Marko ”Fobba” Forss siirtyy nettipoliisin tehtävistä

Suomen kuuluisin nettipoliisi vaihtaa tehtävänkuvaa, Marko ”Fobba” Forss tiedottaa uudesta toimenkuvastaan Sosiaallisessa mediassa, jatkossa ”Fobba” keskittyy vain vihapuheeseen.

Marko ”Fobba” Forss:
-Tervehdys kaikille pitkästä aikaa!

Profiilini ehti olla ”telakalla” muutaman kuukauden työnkuvassani tapahtuneiden muutosten takia. Jatkossa profiilini toimii hieman toisin.

Maaliskuun alusta asti olen toiminut rikoskomisariona/tutkinnanjohtajana uudessa vihapuhetutkintaryhmässä, joten en hoida enää perinteisiä nettipoliisin tehtäviä.

Tämä profiili ei siis tule enää jatkossa vastaamaan kysymyksiin tai toimimaan perinteisissä nettipoliisitehtävissä, vaan käytän sitä lähinnä viharikoksiin liittyvistä asioista tiedottamiseen ja tarvittaessa keskusteluun osallistumiseen. Kysymykset tulee lähettää varsinaisille nettipoliiseille, jotka löytyvät poliisin kotisivuilta.

Viharikoksiin liittyviä vihjeitä tai muitakaan tietoja ei kannata laittaa minulle suoraan, vaan ne tiedot tulee lähettää www.poliisi.fi/nettivinkki kautta! Sieltä esitarkastetut vihjeet tulevat keskitetysti meidän ryhmän hoidettavaksi.

Ohessa vielä tietoa uudesta ryhmästämme:
http://www.poliisi.fi/…/poliisin_vihapuhetutkintaryhma_puut…

7 thoughts on “Marko ”Fobba” Forss siirtyy nettipoliisin tehtävistä

  • 26.4.2017 at 16:24
    Permalink

    Melko sairas täytyy olla mielenlaatu, että työkseen tutkii vihapuhevihjeitä, vaikka Suomen laki ei tunne käsitettä vihapuhe. Suomen poliisi on täysin politisoitunut omaa kansaa vastaan.

    Reply
  • 26.4.2017 at 16:52
    Permalink

    Suomessa ollaan menossa kovaa vauhtia globalistieliitin luomaan diktatuuriin, mielipidevainon avulla. Siis poliisi tutkii ”vihapuhetta”, ilmiötä, jota ei missään laissa määritellä mitenkään, vaan ”rikos” perustuu vain tämän poliisin henkilökohtaiseen arvioon. Suvakkina hän siis kokee kaiken isänmaallisen kirjoittelun vihapuheeksi. Tästäpä tulikin mieleen, että 100-vuotisjuhlakolikko, jossa teloitettiin väkeä, kertoikin varmaan tulevaisuudesta, jossa vallankumouksen jälkeen teloitetaan maamme turmioon ajaneita globalisteja ja suvakkeja. Tämä ei ole hivapuhetta, vaan historiallista analyysiä.

    Reply
  • 26.4.2017 at 17:12
    Permalink

    Fobba on jopa poliisiksi hyvin vastenmielinen henkilö. Hänelle kantaväestön kyttääminen on selkeästi kutsumus, tapa elää. Taustalta löytynee sama koulukiusatun historia mitä niin monen muunkin posliiniksi ryhtyneen kipeä menneisyys on ollut, näitä nuoruuden traumoja yritetään sitten paikata uniformun suojista -todellisten rikosten selvittelyyn rahkeet ei yksinkertaisesti tällä porukalla riitä.

    Reply
  • 26.4.2017 at 17:33
    Permalink

    Täysin naurettavaa touhua. On kai selvää, että kukaan täysjärkinen ei ilmianna ketään tässä maassa ”vihapuheesta”. Poliisi tulee saamaan muutenkin vähän tukea tästä eteenpäin.
    Vihapuhekampanja johtuu siitä, että sisäministerinä on nainen ja muutkin ministerit akkamaisia miehiä, munattomia sellaisia, eunukkeja ilmeisesti.

    Reply
  • 26.4.2017 at 17:44
    Permalink

    Vihapuhepoliisi on koodinimi Ajatuspoliisille.

    Eikai kukaan ole niin tyhmän naiivi että uskoisi Pohan kyllä kertovan jos oikea tarkoitus on vainota ja profiloida ajatusrikoksiin sortuneita?

    Vihapuhe on vain retoriikkaa. Ihan kuin rauhan puolesta pommittaminenkin.

    Reply
  • 26.4.2017 at 22:09
    Permalink

    Olisi kiva kuulla Fobban vihapuhetutkintaryhmän kanta

    1) islamin koraanin oppeihin vääräuskoisista

    2) Talmudin lakiin ja seuraaviin kohtiin:
    -vain juutalaiset ovat ihmisiä, ei-juutalaiset ovat eläimiä. (Baba Mezia 114)
    -jopa parhaatkin ei-juutalaiset tulee tappaa (Abodah Zara 26)
    -jos juutalainen löytää ei-juutalaisen esineen, sitä ei tarvitse palauttaa, ei-juutalaiselta saa varastaa (Baba Mezia, Baba Kamma)
    -juutalainen saa käyttää valheita pettääkseen ei-juutalaisen (Baba Kamma 113) jne.

    3) Rasmusryhmän ja ” suvaitsevaiston” harjoittamaan vihapuheeseen toisinajattelijoita kohtaan?

    Reply
  • 27.4.2017 at 00:29
    Permalink

    ”EU JA FACEBOOK JULISTANEET HETKI SITTEN TOTAALISEN SODAN TOTUUSPUHETTA VASTAAN
    Pari päivää sitten Yle uutisten verkkosivuilla ilmestyi vähän huomioita herättänyt uutinen EU haluaisi yhtenäistää netin vihapuheen poistamisen. Uutisesta käy selväksi, että kansallisvaltioita syvästi vihaavat EU-byrokraatit haluavat riistää jäsenmaidensa kansalaisten kansalaisvapauksia vaatimalla Facebookia poistamaan valtaeliitin määrittelemät ”valeuutislinkit” ja ”vihapuheen” vuorokauden sisällä ilmestymisestä:

    Vihapuheen, uhkausten ja valeuutisten nopea lisääntyminen sosiaalisessa mediassa on lisännyt Facebookin, Twitterin ja Googlen kaltaisten yritysten painetta poistaaa viestit nopeasti. Facebook, Twitter, Microsoft ja Googlen omistama YouTube hyväksyivät viime vuonna EU:n vaatimuksen, että ne poistavat vihapuheet sivuiltaan vuorokaudessa.

    Suomalaisvihamieliset punavihreät ja anarkomarkot sekä zombiuntaan viettävät pelokkaat demarieläkeläiset eivät ole huomanneet mm. Facebookissa mitään muutosta, koska sensuuri ei koske heitä, vaan ainostaan niitä, jotka kertovat ikäviä tosiasioista korruptoituneesta EU:sta, kehitysmaiden vapaamatkustajista, George Sorosin mädätysprojekteista ja kansansa myyneistä poliitikoista.

    Viimeisen reilun viikon aikana on kuulunut hälyttäviä uutisia Facebookin uusista sensuurikäytännöistä, jotka ovat kohdistuneet valikoivasti vain totuuspuheen levittäjiin. Tietenkin valheen mestarit ovat orwellilaisessa retoriikassaan kääntäneet käsitteet päälaelleen ja kutsuvat totuuden paljastamista ”vihapuheeksi”. Tämän kulttuurimarxilaisen käsitehirviön avulla totalitaristista ilmiantoyhteiskuntaa valmisteleva EU on antanut vapaat kädet Stasi-henkisille pikku-pioneereille kuten räähkävasemmiston Varis-verkostolle…”

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/04/eu-ja-facebook-julistaneet-hetki-sitten.html

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.