Vaasassa leikkivää lasta hakattiin kepillä naamaan

Vaasalaisessa facebook ryhmässä isä ihmettelee mihin maailma on menossa. Hänen kuusivuotias poika oli kaikessa  rauhassa leikkinyt pihamaalla, kun naapuripihasta oli isän sanojen mukaan ilmestynyt tummahipiäisiä nuoria ja surutta lyöneet kuusivuotiasta poikaa suoraan kepillä naamaan. Kuva pikselöity pojan tunnistamisen estämiseksi. Kuvassa pojalla on nenä auennut kunnolla ja verta valunut pitkin vaatteita. Poika on silminnähden pelästynyt ja itkuinen.

Isän kommentti ryhmästä:

 • Lisää maahanmuuttajia Vaasaan!!?? Lisää tällästä!!??? 6v poikani leikki pihassa loppui aika lyhyeen kun naapuripihasta ilmestyi tummahipiäisiä ja läsäyttivät kepillä poikaa suoraan naamaan!! On se saatana kumma kun omassa pihassakaan ei edes ole turvallista olla!!!

Isän kommentti saa aikamoisen sanasodan taas aikaiseksi. Osa antaa sympatiat pojalle, osa puolustelee, että kiusaa se suomalainenkin ja osaa nämä kommentit ärsyttävät selvästi ja soppa on valmis, kuten facebook ryhmissä yleensäkkin kun maahanmuuttajista on kyse. Muutamia poimintoja kommenteista:

 • Ikävä tapahtuma, mutta musta tästä nyt ei voida maahanmuuttajia syyttää. Ei ole mitenkään varmaa, että tekijä on ollut maahanmuuttaja ihonväristään huolimatta – hän voi olla silti täysin suomalainen. Musta on typerää leimata aina maahanmuuttajat näihin syyllisiksi, samoja temppuja tekee myös syntyperäiset suomalaiset.
 • Mun mielestä on ällöttävää, että joku kehtaa puolustaa maahanmuuttajia tällaisen päivityksen jälkeen!! Kyllä mua käy enemmän sääliksi tuota hakattua poikaa kuin maahanmuuttajia!!
 • ei niitä saa syytellä, niillä on ollut niin vaikeaa ja niitä pitää ymmärtää. Me olemme toisarvoisia ja saastaisia heihin verrattuna. Heillä on oikeus mielipiteeseen ja tekoihin? Näin minulle sanottiin kun erästä tännesaapunutta ripitin….
 • Voi nyyv nyyh mitä paskanlässytystä taas,jostain senkin oljenkorren joku suvakki löytää vielä että tähänkin tapaukseen on syynä rasismi 😀
 • Ikävä kuulla,mutta tosiaan taustaa on turha tähän sekoittaa millään tavalla sillä kyllähän suomalaiset lapset ihan samalla tavalla lyövät ja kiusaavat. T: poikani eskarissa 2 suomalaista jotka aina jonkun kimpussa. Ja kyllä luokalla on myös ulkomaalaisia jotka sentäs osaavat käyttäytyä
 • Väkivaltaan on vastattava kovemmalla väkivallalla

16 thoughts on “Vaasassa leikkivää lasta hakattiin kepillä naamaan

 • 3.4.2017 at 22:50
  Permalink

  Olisikohan aika laittaa kova kovaa vastaan ja nousta näitä tummahipiäisiä vastaan. Näillä tyypeillä ei rajoja ole, mutta meillä suomalaisilla täytyy olla oikeus puolustaa omiamme jos hallitus/eduskunta/poliisi ei sitä tee… Suomalaiset on pitkälti sivistyneitä rauhaa rakastavia ihmisiä, mutta säkin pohja se on suomalaisellakin…

  Reply
  • 4.4.2017 at 23:49
   Permalink

   Näitä muslimilapsia opetetaan väkivaltaan jo lapsina, Ensin heitä itseään vanhemmat hakkaavat ja piiskaavat, Sitten ne alkavat rääkätä kissoja ja muita pieniä eläimiä, Sitten pikkuhiljaa ylöspäin ja ihmisiin, Lapsetkin opetetaan vihaamaan vääräuskoisia ja heidän lapsiaan,

   Reply
 • 3.4.2017 at 23:08
  Permalink

  Isä saa syyttää ihan itseään. Ei ole korottanut ääntään ja sanonut että ”Matut vittuun” kuten Pertti. Eikä ole pistänyt rikkaa ristiin maan turvallisuuden puolesta.

  Se on pieni joukko ihmisiä jotka oikeasti ovat nousseet ja vastustaneet matuja. Puheet ei auta. Adressit ei auta. On toiminnan aika. Ja hyvin pieni joukko toimii. Tämä pieni joukko voi vaatia asioita. Muut saavat hävetä tekemättömyyttään.

  Nyt tämä Vaasalainen isäkin voi lahjoittaa rahaa henkilöille jotka tekevä asian eteen jotain. Muuten on turha syyllistää muita. Katsokaa jokainen peiliin.

  Minä olen tehnyt ulkomalaisinvaasion vastaista työtä yli 25 vuotta. Ja paljonko se on minulle maksanut. Mutta harrastukset maksavat aina. Mielellään sitä eläisi kuin tietämätön blebeiji-suomalainen, mutta kun luonto ei anna periksi hävittää isoisien perintöä. Olisiko muidenkin jo aika nousta vastustamaan oligarkkeja?

  Reply
  • 3.4.2017 at 23:50
   Permalink

   ”Se on pieni joukko ihmisiä jotka oikeasti ovat nousseet ja vastustaneet matuja” Totta.Tuetaan niitä sitten tavoillamme ja otetaan sylkeä päällemme itse kukin.

   Reply
 • 4.4.2017 at 11:45
  Permalink

  Se, että löytää omenapuusta yhden tai kaksi mätää omenaa ei tarkoita että koko puu olisi kaadettava. En hyväksy tekoa missään nimessä mutta on naurettavaa syyttää kaikkia maahanmuuttajia muutaman ihmisen teosta. Tekeehän suomalaisetkin tyhmiä asioita eikä siitä syytetä kaikkia suomalaisia?

  Reply
  • 4.4.2017 at 11:54
   Permalink

   Se on nyt vaan niin, että muslimeilla ei ole mitään tapakasvatusta.

   Reply
  • 4.4.2017 at 12:42
   Permalink

   Mutta kun koko omenapuu on mätä ja sattuman kautta tekee vain sen yhden tai kaksi tervettä omenaa, on koko puu parempi kaataa.

   Reply
 • 4.4.2017 at 12:11
  Permalink

  Mutta onneksi Ville Niinistöt ja muut vihervassari suvakit ovat pian järjestämässä konserttia rasismin vastustamiseksi. Kantaväestö ei merkitse mitään, työttömät saavat kuolla nälkään, asunnottomat paleltua veneiden alle, sairaat kuolla leikkausjonoihin ja vanhusten vaipat voidaan vaihtaa kerran kuussa.
  Tärkeintä on, että maahantunkeutujilla on yltäkylläinen elämä veronmaksajien kustantamana. Ja koska tummahipiäisten kulttuuriin kuuluu alistaminen ja väkivalta, se tulee niille sallia. Raiskaus per päivä on ihan OK, samoin pari lapsen pahoinpitelyä tuntiin on ihan OK muslimikulttuuriin. Naisia saa hakata jatkuvasti.

  t: Vihreät – De Gröna

  Reply
 • 4.4.2017 at 12:47
  Permalink

  Lukekaa nyt sitä koraania, Muslimit pitävät vääräuskoisia, erityisesti kristittyjä ja juutalaisia vihollisinaan.
  Näitä saa teloa, kiusata, raiskata ja tappaa. Se on imaamien opetusten mukaista ja jumalalleen otollista (en kirjoita isolla alkukirjaimella). Siksi muslimeja on turha yrittää ”kotouttaa” – he käyvät sotaa meitä vastaan. Siksi pientä poikaa lyödään kepillä kasvoihin, siksi naisia raiskataan, siksi vanhukselta viilletään kurkku auki, siksi miehelle lyödään puukko selkään. Ja aina joukolla, aina heikomman kimppuun – allahin soturit voimissaan.

  Islam ei ole yhteensopiva länsimaisten yhteiskuntien ja kulttuurien kanssa.

  Toki muslimit ottavat sosiaalirahamme, asuntomme, palvelumme, ja uhriutuvat ja vaativat jatkuvasti lisää. Sehän on vääräuskoisten heille maksamaa ”suojeluveroa”. Asioista saa ja pitää vääräuskoiselle valehdella, jos se on muslimille eduksi, se on ”taqiyya”-periaate. Siksi kaikki ”viranomaishaastattelut” ja niihin perustuvat tiedot esim. näiden ihmisten nimistä, alkuperästä, aiemmista tekemisistä, koulutuksesta, ammattitaidosta jne ovat 90%:sti keksittyä legendaa ja palturia.

  Ihmettelen miksi viimeöisellä lennolla maasta poistettiin vain 12 ihmistä isossa suihkukoneessa, kun tilaa olisi ollut 150 muullekin !? Vielä on vähintään 11.000 viemättä. Ja viranomaiset kiertelevät ja välttelevät Suomen lain toteuttamista.

  Reply
 • 4.4.2017 at 22:21
  Permalink

  Maailman naurettavin perustelu sallia väkivalta on, että kun suomalaisetki…Ehkä samalla logiikalla on sallittava kunniamurhat, koska murhaahan suomalaisetkin.

  Reply
 • 5.4.2017 at 02:11
  Permalink

  Ei muuta kun pääministeri Sipilä vastuuseen edesottamuksistaan.

  Reply
 • 9.4.2017 at 14:12
  Permalink

  Tarttee mennä ensi launtaina Vaasan torille syömään sikaa ja kuuntelemaan lisää tapauksesta ja sen jatkoseurauksista.

  Reply
 • 3.8.2017 at 03:02
  Permalink

  Ja varmaan näiden matujen vanhemmat ovat taputtaneet tekiöitä päähän että * hyvä poika” kun tiedät miten ”vääräuskosia” pitää kohdella kiittäköön luojaansa ( tai ketä nyt sitten pokkuroivatkaan) ettei ollu mun lapsi, nimittäin sillon olisin napannu kurkusta kiinni, nostanut ensin seinälle ja sitten raahannu niiden vanhempien eteen ja nostanut helvetinmoisen metelin että jos ikinä vielä menevät 10m lähemmäs mun kerssani niin saisivat saman kohtelun multa.
  Ristus kun sisu kiehahtaa tuommosien porsaiden käytös!
  Ja te ”matusuojelijat” tässä ketjussa saisitte hävetä koska teille selvästi on tärkeämpää puolustella tuonkin pikkusen pahoinpitelijöiden ihon väriä moittivia kun tuota pientä uhria, koska sattu olemaan suomalainen.
  Minkähänlaiset teidän kommentit olisivat jos uhri olisi ollut matu ja tekijät suomalaisia…joo ei minkäänlaisia

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.