Uusi pepputrendi leviää Instassa: paljasta ahterisi kauniissa maisemissa (kuvalinkki)

Instagramissa on alkanut kulovalkean tavoin levitä uusi muoti-ilmiö, jossa käyttäjät seisovat kauniissa maisemissa selin kameraan takapuoli paljaana.

Villityksen aloitti Instagram-kanava Cheeky Exploits julkaisemalla kuvia peppu paljaana olevista ihmisistä ympäri maailmaa.

Nyt kun Suomessakin alkavat ilmat pikkuhiljaa muuttua kesäisiksi, tässä voisi olla mukava ajanviete kesäpäiville. Kun viime kesänä kaikki juoksivat ympäriinsä jahtaamassa Pokemoneja, tänä kesänä voitte olla muodin aallonharjalla paljastamalla pakaranne!

Esimerkkikuvia uudesta trendistä voitte katsoa Instagramin Cheeky Exploits -sivulla tai asiasta uutisoineella Ufunk-sivustolla.

 

2 thoughts on “Uusi pepputrendi leviää Instassa: paljasta ahterisi kauniissa maisemissa (kuvalinkki)

 • 25.4.2017 at 19:31
  Permalink

  Noita jutun vartaloita ja peppuja kun katselee niin sitä olisi heti valmis pieneen kisailuun. Eli, kuva täyttää tarkoituksensa.

  Reply
 • 27.8.2017 at 15:05
  Permalink

  Voi ei, kohta nämä meidän siiderivalaat julkaisevat kuvia paaliperseistään. Toivottavasti säästyn niiden näkemiseltä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.