Onnea, Turku!

Turun kuntavaalitulos on perin murheellista katsottavaa. Vaikka Kokoomus onkin Turun suurin puolue 17 paikallaan, on uusi valtuusto vihervasemmistovoittoinen. Vihreät, Vasemmistoliitto ja SDP saivat yhteensä 38 paikkaa. Tämä linja on havaittavissa myös oheisesta kaaviosta, jossa näemme Turun uuden valtuuston näkemyksiä eri asioihin.

Kuvakoosteen on tehnyt Facebook-käyttäjä Timo Rumpunen perustuen Vaalikone.fi-sivuston tuloksiin Turun osalta.

Turun uuden valtuuston enemmistön mielestä laittomasti maassa oleskelevia tulee auttaa, Turun tulee ottaa aktiivisesti vastaan kotoutettavia turvapaikanhakijoita, ja kerjäämistä kadulla ei tule kieltää. Niin ikään maahanmuuttajataustaisten lasten osuudella koululuokassa ei saa olla ylärajaa, kasvisruoan määrää tulee lisätä kouluissa liharuoan kustannuksella ja homoparien oikeudet ovat erittäin tärkeitä.

Ja pahimpana kaikesta, Turun uuden valtuuston mielestä monikulttuurisuus on ehdottomasti hyvä asia ja suomalaisten auttaminen ei saa olla etusijalla ulkomaalaisiin verrattuna. Näin ollen myös Turku sai valtuuston, joka ei aja suomalaisten asiaa, vaan ulkomaalaisten, turvapaikanhakijoiden, kerjäläisten ja jopa laittomasti maassa oleskelevien etuja.

Turku sai valtuuston, jolle tavallinen lihaa syövä suomalainen heteromies on kauhistus.

Turkulaiset äänestäjät saivat mitä halusivat ja ansaitsivat. Joko vihdoin olisi Turun aika irrottautua muusta Suomesta?

 

One thought on “Onnea, Turku!

  • 13.4.2017 at 18:30
    Permalink

    Turku on saanut juuri sellaisen hallituksen kun on ansainnut. Se että Turkulaisten juomavesi puhdistetaan Tamperelaisten jätevedestä, näyttää vaikuttavat selvästi ajatteluun. Ne kaikki lääkeylijäämät ja se poliovirus jotka jätevedesipuhdistamolta lähtevät alajuoksulle, ovat osaltaan syynä tähän tilanteeseen.

    Toisaalta, kun näin ajattelevat ihmiset ovat kaikki samalla luodolla, on niitä helpompi vahtia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.