Terhi Kiemungista tehty pila ”biisi” ja kuva ei täyttänyt rikoksen määritelmiä – kuuntele kappale ja kerro mielipiteesi

Biisin sanat: Terhi Kiemunki ”Vitun natsi, rasistinen huora, suksi vittuun jne… Kappaleessa myös kerrotaan Kiemungin olevan Perussuomalainen pystyyn nussittu luuska. Kihlakunnansyyttäjä Mika Mäkinen ei katsonut tämän loukkaavan kunniaa.

Terhi Kiemunki toteaa Facebookissa seuraavaa:

”Näin se on nähtävä. Laki ei ole kaikille sama. Oheisten julkaisujen(kuva ja biisi, molemmista tehty tutkintapyyntö joka ei johda mihinkään vaikka itse olen tekijöiden tiedot löytänyt) levittäminen on sallittua. Sama syyttäjä Mäkinen kuitenkin katsoo että tuomio kansanryhmää vastaan kiihottamisesta on saatava lauseesta ”Tässä ajassa kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja”. Onhan siinä vissi ero mikä on solvaamista ja ketä saa solvata ja ketä ei.

 

14 thoughts on “Terhi Kiemungista tehty pila ”biisi” ja kuva ei täyttänyt rikoksen määritelmiä – kuuntele kappale ja kerro mielipiteesi

 • 28.3.2017 at 18:18
  Permalink

  Aivan TÖRKEÄ 🙁 Mitähän Mäkisen päässä liikkuu??? Kyllä noin törkeästä tekstistä ja kuvasta
  pitää tulla seuraamuksia, oli törkyjen kohde kuka vain. Hävettää suomalaisena noin sivistymätön käytös.

  Reply
 • 28.3.2017 at 19:22
  Permalink

  Niin, siis kääntäen tämä sanoitus/sanat ovat yleisesti hyväksyttäviä,eikä siten halventavia eli eivät täytä kunnianloukkauksen tunnusmerkistöä.Melkoiset on käsitykset Mäkisellä noin yleisestä tasosta.Mitenköhän kävis ,jos sanoittais Mäkisen Kiemungin paikalle ?Valistunut arvaus,että tulis tuomio.

  Reply
 • 28.3.2017 at 21:41
  Permalink

  Entä jos sama biisi olisi tehty jostain tunnetusta muslimista?

  Reply
 • 28.3.2017 at 21:48
  Permalink

  Sinulle ja muillekin.Se olisi sitten rangaistuksen koventamisperuste.Hups tais tulla vihapuhetta.

  Reply
 • 29.3.2017 at 07:18
  Permalink

  Koska Rikoslaista On Poistettu Kunnian loukkaus Pykälä ja Toisen ihmisen Yksityisyyden Loukkaus ja laiton Kuvan julkaisu ? ?Miten on Kunnian Loukkaus Rahalliset Korvakset ja Toiselle Osapuolelle Sakko Rangaistus ja Tuomio ?

  Reply
  • 29.3.2017 at 18:40
   Permalink

   Hei Kirjoitan Jokaisen Kommentin Isolla Alkukirjaimella Koska Jätin Peruskoulun Väliin (VÄLI) Piste

   Reply
 • 29.3.2017 at 10:07
  Permalink

  Eikös persut uhoa, että sitä saa mitä tilaa? Kiemunki on käyttäytynyt ala-arvoisesti
  jo pidemmän aikaa, nyt sitten itketään kun tulee samalla mitalla takaisin.

  Reply
 • 29.3.2017 at 10:38
  Permalink

  Nyt joku noheva samoilla sanoituksilla tekee kappaleen Nazima Razmyarista, niin nähdään ettei laki olekaan kaikille sama!

  Reply
 • 29.3.2017 at 11:06
  Permalink

  Voi hemmetti, mikä biisi 🙁

  Reply
 • 29.3.2017 at 18:41
  Permalink

  Nyt äkkiä tekemään versioita kaikenmaailman julkkisnaisista ja poliitikoista.
  Mikä olis reaktio jos laulussa olisi vaikka Tarja Halonen, Anne Berner, Paula Risikko, Liisa Jaakonsaari, Nazima, tai kuka vaan vassarinaisista???

  Reply
 • 29.3.2017 at 21:09
  Permalink

  Sanoitus on vähä kankea, ei rimmaa oikeen. Mutta suorapuheinen, tuleekohan sipilästä ja?

  Reply
 • 29.3.2017 at 23:06
  Permalink

  Terhi Kiemungille ohjeeksi.Tee tutkintapyyntö Jari Lindströmille ja pyydät häntä tutkimaan ja tai toimittamaan tutkintapyynnön toimivaltaiselle viranomaiselle.Tutkintapyynnössä pyydät selvittämään onko Mäkinen syyllistynyt tahalliseen väärään viranomaispäätökseen.Eli vaadit siis jonkun tutkimaan onko päätös väärä ,et sitä onko hän esim.suorittanut virkavelvollisuutensa tai käyttänyt arviointioikeuttansa oikein.

  Reply
 • 30.3.2017 at 11:02
  Permalink

  Tämä ”biisi” on todella mauton. Mun mielestä täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit.

  Reply
 • 26.9.2017 at 00:50
  Permalink

  Tekijä syyllistyy ehdottomasti kunnianloukkaukseen. Onkohan sanat matun tekemät, kun kielenkäyttö viittaa samaan törkeyteen johon olemme saaneet tutusrua mm. ratikassa jossa vanhemman naishenkilön kimppuun kävivät sanallisesti nuoret maahanmuuttajataustaiset miehet. Siinä oli röyhkeys huipussaan huoritteluineen ja miehen tunkeutuessa väkisin istumaan naisen viereen ( josta sai kuitenkin lähdön).
  LAKI EI TODELLAKAAN OLE SAMA KAIKILLE.
  Ennustan: Lähellä on aika, kun kansa ottaa oikeuden omiin käsiin. Silloin ei suojaa vääriä tuomareitakaan mikään. ”Ei maassa oikeutta saa, ken itse sit ei hanki” ,suomal.sananlasku.
  Oikeutta Terhi Kiemunki’lle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.