Presidentin johdolla – Terrorismin tilannekuva, Suomen Nato-kumppanuus sekä Yhdysvallat esillä

Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta keskustelivat perjantaina 21. huhtikuuta kansainväliseen terrorismiin liittyvästä tilannekuvasta Suomessa.

Suojelupoliisin antaman tilannekatsauksen pohjalta käyty keskustelu oli ajankohtainen useiden äskettäin Euroopassa tapahtuneiden terrori-iskujen vuoksi. Kansainvälisen terrorismin tilannetta seurataan jatkuvasti ja ennaltaehkäiseviä toimia toteutetaan.

Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta keskustelivat lisäksi ajankohtaisista kysymyksistä liittyen Suomen Nato-kumppanuuteen. Suomi jatkaa aktiivista Nato-kumppanuuspolitiikkaansa ja tukee EU–Nato-yhteistyön tiivistämistä. Helsinkiin 11. huhtikuuta perustettu eurooppalainen hybridiuhkien osaamiskeskus vahvistaa osaltaan tätä yhteistyötä.

Kokouksessa käsiteltiin myös Suomen suhteita Yhdysvaltoihin, vierailuvaihtoa sekä yhteyksien luomista presidentti Trumpin hallintoon.

Lähde: Valtioneuvosto

One thought on “Presidentin johdolla – Terrorismin tilannekuva, Suomen Nato-kumppanuus sekä Yhdysvallat esillä

  • 23.4.2017 at 15:27
    Permalink

    Keskusteltiinko siitä kaikkein oleellisimmasta asiasta eli RAJAVALVONNAN palauttamisesta? -jos ei niin kyseessä oli jälleen kerran täysin turha tilaisuus…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.