Tilasiko Perussuomalaiset itse pakolaiskiintiöiden noston? PJ kisa kovenee

Kuinka Timo Soini, Sampo Terho, Päivi Risikko, Petteri Orpo ja Juha Sipilä pelaavat hallituspeliä median välityksellä. Nykysuomi kertoo ja todistaa väitteet todeksi, vuodetulla sähköpostikeskustelulla lähteen ja Juha Sipilän välillä.

Vaali-illat ja ääntenlasku on aina jännittävää, joskin PJ:ien kommentit välillä ärsyttävät. YLEn vaali-illassa joskus melko myöhään haastateltavina olivat Sipilä ja Orpo. Aiheena oli perussuomalaisten vaalitappion merkitys. Molemmat herrat Orpo etunenässä kehuivat perussuomalaisia, ja Orpo lupasi ettei hän tai kokoomus sekaannu persujen PJ vaaliin.

Tästä taisi mennä kaksi päivää epävarman oloisen Risikon ulostuloon pakolaiskiintiön nostamiseksi 40%:lla. En voinut aluksi käsittää tätä. Risikko ei ehdota moista ilman Orpon suostumusta/käskyä. Se on parasta tehdä, mitä Orpo sanoo, jos salkkuja kierrätetään. Ts. Petteri Orpo petti lupauksensa koko Suomen kansalle kahdessa päivässä. Se on jo iso uutinen…

 …mutta eihän siinä ole järjen hiventä. Orpo on yksi suosituimmista PJ:sta ja kokoomus suurin puolue. Orpo tietää varsin hyvin, ettei hallitusohjelman ulkopuolelta otettu ehdotus mene näin ikinä läpi. Näitä asioita ei hoideta julkisuuden kautta, jos jotain halutaan saavuttaa.

Kuka tästä hyötyi? Vain Sampo Terho. Lähes kaikista medioista löytyy otsikko, Terho tyrmäsi ehdotuksen. Maikkarilla kyseessä oli Terhon täystyrmäys Risikolle.

Mutta eihän tässä vieläkään ole mitään järkeä Petteri Orpon kannalta. Mitätön hyöty, iso riski. Ellei tilaus pakolaiskiintiön nostosta kokoomukselle tullut nimenomaan persuilta eli käytännössä Timo Soinilta. Silloin on varmasti sovittu takaportti, jos kuten nyt kävi, asiasta jäädään kiinni. Soinilla on panoksena UM-salkku. Hän haluaa Terhon voittavan muutenkin.

 Seuraava kysymys on, tiesikö Terho. Hänen on ollut pakko tietää, koska jos Soini jää kiinni, on hän joka tapauksessa pulassa vähintään epäily jää.

Noh, ennen kuin luulen olevani fiksu, on ketju perattava tarkasti läpi. Niinpä opponoin itseäni. Miksi Soini/Terho tekisivät tällaista, kun maikkarilla eilen useassa ohjelmassa mm. uutisissa ja Halla-ahon haastatteluohjelmassa kerrottiin uutisena, että Terho on suosikki?

Tämän tajuaminen sattui puolivahingossa, oletushan on, että YLEn tai MTV:n uutiset ovat totta. Pelaan joskus nettipokeria. Olen aika huono siinä, en jää ainakaan voitolle. Sitten muistin, että nämä pokerisivustot kuuluvat usein suuriin uhkapeliyhtiöihin, joiden toinen tuote on vedonlyönti.

Googlettamalla löysin heti muutamia paikkoja, missä persujen PJ:sta voi lyödä veto. Se oli viimeinen naula arkkuun. Maikkarin uutinen oli epätosi. Jussi Halla-ahon kertoimet pyörivät 1.5 ympärillä, Sampo Terhon 2.4 maastossa. Tämä on parempi gallup, kuin mikään tähänastisista. HS:n ja MTV:n gallupit, missä otos on otettu väärästä populaatiosta ja otoskoko 70-200, eivät kerro hölkäsen pöläystä.

Nämä kertoimet sen sijaan ovat todellisia. Jos todella pitää Sampoa suosikkina, menee esim. Unibet.com sivustolle ja panostaa 1,000 euroa Sampoon. Jos Sampo voittaa, saa 2,400 euroa takaisin. Unibet ei lahjoita rahaa! Hän ei siis ole suosikki, vaan suosikki on Jussi Halla-aho.

Toivoin vielä lisävarmistusta. Lähetin PM Sipilälle emailin. Olin 80/20 varma, ettei hän vastaa, mutta toisaalta kyse oli hallitusta hajottavasta toiminnasta. Jos minä pystyn tämän päättelemään, on Jussi Halla-aho älynnyt koko jutun saman tien. Tämä taas vähentää entisestään Jussi Halla-ahon intoa jatkaa hallituksessa, jos Petteri Orpo näin avoimesti toimii häntä vastaan.

Nykysuomi sai käsiinsä sähköpostikeskustelua Juha sipilä kanssa, alkuperäinen kysymys ja Juha Sipilän vastaukset löytyvät alta.

VVM Petteri Orpo ja PM Juha,

 • Onnittelut vaalivoitosta kokoomukselle! Kaiken Juhan kokeman jälkeen (IL / Parkkonen voisi edes pyytää anteeksi) olisin suonut Sinulle vähintään jaetun ykkössijan. Media on manipulounut kansaa Kekkosesta lähtien, se valitettavasti jatkuu ja toimii. Suomalainen toimittaja ei osaa pyytää anteeksi. Olette molemmat luvanneet olla puuttumatta persujen PJ vaaliin. Petteri, eilinen liike oli vaikutusyritys, tökerö sellainen. Ilman siunaustasi, Risikko ei olisi ehdottanut kiintiöpakolaisten määrän nostamista n. 40%:lla. Tiesit, mitä siitä seuraa. Pokerissa, shakissa tai kylmän sodan ”pelissä” kuten hyvin tiedätte vaaditaan paljon enemmän. Aloitteleva pokerin pelaaja katsoo vain omia korttejaan. Hiukan myöhemmin alemman keskitason pelaajana mietin mitä vastustaja miettii minun ajattelevan hänen miettivän, mitkä kortit minulla on. Ketjua voi jatkaa loputtomiin. Shakissa taas, kuinka monta siirtoa eteenpäin kykenee ajattelemaan. Eilisen tasoiset yritykset vaikuttaa meihin jopa minä huomaan. Jussi on hemmetin paljon fiksumpi. Petteri, tuollaisissa julkituloissa ei ole mitään järkeä, ellei se ole kokoomus, joka haluaa hallituksen hajottaa. Siihen en jaksa uskoa Vapaavuoren Halla-aho-puheista huolimatta.

Suomen pääministeri kommentoi asiaa sähköpostissaan sanoin:

 • Terve, Nyt on myönnettävä, että olet oikeassa. Tuollaisella ulostulolla, joka on hallitusohjelman vastainen, ei lujiteta hallituspohjaa. Esittäjä tiesi sen tehdessään, että sillä asia saadaan haudattua. Tällaiset muutokset keskustellaan hallituspuolueiden välillä, ei julkisuuden kautta.

Mitä teki Juha Sipilä kuusi päivää sen jälkeen, kun totesi kiintiö asian esiintulon olevan täysin väärin ja sen että asiat pitää selvittää hallituksen sisällä?

Kuvakaappaus Iltalehti

 

 

 

7 thoughts on “Tilasiko Perussuomalaiset itse pakolaiskiintiöiden noston? PJ kisa kovenee

 • 23.4.2017 at 14:51
  Permalink

  Sitä ei tiedä, tilasiko Soini&Co matujen lisäyksen. Mutta se tiedetään että Soini&Co estivät rajojen sulkemisen ja matujen karkoittamisen. Persut olivat vaa-ankieliasemassa myös maassa luvattomasti oleskelevien karkoitusten estämisessä.

  Mietin tässä että aikaisemmin Kepu ja SDP ovat avoimesti vihanneet Suomea ja suomalaisia työväenluokan kansalaisia. Mutta nyt Persut ovat kyllä menneet johtoasemaan. Mikä saa ihmiset vihaamaan omaa rotuan niin että tuhoavat oman elämänsä lisäksi myös lastensa elämän. Ja lasten-lasten elämän.

  Tässäkin kohtaa toistuu Raamatun sanonta:”Minä olen ankara Jumala joka kostaa isien pahat teot aina seitsemänteen sukupolveen asti”. Eli, Soinin, Sipilän, Stubin, Kataisen, Urpilaisen, Lipposen, Halosen, Koiviston, Niinistöjen, Arhinmäen, Kyllösen, Anderssonin, Vanhasen, Väyrysen, Jäätteenmäen, Ahon ja monen muun politikon pahat teot kostetaan aina seitsemän sukupolven päähän. Siksi meillä Suomessa on edessä veilä kuusi laihaa sukupolvea, ennenkuin näiden marionettien tuhot on korjattu.

  Suomalaisten pitää yhtenä rintaman nousta vastustamaan tätä rahakiimaisten tuhoamistyötä Suomessa. Kansa on vain niin tyhmää ettei se ymmrrä puhaltaa yhteen hiileen. Ehkä me todellakin olemme saaneet sellaiset politikot kuin olemme ansainneet.

  Reply
  • 23.4.2017 at 15:13
   Permalink

   ”Tuhon tulevaisuus” kirjoittaa täyttä asiaa!

   Reply
  • 23.4.2017 at 20:17
   Permalink

   Hyvä kommentti. Ilmeisesti vain melko pieni osa kansasta täysin tiedostaa, että meillä on kolmisenkymmentä vuotta ollut ja on edelleen suuri joukko maanpettureita vallankahvassa, jotka ajavat vain omaa ja ylikansallisten takapirujensa asiaa Suomen ja kantasuomalaisten turmioksi – EU-diktatuurin täydellistämiseksi ja Uuden Maailmanjärjestyksen supertyrannian pystyttämiseksi; tämä tehdään pienten askelten taktiikalla, jotta kansa ei huomaisi minne ollaan menossa kunnes paluu entiseen on mahdotonta. – N. neljännesvuosisata sitten itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser nimesi yhden kirjansaa ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”!

   Lieneeko Petturi Orpolla mahdollinen politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä se asia, joka hänen tärkeysjärjestyksessään ohittaa kaiken muun? Hän otti syksyllä 2015 kymmenet tuhannet partalapset (rintamakarkurit?) avosylin vastaan Tornionjoen yli, vaikka hän Dublinin sopimuksen perusteella olisi voinut käännyttää ne kaikki takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin. – Katainen repäisi suomalaisten selkänahasta pelastuspaketin ulkomaisten pankkigangstereiden keinotteluvoitoille ja pääsi palkkiona politrukiksi Brysselin lihapatojen äärelle.

   Barcelonan julistuksella vuodelta 1995 EU tarjosi yhdeksälle muslimimaalle vapaan tavaroiden, palvelujen JA IHMISTEN liikkumisen kunkin maan ja EU:n välillä, http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English.php – Englantia,saksaa tai tanskaa ymmärtäville varsin lukemisen arvoinen artikkeli. Siinä tanskalainen patriootti Anders Bruun Laursen mm. toteaa Barcelonan julistuksen oleva historian suurin maanpetoksellinen toimenpide. Tämä Barcelonan sopimus on myös eräs asia, josta maanpetoksellinen valta-VALE-media VALEHTELEE VAIKENEMALLA – kuten monesta muuustakin kansalaisille olennaisen tärkeästä asiasta.

   Reply
 • 23.4.2017 at 18:27
  Permalink

  Tässä kävi nyt niin, että kolmikon Soini, Sipilä, Orpo ainoa hyvä mies PM Juha Sipilä teki hemmetin ison uhrauksen Soinin eteen. Riittääkö se? En usko. Fiksu toimittaja pystyy päättelemään, miksi Sipilä vaati pakolaiskiintiön nostamista samoin kuin Orpo, tuomittuaan Orpon teon emailissaan vain 6 pv aikaisemmin. Hän siis oli sitä mieltä, että Orpo yritti vaikuttaa persujen PJ-vaaliin ja tuomitsi ”hallitusohjelman vastaisen” ulostulon ja vielä ”julkisuuden kautta” selvin sanoin.

  Sipilä vain ei tässä vaiheessa tajunnut, että pyyntö Orpolle toimia tuli Soinilta, jotta Terho pääsisi profiloitumaan Jussi Halla-ahon vahvimmalla alueella.

  6 pv:n päästä hän itse tekee juuri kuten haukkumansa Orpo, julkisesti ja vastoin hallitusohjelmaa. Yllättäen yksikään persu ei edes reagoi, vaikka juttu uutisoidaan isosti IL:ssä ja MTV:llä. Tällä hän yrittää saada kansan ja toimittajat uskomaan, että sekä hän että Orpo ovat pettäneet YLEn vaali-illassa antamansa lupaukset olla puuttumatta persujen PJ-vääntöön.

  Hän yrittää pelastaa tällä Soinin maineen uskomattoman hienona miehenä (Juha Sipilä) itsensä uhraten. En vain usko, että tämä menee toimittajille läpi.

  Reply
 • 23.4.2017 at 19:02
  Permalink

  Mielenkiintoista ajatusleikkiä.

  Reply
 • 23.4.2017 at 22:12
  Permalink

  Joopa joo ja trallalalla laa. Juu itse persut sen lisäyksen tilasi ja kerran oli tilattu, niin pakkohan oli Risikon se julistaa. Ja ilman muuta Soini esti rajojen sulkemisen ja käski sipilän tilata lisää matuja lupaamalla talonsa, Samalla soini sano orpolle, että sinä pidät turpas tukossa ja järjestät ilmaset junakyydit tukholmasta tornioon.
  Mitäs muuta persut on käskeneet. Ai niin…ne käski Liin ja Villen kiljua kuin teuraalle vietävät siat.
  Kait se oli persujen vika, että matut voi valittaa kielteistä päätöstä vaikka maailman napaan asti kun vain uusia todisteita löytyy. Eikö punapappikin ole soinin käskyläinen.

  Mielenkiintoisia ajatusleikkejä….vai harhaisia kuvitelmia?

  Reply
 • 24.4.2017 at 02:48
  Permalink

  Jos Soini ei tätä tilannut, petti kokoomuksen Petteri Orpo lupauksensa Suomen kansalle YLEn vaali-illassa olla puuttumatta persujen PJ-vaaliin. Ottaisiko suurimman puolueen PJ tällaisen riskin? Sipilän viestin mukaan Orpon (Risikko) esitys pakolaiskiintiön nostosta oli puuttumista persujen PJ-peliin Sampo Terhon hyväksi. Jos Soini ei tätä tilannut, on syyllinen valheesta kiinni jäänyt Orpo.

  Olettaen Orpon olevan syypää, minkä ihmeen takia Juha Sipilä teki tasan saman ehdotuksen kuin Orpo 6 pv myöhemmin. Juuri sen ehdotuksen, jonka hän itse sähköpostiviestissään oli jyrkin sanoin tuominnut. Siinä ei ole mitään järkeä. Hallitusohjelman vastainen ehdotus julkisuuden kautta kuten Orpo teki.

  Totuuden tietävät vain Sipilä, Orpo ja Soini. Mutta näistä kolmesta penaalin tylsin kynä on Soini. On Orposta tai Sipilästä mitä mieltä tahansa, tyhmiä he eivät ole.

  Koko jutussa on järkeä vain yhdellä tavalla, mutta pohtikaa itse.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.