä, että he voivat ohjelmoida jokaisen implantoidun henkilön pelkällä napin painalluksella ja aktivointi tapahtuu mm. satelliitti yhteyksillä, mutta näissä joukkosurmissa heille lähetetty signaali lähetetään matalilla radiotaajuuksilla, jonka voi jopa kuulla…”

   Artikkeli kokonaisuudessaan löytyy laittamalla hakukoneeseen ”nwohavaintoja,Imatran kolmoissurmalla on poliittinen motiivi” – suora linkki ei mennyt läpi tämän ”sensuroimattoman” sivuston kommenttisensuurista!

   Reply
 • 29.4.2017 at 17:40
  Permalink

  Heikki Urmas, kauppatieteiden tohtori ja lentäjä paljasti KGB: ja CIA:n manipulointia Suomen politiikassa kirjassaan Raadolliset toverit ja vallan väärinkäyttäjät. Urmas oli myös ehdolla presidentiksi ja sai tarvittavat 20 000 kannattajakorttia kasaan, mutta SUPO esti hänen ehdokkuutensa.
  http://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/paljastuksia-1970-luvun-politiikasta-suomi-oli-kgb-n-ja-cia-n-temmellyskentta/128066

  Suomalaisilta taisi myös mennä täysin ohi NATO:n kanssa allekirjoitettu isäntämaasopimus, jossa luovutimme oman maamme vieraan vallan joukoille.

  Heikki Urmakselta myös videoitu luento, joka kannattaa katsoa. Se on järkyttävää kuunneltavaa!

  Reply
  • 29.4.2017 at 18:11
   Permalink

   Heikki Urmas muistaakseni yhdessä kirjoistaan sanoo saaneensa tietää luotettavana pitämältään taholta, että Mauno Koivisto TARKOITUKSELLISESTI aiheutti 1990-luvun alun talouslaman vahvan markan politiikallaan.
   Asiaan liittyvästä monenlaisesta rikollisesta toiminnasta ei rikollisten vallanpitäjien sylikoira valta-VALE-media juurikaan puhu, varsinkaan syyllisistä.
   Internetistä löytyy monia asiaan liittyviä paljastavia artikkeleita, esim. Erkki Ahon blogista
   ”Salainen pankkituki – pääkonna Mauno Koivisto”, http://www.erkkiaho.com/blogarchive/633.htm

   Artikkeli perustuu tutkivajournalisti Seppo Konttisen ansiokkaaseen paljastuskirjaan ”Salainen pankkituki”.
   Eräs toinen Konttisen ansiokas kirja on ”Kansallisomaisuuden ryöstö”. Kumpikin kirja löytynee ainakin suurempien paikkakuntien kirjastosta.

   Reply
 • 29.4.2017 at 19:31
  Permalink

  Sinivalkoinen kavallus!

  Tässä vielä faktoja muistutukseksi. Ketään ei ole vieläkään laitettu tästä ”kansanmurhasta” vastuuseen, johon istuva presidentti Sauli Niinistö kok.yhdessä SDP:n kanssa on ollut osallisena. Herätkää suomalaiset!

  * 65 000 yritystä kaadettiin täysin perusteettomasti
  * 600 000 jäi työttömäksi, joista osa jäi rakennetyöttömäksi
  * Lähes velaton Suomi ajautui yli 100 miljardia velkaa olevaksi
  * Suomen kansa maksoi pankkituen ja pääomatuen
  * 57 000 nuorta aikuista +-25 vuotiaita kärsii edelleen 90-luvun takia
  * 14 500 yrittäjää päätyi surullisesti itsemurhaan ylivoimaisen tilanteen edessä.

  Reply
 • 29.4.2017 at 20:01
  Permalink

  Brittipatriootti David Noakes otsikoi sivustollaan eutruth.org.uk/ (”Expose the EU dictatorship and its police state”, Paljasta EU-diktatuuri ja sen poliisivaltio) mm. ”95% of crime is committed by Government” eli 95% rikoksista on hallinnon tekemiä. Eipä tuo prosenttiluku meilläkään juuri taitaisi liioittelua olla!

  Reply
 • 29.4.2017 at 21:55
  Permalink

  Tässä on pientä esimakua siitä, mitä varsinkin kokoomuksen ajama veroparatiisi-yhtiöitetty sote tulee olemaan:

  ”Hangon potilasasiamies Birgitta Gran on kamppaillut Attendon ”hegemoniaa” vastaan
  MV-lehti kertoi 27.4.2017 epäilynsä, ettei potilasasiamies Birgitta Gran olisi kamppaillut ainakaan riittävästi pörssiyhtiön Attendon kanssa vanhusten laadukkaamman palvelun puolesta, koska vanhukset makaavat vanhoissa paskoissaan ja oksennuksissaan. Todellisuudessa Gran on kamppaillut, mutta valtuuston enemmistö antoi vanhainkodin lisäksi nyt myös terveyskeskuksensa samaiselle Attendolle…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2017/04/29/hangon-potilasasiamies-birgitta-gran-on-kamppaillut-attendon-hegemoniaa-vastaan/

  Ja tässäkin voidaan kysyä, milloin suomalaisten enemmistö herää siitä horrostilastaan, johon rikollisten vallanpitäjien sylikoira valta-VALE-media on sen vaivuttanut.

  Reply
  • 27.1.2022 at 11:30
   Permalink

   Kyse on Hangon sosiaalitoimen käsittämättömän häiriintyneistä sosiaalityöntekijöistä ja johdosta, joka on maankuulu sekoiluistaan ja väärinkäytöksistään sekä ihmisoikeus rikoksistaan. Ihmeteltävähän se on, että mikä taho näitä ihmisiä rääkkääviä sekopäitä suojelee. Eikö viimeisin agressiivisuudestaan tunnettu pomo saanut suoja työpaikan Tammisaarsta…
   Niin. Miksi Gran yksin on saanut taistella näitä vastaan ?

   Koko Hangon sosiaalitoimen toiminta pitäisi tutkia.

   Reply
  • 30.4.2017 at 12:17
   Permalink

   Tuo teksti pitäisi saada mahdollisimman monien luettaville!

   Reply
 • 1.5.2017 at 13:23
  Permalink

  Jos Ronald Bernardin jutut ovat totta niin tiedätte kai kuka johtaa myös Suomen kokomustaa uusliberalistista politiikkaa ja sitä lobbaavia juoksukoiria hallituksessa ja ministeriöissä? Ei ihme että oikeisto-omisteinen mainosvaltamedia propagandoi nyt myös YLE samassa ohjauksessa, kommentointia ja keskustelua suitsitaan yhä tiukemmin, vaaligallupit tekee rahavallan omistama taho ja tiedustelulailla ja vihapuheen varjolla saadaan DDR:n Stasin tyylinen autoritäärinen poliisivaltio jossa sananvapaus saadaan kuriin ja sensuuri vallalle. Hajoita ja hallitse -operaatioilla myös proletaari saadaan toisiaan vastaan ja hajalleen, kuten massakansainvaellusinvaasiolla ja terrori-iskuilla vasemmisto ja nationalistit toistensa kimppuun ja vaalivoitto rahavallan oikeistolle. Sekasorto palvelee meitä ohjailevia rahavallan kokomustia herroja.
  Hoidetaanko tämä kokomusta pahuuden työ rapparikokouksissa vai missä? No onhan nämä Bilderberg ryhmän kokoukset jossa juoksee yhteiskunnan laskuun Suomenkin rahaballan lobbyministerit sekä omistajien äänet sekä muu rahavallan kerma.

  Reply
 • 1.5.2017 at 14:18
  Permalink

  Michael Penttilä, kaikki koulusurmaajat, moottoripyöräjengiläiset, ym. ja pakolaiset ovat eliitin palveluksessa surmaamassa valveutuneita ihmisiä. Ei ole sattumaa, että kaikki edellisten uhrit ovat oleet tietoisia maailmaa hallitsevasta salaliitosta. Katsokaapa poliisiautojen pakoputkia ja verratkaa niitä tavallisten autojen pakoputkiin – poliisiautot savuttavat huomattavasti enemmän kuin tavalliset. Sattumaako? Ei todellakaan, vaan suoraa jatkoa chemtraileille. Maan pinnalla kemikaalien levittäminen ihmisiin on tarkempaa kuin vain lentokoneista kaasuttaminen, ja poliisiautot kun ovat jatkuvasti liikkeellä, on se paras keino. Kuitenkin ihmiset ovat huolestuneita ainoastaan lentokoneiden vanoista, vaikka maan päällä se kemikaalien levittäminen enimmäkseen tapahtuu. Herätkää!

  Reply
  • 13.5.2017 at 23:19
   Permalink

   Tämän Penttilän suhteen olen lähes 100% varma, että hän on jonkun tahon ammatti tappaja. Olen perehtynyt hänen historiaansa tarkkaan, niin en epäile asiaa hetkeäkään.
   Miettikääpä näitä seikkoja:

   -Penttilä putosi 6-vuotiaana liukumäessä ja sai kollonmurtuman. Eli hoitaessaan Penttilää on tietty taho päässyt ”ohjelmoimaan” Penttilän
   -Penttilä oli käräjäoikeudessa tuomittavana kahdesta henkirikoksesta. Kuinka ollakaan syyttäjä sai huomautuksen kielenkäytöstään silloiselta eduskunnanoikeuskansleri Jorma S Aallolta. Eli tarkoittiko tämä sitä, että Penttilään ette koske tai olette entisiä syyttäjiä ja tuomareita. No, oli ainakin selvä huomautus, että Penttilää suojellaan korkealta taholta.
   -Penttilä meni Hämeenlinnanvankilassa naimisiin suomen ensimmäisen insuliini murhaaja Hannele Rannan kanssa. Hannele tuomittiin murhasta, mutta Hannele ei tunnustanut miehensä murhaa koskaan. No miksi ei tunnustanut? No ehkäpä siksi, että tekijä olikin Penttilä eikä Hannele. Hannelen mies oli merkittävässä asemassa oleva kotipaikkakunnallaan.
   -Penttilä kertoi saaneensa opetusta kuristamiseen kahdelta dominalta kuinka kuristaminen on turvallista. Domina tarnaa ei koskaan tarkastettu, eli opettiko Penttilää todellisuudessa kaksi lääkäriä kuinka kuristaminen käy helpoiten ja uhri ei pysty laittamaan vastaan. Penttilä oli syytettynä neljästä kuristamisesta ja uhrit kertoivat Penttilän etsineen heidän kaulaltaan jotain tiettyä kohtaa.
   – Yhdessä näistä kuristus tapauksista Penttilän pomo oli Penttilän asunnolla mutta Penttilä käski tämän hakemaan hänelle limsaa krapulaan ja pomon lähdettyä Penttilä aloitti kuristamisen. Pomon palattua Penttilän ovessa oli lappu jossa luki, että Penttilä on joutunut lähtemään nopeasti. Todellisuudessa Penttilä oli asunnossa kuristamassa uhriaan.
   -Penttilä yritti jonkun asuntoon Myllypurossa huhtikuussa. Häke ei suhtautunut vakavasti perheen tekemään ilmoitukseen.No miksi ei? Ehkäpä Penttilän kohdalla on merkintä, ettei hänelle saa laittaa poliisia perään.Penttilä kertoi poliisille erehtyneensä ovesta. Ehkä erehtyikin ja tehtävä jäi suorittamatta. Perheen isähän soitti Penttilälle ja isän mukaan Penttilä oli yllättynyt, että puhelimessa olikin mies. Eli sekin kertoo siitä, että Penttilä erehtyi kohteesta.
   -Penttilä käyttää aina kuristaessaan nahkahanskoja ja nahka-asua, mutta miksi? Nahkahanskoista ei jää sormenjälkiä ja nahka-asusta ei jää uhrin asuntoon kuituja. Eli ei jää jälkiä.
   -Penttilä karkasi Laukaan avovankilasta. Penttilä meni Vaajakoskelaiseen ravintolaan jossa oli kaksi asiakasta. Penttilä meni toisen seuraan ja juotti tätä ja sai tältä mieheltä yösijan. Eli Penttilä on taitava manipuloimaan ihmisiä kuten tämä mies ja puhelinfiman pomonsa oli täytin Penttilän otteessa. Eli onko joku taho opettanut Penttilälle mielenhallintaa? Aamulla Penttilä käski miehen viemään hänet Vantaalle, joten oliko Penttilän kohde pääkaupunkiseudulla?Vantaan reissu jäi kuitenkin haaveeksi kun Penttilä lähti miehen kanssa ravintolaan ja siellä hänet tunnistettiin ja paikalle soitettiin poliisi ja Penttilä jäi kiinni. Penttilän kassi jäi miehen asunnolle ja Penttilä oli soittanut vankilasta miehelle ja käskenyt palauttamaan kassin vankilaan. Arvannette varmaan mitä kassi oli sisältänyt. Kengät, nahkahousut, nahkatakin, nahkahanskat ja peseytymisvälineet.
   -Penttilä ei ole luonteeltaan riidan haluinen tai muutenkaan huomiota herättävä. Ehkä jopa enemmän mukavavan oloinen ja puoleensa vetävä.Yksi uhreista kuvasi Penttilää, että kuristaessaan hän on kuin transsissa. Eli toisin sanoen Penttilä pystyy kyllä tarvittaessa hallitsemaan käytöstään.

   Tässä muutama seikka, miksi olen varma, että Penttilä on jonkun ”palveluksessa”. Ottakaapa huomioon myös se seikka, että Penttilää ei ole koskaan tuomittu murhasta vaan tapoista.

   Reply
   • 27.1.2022 at 11:32
    Permalink

    minkäs näköinen tämä penttilä on

    Reply
 • 1.5.2017 at 16:17
  Permalink

  Tämä nykysuomikin käyttää alustana wordpressiä ja se on juutalaisen eliitin luoma vakoilu ohjelma millä helposti pääsevät seuraamaan ja vakouilemaan ”Asiakkaitaan” . Ei paljo päätä pakota hullut kun käytätte wordpressiä. Ootte tietämättä eliitin talutus nuorassa!!!!

  Reply
 • 2.5.2017 at 09:10
  Permalink

  Jouko Piho, hiukan rehellisyyttä peliin, vai onko se Nykysuomi-sivustolla kiellettyä?

  Kopioit tämän viestisi Vastavalkea-verkkolehden sivuilta: https://vastavalkea.fi/2017/04/27/valkeus-paljastaa-pimeyden-tyot/ suomentamaamme videopätkää myöten.

  Kun et mainitse lähdettä, tekosi vertautuu lähinnä varastamiseen. Se taas osoittaa varsin matalaa toimintamoraalia, ellei ole suorastaan moraalitonta.

  Tauno O. Mehtälä
  päätoimittaja
  Vastavalkea-verkkolehti

  Reply
 • 27.1.2022 at 04:57
  Permalink

  Babylon oli modernin judaismin keskus Babylonialaisen Talmudin ja Babylonialaisen kabbalismin kera. Kabbalismi muodostaa myös noituuden ja vapaamuurariuden sydämen.

  Tauno mehtälä nappo kiinni!

  Reply
 • 2.2.2022 at 15:22
  Permalink

  eikös tuo saksalainen lakimies fuellmich näitäkin juttuja ole tutkinut ????

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.