Legendaarinen video Kiakkovieras tapahtumasta – Huvittavat kommentit (Video)

Huvittavat kommentit  ratsupoliisin tönäisemältä anarkistilta. Video on kuvattu  kiakkovieras tapahtumassa missä äärivasemmisto oli mielenosoituksessa jotain vastaan, poliisi joutui turvautumaan ratsupoliisin rynnäkköön hajoittaakseen häiriköivät anarkistit.

Kiakkovieraiksi itseään kutsunut väkijoukko alkoi kokoontua Tammelan itsenäisyyspäivänä. Kun itsenäisyysjuhlat alkoivat, joukko lähti kohti Tampere-taloa. Poliisi sai joukon hallintaan, jolloin mellakoijat lähtivät kohti Tampereen keskustaa. Keskustassa mellakoijat rikkoivat ikkunoita, parkkimittareita ja kolhivat autoja. Myöhemmin joukko palasi Tampere-talolle, missä se yritti kaataa aitaa.

Poliisi otti mellakoinnin seurauksena kiinni 28 ihmistä. Mellakoissa loukkaantui sekä poliiseja että mellakoijia.

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.