Pohjois-Korea ilmoitti sunnuntaina olevansa valmis upottamaan Yhdysvaltain lentotukialuksen

Vallankumoukselliset joukkomme ovat taisteluvalmiita upottamaan yhdysvaltalaisen ydinkäyttöisen lentotukialuksen yhdellä iskulla, kirjoitettiin Rodong Sinmun -lehdessä  uutistoimisto Reutersin mukaan.

Korean demokraattisen kansantasavallan (Pohjois-Korean) armeija on jo julistanut, että se vastaa vastuuttomiin provokaatioihin armottomilla ja tuhoavilla iskuilla, joista ei selviä hengissä.

Lentotukialus USS Carl Vinsonin johtama taisteluosasto aloitti sunnuntaina sotaharjoitukset yhdessä japanilaisen sotalaivaston kanssa. Harjoitukset pidetään Yhdysvaltojen laivaston mukaan Filippiinienmerellä. Japanilla on Kiinan jälkeen Aasian suurin laivasto. Sotaharjoituksiin yhdysvaltalaisten kanssa osallistuvat sotalaivat Samidare ja Ashigara, jotka lähtivät matkaan läntisestä Japanista perjantaina uutisoi Ilta-Sanomat

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.