Tänään on historiallinen päivä, Britannian pääministeri Theresa May allekirjoitti brexit kirjeen

Theresa May sanoo tiedotteessaan, kuinka Britannian hyvä ja ystävällinen kansa, iso maa, joka ei ikinä käännä selkäänsä niille jotka apua tarvitsevat. Maa joka täyttää lupauksensa aina maailmalle. Etenkin niille jotka apuamme eniten tarvitsevat.

Olemme nyt aloittaneet uudenlaiset kumppanuusneuvottelut Eun kanssa. Tämä ei tarkoita, että Britannia vetäytyy vaan päinvastoin Britannia ottaa askeleen kohti globaalimpaa Britanniaa, johon kuuluu niin Eun jäsenmaat, kuin myös ulkopuoliset maat.

Rakennetaan yhdessä turvallisempi paikka maailmasta kaikille kansoille, kuin myös turvallisempi maa omalle kansalle. May korostaa naisten ja lasten oikeuksia maailmalla ja sanoo tämän olevan lähellä hänen sydäntään. Britannia jatkaa auttamista maailmalla, jotta kaikki muuttuisi paremmaksi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

May käyttää puheestaan pitkän tovin kertoessaan kuinka Britannia auttaa maailmalla köyhiä, sorrettuja ja nälkäkuoleman partaalla olevia. May kiittää kaikkia apuun osallistuvia ja lupaa Britannian jatkavan apua maailmalla.

Lopussa May pyytää jokaista auttamaan rakentamaan tänä historiallisena hetkenä, kun Britannian ero Eu:sta on alkanut, parempi ja maanläheisempi Britannia. May pyytää kaikkia osallistumaan talkoisiin.

Kun vedämme kaikki yhtä köyttä ja suuntaamme katseemme tulevaan, olemme yksi iso pysäyttämätön voima.

sffsf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.