Kun Lauantai ei mene aivan putkeen – Rattijuoppo sammui Haagan liikenneympyrään

Poliisipartio huomasi 23.4.2017 klo 00:54 Haagan liikenneympyrässä paikallaan olevan henkilöauton. Partio yritti saada kontaktia lukitun auton kuljettajaan, joka vaikutti sammuneelta. Autossa oli toinenkin mies, joka myös vaikutti sammuneelta. Lopulta kuljettaja avasi oven poliisille. Kuljettaja käyttäytyi sekavasti ja aggressiivisesti joten hänet vedettiin ulos autosta ja raudoitettiin.

Toisen partion yrittäessä puhuttaa toista miestä, hän nousi autosta ulos ja yritti lyödä poliisia. Poliisi joutui raudoittamaan myös hänet.

Paikalle pyydettiin pelastuslaitoksen hoitajia tarkistamaan miesten kuntoa. Heidän arvionsa mukaan miehet olivat huumaantuneita. Miehet kuljetettiin sairaalaan tutkittaviksi. Miehiä jouduttiin pitämään sidottuina sairaalassakin, koska he olivat sekavia ja uhkailivat myös sairaanhoitajia. Tutkimusten jälkeen miehet vietiin poliisivankilaan.

Poliisi epäilee matkustajana ollutta auton haltijaa kulkuneuvon luovuttamisesta päihtyneelle ja kuljettajaa rattijuopumuksesta.

Lähde: Helsingin poliisi

One thought on “Kun Lauantai ei mene aivan putkeen – Rattijuoppo sammui Haagan liikenneympyrään

  • 23.4.2017 at 12:29
    Permalink

    Ja kaikki tämä juuri suurratisan jälkeen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.