Stubb joutui rajun ryöpytyksen kohteeksi Twitterissä: ”V*tun apina”

Kokoomuksen entinen puheenjohtaja, entinen ministeri, entinen europarlamentaarikko ja nykyinen rivikansanedustaja Alexander Stubb kirjoitti eilen puolenpäivän aikaan Twitteriin: ”Pappi Marjaana Toiviainen älä jätä meitä. Teet hienoa työtä suurella sydämellä. Suomi tarvitsee sinua. #turvapaikanhakijat #eirasismille

Kuvaruutukaappaukset ja jaot tviitistä lähtivät leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja Stubb sai vastauksena tviittiinsä melkoisen p*skamyrskyn. Muut Twitterin käyttäjät vastasivat Stubbille mm. seuraavasti:

(VAROITUS! Lukeminen omalla vastuulla, sisältää karkeaa kielenkäyttöä)

Kuten kommenteista voi päätellä, kansan varauksetonta suosiota ei saanut Stubbin tviitti eikä Kokoomuksen nykyinen linjakaan, jonka luonnehdittiin olevan vasemmistolaisempaa kuin Vasemmistoliitto. Mutta kommentoijat olivat armottomia. Lisää makupaloja Stubbin saamista vastauksista:

-Politiikan barbi Alexander Stubb, jätä meidät. Teet surkeaa työtä suurin kuvitelmin. Tansania tarvitsee sinua. #eiepäpätevyydelle

-Oh fuck, this is why I dont anymore vote for @Kokoomus. Do get back to ”Koti, Uskonto ja Isänmaa” instead of being ”clowns”…

-mielenkiintoista nähdä onko tämä aivopieru stubbin poliittisen uran loppu

-Kokoomuksen tila ihmetyttää. Oikealla se ei vaikuta olevan millään järjellä, mitä nyt tulonsiirtoa valtiolta yksityiselle toki jatketaan.

-Entinen pääministeri kannustaa lakia rikkovaa ”pappia”. Suomi 2017.

-Pappi syytti työtään tekevää poliisia vakavasta rikoksesta, että tämä olisi ajanut ihmisen päälle autolla. Jos perätön syytös niin asiatonta

-Stubb mitä ihmettä? Naapurimaat on sotatilassa matuinvaasion takia, Ranskassa ammuskellaan ja haluat lisää väkeä tänne?omat syrjäytyneet???

-Poliisin virkatehtävien väkivaltainen vastustaminen ei ole hienoa työtä. Sorry.

-Kieltäydyit itse aiemmin tapaamasta #tphakijat mielenosoittajia turvallisuussyistä. Tulethan pian Rautatientorille sanomaan #eirasismille?

-Toki niinkin jos laittoman maassaoleskelun tukeminen on hienoa Alexsander, ja yritykset estää poliisia täyttämästä lainvoimaisia päätöksiä.

-Oot sä jumankauta sit idioottien idiootti!Punapääpapitar estää poliisia virka-asioissa ja hyysää laittomasti maassa oleskelevia.Pare ku läks

 

 

Tämän vastalausemyrskyn jälkeen Stubb ei toistaiseksi ole osoittanut muuta aktiviteettia Twitterissä, kuin uudelleentviitannut jokseenkin ainoan edellisen tviittiinsä saaman myönteisen vastauksen: ”Marjaana tekee upeaa työtä. Muistetaan,että Suomessa monia pieniä yhteisöjä,jotka tekevät työtä tp-hakijoiden kanssa. Monest yksin ja tuetta”.

 Lähde: Twitter

15 thoughts on “Stubb joutui rajun ryöpytyksen kohteeksi Twitterissä: ”V*tun apina”

 • 21.4.2017 at 17:49
  Permalink

  Kansa on saanonut mielipiteensä ja stupido voi vetää omat johtopäätöksensä. Hän ei edusta kansaa joten on jäävi toimimaan virassaan. Mutta eihän tuo rahanahne opprtunisti eroa ennen kuin on pakko.

  Reply
 • 21.4.2017 at 18:00
  Permalink

  Stubb on vaan täysi pelle. Kansakin huomannut 🙂 Ja ei, ei kaivata mitään kerettiläisiä punapääpappeja. Hyvä kun lähtee.

  Reply
 • 21.4.2017 at 18:15
  Permalink

  Sori siitä -ei mulla muuta. #operaatiokansanvaihto

  Reply
 • 21.4.2017 at 22:12
  Permalink

  Tämä kävelevä pepsodentmainos on täysmätä globalisti, liittovaltiota kannattava Bilderbergin eliitin sätkynukke.
  Onko hän lahjottu, aivopesty vai muuten vaan tyhjämyssy?
  Onko itseriittoisempaa niljaketta maamme poliitikkojen joukossa?
  Kansa ei tajua miten vaarallisia nämä stubbit ja kataiset ovat maallemme.
  Kaikki tämä EU-eliitin nuoleskelu, monikulttuurisuusfantasiointi, kansallisomaisuuden myyminen, matujen hyysäys ja suoranainen suomalaisvastaisuus kansallisvaltion alasajon kera on järkyttävää !

  Reply
 • 22.4.2017 at 08:45
  Permalink

  Tämä maa on surullisessa jamassa. Ehkä nuo ylikasvaneet koulukiusaajat vielä jonakin päivänä ymmärtävät, miten huonosti ovat käyttäytyneet. Ehkä he jonain päivänä ymmärtävät hävetä. Ehkä he ymmärtävät, että heidän vihansa toisen uskonnon edustajia ja heidän auttajiaan kohtaan on juuri sitä itseään: se on rasismia.

  Reply
 • 22.4.2017 at 08:52
  Permalink

  Stubb elää kuplassaan harhaisena. Olisikohan syytä laskeutua kansan pariin nähdä eikä luulla asioista? Hyväpalkkainen duuni hopealautasella tarjoiltua edessä on helpompi huudella työkkärin ja sossun rahoilla kituuttaville suvaitsevaisuuden tai.

  Reply
 • 22.4.2017 at 09:52
  Permalink

  Stubb vois suksii vittuu täst maasta

  Reply
 • 22.4.2017 at 13:40
  Permalink

  Stubbelo on ehdottomasti yksi typeremmistä Suomessa vaikuttaneista poliitikoista. Mies on oikeasti tyhmä, ei vain näytä tyhmältä, vaan on sitä 100%. EU on kaatumassa ja Stubbin kaltaiset mädättäjät tietävät mitä se tulee merkitsemään heidän tulevaisuuden kannalta.

  Reply
 • 22.4.2017 at 15:59
  Permalink

  Olen syvästi surullinen. Miten Stubb voi karata rivistöstä, niin isänmaan puolesta ja isänmaan hyväksi on aikaisemmin halunnut toimia.En ymmärrä.

  Reply
 • 23.4.2017 at 07:43
  Permalink

  Hei stubido! Osta itsellesi musta raamattu, se sama, mitä tämä persehedelmä-marjaana lukee ja muuttakaa yhdessä tansaniaan! Koraanihan teiltä molemmilta jo varmasti löytyy.

  Reply
 • 23.4.2017 at 21:32
  Permalink

  Nämä petturit pitäs kivittää kansan nähden eduskuntatalon edessä, rahan ahneita paskoja kaikki. Kansalaisomaisuus jo myyty ja suuri osa kantaväestä näkee jo nälkää

  Reply
 • 1.8.2018 at 15:55
  Permalink

  Ihan oikein. Minäkin ryöpytän näitä kokoomus ja keskusta paskoja joka helvetin paikassa missä näihin paskoihin vaan törmään. Viimeksi keskusta paskat lähti okrassa karkuun. Saman kohtelun saa smurffitkin, mutta niitä paskoja harvemmin näkee missään, enkä yhtään ihmettele sitäkään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.