Kysely: Yli puolet suomalaisista uskoo terrori-iskuun Suomessa vuoden sisällä

Yle teetti Taloustutkimuksella kyselyn, jonka tulosten perusteella yli puolet suomalaisista pitää terrori-iskua Suomeen seuraavan vuoden sisällä joko erittäin tai melko todennäköisenä.

Toisaalta lähes puolet vastaajista pitää terrori-iskua melko tai erittäin epätodennäköisenä. Kaksi prosenttia kyselyyn osallistuneista ei osannut sanoa kantaansa.

Kyselyyn vastasi reilut tuhat ihmistä. Virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä suuntaan tai toiseen.

Ylen aikaisemman kyselyn mukaan huhtikuussa tapahtunut terrori-isku Tukholman keskustassa lisäsi suomalaisten väkivallan ja terrorismin pelkoa.

Lähde: IS

2 thoughts on “Kysely: Yli puolet suomalaisista uskoo terrori-iskuun Suomessa vuoden sisällä

 • 27.4.2017 at 13:41
  Permalink

  Paljon pahempaa on se päivittäinen terrorisointi mitä tänne tunkeutuneet muukalaiset harjoittavat -jokainen ryöstö, murha, pahoinpitely tai raiskaus on terrorismia kun se kohdistuu kantaväestöön.

  Reply
 • 27.4.2017 at 18:31
  Permalink

  Kaikki iskut euroopassa ja ameriikas on naton ja cian järjestämiä false flag iskuja, joilla halutaan pelotella kansalaisia ja mm. suomea ja ruotsia liittymään natoon. Syyllinen on aina ählämi ja kaksi veljestä, joiden henkkarit jostain kumman syystä löytyy lähistöltä tai pakoautosta. Lisäksi lähistöltä voi bongata crisis actors näyttelijöitä. Mikäli Suomessa tapahtuu ”terrori” isku, se on järjestetty eliitin toimesta toteuttajana länsimaiset tiedustelupalvelut ja mossad. Syyllinen on aivopesty serotiini lääkitystä syövä mantsuurian kandinaatti. Tarkoitus ja tavoite on kiristää sananvapautta, kokoontumisoikeutta, aselakia, yksityisyyden suojaa ja lisätä kansalaisten valvontaa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.