Jopa 10 000 koiraa kidutetaan ja syödään tänäkin vuonna Yulinin festivaaleissa, Kiinassa (video)

Vuonna 2009 alkunsa saanut koirien syönti festivaali on saamassa jatkoa tänäkin vuonna, vastustuksesta huolimatta.

Kesäpäivänseisauksen aikaan 21.6 alkavissa, 10 päivää kestävissä koiriensyönti festivaaleissa, ollaan tänäkin vuonna tappamassa arviolta 10 000-15 000 varastettua tai ostettua koiraa. Näitä koiria teurastetaan julmasti ELÄVÄLTÄ muun muassa hirttämällä, polttamalla, keittämällä, nylkemällä, hakkaamalla ja antamalla sähköä.

Koirien annetaan virua stressaantuneina ahtaissa häkeissä tienvarsilla ilman vettä, ruokaa tai liikkumavaraa katsoen kuinka kerta toisensa jälkeen lajitovereita rääkätään hengiltä. Yulinin asukkaat uskovatkin, että mitä pelokkaampi ja stressaantuneempi eläin on, sitä parempaa ja mureampaa liha on.

Miksi Yulinissa sitten syödään koiran lihaa? Uskomuksen mukaan koiranlihan syönti antaa miehille seksuaalista kestävyyttä, viilentää heitä kesän helteessä sekä pitää pahat henget loitolla.

Kiinassa koiran syönti on ollut traditiona jo lähes 400 vuotta. Eläinten hyvinvoinnista kiinnostuneet aktivistit ovat yrittäneet jo vuosia saada Yulinin festivaalit loppumaan, mutta tuloksetta. Kiinan hallitus on sanonut ettei asialle voida tehdä mitään, vaikka Kiinassa ei ole edes voimassa eläinten hyvinvointia koskevia lakeja.

 

Kuitenkin niin kauan, kun vanha sukupolvi uskoo, että koiranlihan syönti on hyväksyttävää ja lakeja ei muuteta, on tie muutokselle ja festivaalien lopettamiselle pitkä.
Adressin Yulinin festivaalien lopettamista vastaan voi käydä allekirjoittamassa tästä. Varoitus, linkki sisältää videon, jota ei suositella herkille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 thoughts on “Jopa 10 000 koiraa kidutetaan ja syödään tänäkin vuonna Yulinin festivaaleissa, Kiinassa (video)

 • 1.4.2017 at 22:30
  Permalink

  Toi helvetin Yulini pitäis poistaa kokonaan maailman kartalta ja kaikki sen asukkaat paitsi eläimet!!! Mä vihaan noita sairaita sadisti kusipäitä!!!

  Reply
 • 2.4.2017 at 10:01
  Permalink

  Toiset syö sikaa toiset koiraa mitä sitten ruokaa se vain on

  Reply
  • 2.4.2017 at 10:18
   Permalink

   Herätys, tässä oli kyse kiduttamisesta eikä siitä mitä lihaa syödään.

   Reply
  • 17.11.2021 at 13:54
   Permalink

   tuo on ihan helvetin sairasta.. eläimiä kidutetaan että saatais ruokaa ja muita juttuja ihan vitun sairasta.. saatana eläin raukat avuttomat kärsii vitun vatipäitten takia eläimelläkin on tunteet ja nekin tuntee kipua kuvittele ittes saatana siihe omalle kohalle iha hirveetä

   Reply
   • 17.11.2021 at 21:24
    Permalink

    Entäpä Yhdysvaltain WOKE koululaitos, jossa oppilaille annetaan tehtäväksi luoda bisnes malli vauvojen käyttäminen ruuaksi viemällä niitä Kiinaan vaavi-hampparien valmistukseen.

    Kannibalismi on kommunistien mielestä raitkaisu maailman nälänhätään!

    Ja tämä on täyttä totta!!! Valitettavasti.

    Reply
 • 2.4.2017 at 15:42
  Permalink

  Söisivät hel…..iin kuuluvat kinuskit toisiaan, sillä niitähän on planeetalla aivan liikaa….eikö joku voisi opettaa niille kannibalismin, miten hyvältä mcdonalsia syönyt kinuski maistuu…

  Reply
 • 2.4.2017 at 21:34
  Permalink

  Saatanan sairasta paskaa!!! Laissa pitäs kieltää

  Reply
  • 2.4.2020 at 16:24
   Permalink

   No me kirjottaan niille laki.syövät sutkin sen jälkeen

   Reply
 • 2.4.2017 at 22:18
  Permalink

  Nam ja Slurps Adrealiini pitoista verta.

  Reply
 • 3.4.2017 at 00:05
  Permalink

  Vitun pellet jotka on tätä vastaan! ite mässäilette koko elämän ajan kidutettuja sikoja lehmiä ja kanoja.. olette vitun tyhmiä. voi kuinka kauheaa joku syö teiän rakasta chihuahuaa.. mitä vittua me syödään hinduille pyhää lehmää.. ei noi koirat oo kidutettuja.. noi koirat on kasulta napattuja.. noi koirat ovat olleet 110 kertaa onnellisimpia ja vapaampapia kuin meidän teho tuotetut siat lehmät ja kanat.

  Reply
  • 5.4.2017 at 16:10
   Permalink

   Ei ole kidutettuja? Mitä kiduttaminen sitten sinun mielestä tarkoittaa jos näitä eläimiä ei mielestäsi kiduteta??

   Reply
  • 7.8.2019 at 17:10
   Permalink

   voi vitun autisti kato niitä videoita niin ymmärrät ne otetaan vittu kadulta suoraan ilman et kuule katotaan et kenen koira oli ja sit hakataan rauta tangolla niskaan ja heitetään muitten koirien päälle kunnes toinen vitun läski vinosilmä laittaa ne roikkuun hirteen ja niitä aletaan palotteleen vaikka ne on vittu viellä tajuissaan, mutta liikuntakyvyttömiä.

   Reply
 • 6.4.2017 at 20:43
  Permalink

  Koirat ei ole pelkästään kaduilta poimittuja vaan myös perheiltä varastettuja väkisin vietyjä!!! Tästä on ollut paljon uutisia. Ja kyllä Kiinassa kidutetaan muitakin eläimiä kuten niitä sikoja, josta olen myös nähnyt mitä kamalempia videoita. Mutta kuten uutisessa luki mitä kidutetumpaa, sen parempaa liha on.. sairasta. Suomessa ei hyväksytä eläinten kiduttamista ja täällä tälläsiin asioihin puututaan kunnolla kun on havaittavissa selkeää eläinrääkkäystä, mutta kaikkien tekemisiähän ei voi valvoa. Minä jatkan ilolla suomalaisen lihan syöntiä, koska tiedän että se on tapettu nopeasti ja kivuttomasti ja elänyt suht hyvän elämän.

  Reply
 • 28.5.2017 at 13:36
  Permalink

  Oksettavaa eläinrääkkäystä. Ei millään muotoa voi verrata suomalaisiin eläimiin jotka kitumatta kasvatetaan ja lopetetaan. Ihmisiäkin kidutetaan joissakin maissa, syyttömästi. Vain ihmiset voi olla näin julmia…..ja ne eläimet jotka alkaa repimään elävien eläinten mahoja auki syödäkseen ennen kuin eläin on kuollut.

  Reply
 • 23.7.2017 at 23:23
  Permalink

  Julmaa touhua tämä kiinalaisten koiransyönti !!!! Hieno juttu että eläintensuojelijat ovat onnistuneet lopettamaan tämän järkyttävän festivaalin !!!!!

  Reply
 • 16.10.2017 at 20:44
  Permalink

  Sairasta toimintaa. Todella vastenmielistä.

  Reply
 • 14.1.2019 at 14:54
  Permalink

  Sairasta toimintaa vaikka tietää ettö niitä sattuu ja paljon ja että ne kärsii niin silti tekee jotta itse saisi makoisan aterian. Pitäisi Kiinan edes jotain eläinten hyvinvointi lakeja käyttöön! Jos nämä eivät varastaisi niitä koiria eikä kiduttaisi ja kasvattaisivat hyvin ja hyvissä oloissa olisi ihan ok mutta kun toi sairas rääkkäys ihan vitun sairasta!!!

  Reply
 • 27.6.2019 at 14:04
  Permalink

  On todella sarasta toimintaa, Miksi tälläistä sallitaan edes. Vituttaa niin saatanasti kun et mitään voi tehdä estääksesi kidutukset

  Reply
 • 1.4.2020 at 03:49
  Permalink

  Ehkä kiduttaminen onkin hyvä asia, emme vain tajua sitä vielä??
  Tulihan Suomeenkin yks’kaks’ diktatuuri – vain sen takia, että 75-100 -vuotiaat saattavat ehkä sairastua ja ehkä kuolla koronavirukseen (terveille nuorille tauti ei ole vaaraksi).

  Minä en halua elää vanhaksi ja mielestäni jokainen, joka kuluttaa kuin kuningas ja elää yli 80 -vuotiaaksi, on härskin itsekäs pskiainen.

  Vähemmän kulutusta, enemmän elämää.

  Antaa kiinalaisten elää tavallaan.

  Ei meillekään kukaan huuda, että kidutamme siat kuoliaaksi kaasulla ja rääkkäämme nautoja ja muita eläimiä muka ”hyvän tuotannon nimissä”.

  Reply
 • 31.10.2020 at 08:22
  Permalink

  Voi vitun kiinalaiset,saatanan hullut paskat.Syökää toisianne!!

  Reply
 • 9.12.2020 at 13:51
  Permalink

  Kyllä oikeasti Kiina on ala-arvoisin Aasian maista. Yleensäkin siellä osassa maapalloa ihmiset eivät kunnioita mitään. Kehoittaisin kaikki@ boikotoimaan Kiinassa valmistettuja tuotteit@, olkoonkin, että niitä on paljon. Vähennetään kulutusta. Samoin matkustaminen Kiinaan, miksi ylläpitää noin ala-arvoisen valtion taloutta turismilla? Eläinten kohtelu, angorakaneista koriin, kissoihin on todella järkyttävää. Miten joku ihminen edes kykenee sellaiseen suoritukseen, jossa eläin huutaa tuskissaan. Oikeasti sairasta kansaa.

  Reply
 • 7.10.2022 at 07:09
  Permalink

  Jumala näkee ja vielä rankaisee näitä sadistisia hirviöitä. Ei ihminen jolla on normaalit tunteet toimi tällä tavalla toista luotua kohtaan. ehkä nämä pirut syntyvät koirina seuraavassa elämässä kiinaan. Se olisi näille sadisteille vähintään oikein. Ihan älyttömän sairasta…

  Reply
 • 7.10.2022 at 07:16
  Permalink

  Thaimaalainen vaimoni kertoi että myös sikoja kidutetaan hengiltä pohjoisthaimaassa. Kuullemma se sian kirkuminen on ihan sairasta kuunneltavaa. Muistan kun ajoimme lava autolla niin thaimies kuljettaja koiran tiellä nähtyään vielä kiihdytti osuakseen koiraan ja osuikin sen takapäähän ja koira lensi ojaan ja varmaan koko takapää murskaantui. Tapahtuma järkytti ja on jäänyt mieleen vaikka siitä on jo yli kymmen vuotta aikaa. En ole pystynyt unohtamaan vaimoni sedän raukkamaista tekoa eläinparkaa kohtaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.