Suomi ensin -liikkeen tila herätti keskustelua Suomi-maidanilla

Helsingin Rautatientorilla järjestettiin lauantaina 18.3. Suomi ensin -liikkeen aktiivien toimesta Ilja Janitskinin presidentinvaalikampanjaa tukeva mielenilmaus. KansallisTv tarjosi suoran lähetyksen mielenilmauksesta.

 

Ennen varsinaista mielenilmausta Suomi ensin -liikkeen aktiivi ja kunnallisvaaliehdokas Panu Huuhtanen järjesti alueella SE:n jäsenistölle tarkoitetun avoimen keskustelutilaisuuden liikkeen nykytilasta ja hallituksen toiminnasta. Keskusteluun osallistuneiden yhteisenä toiveena oli saada mahdollisimman pikainen ratkaisu yhdistyksen ongelmiin. Hallituksen edustajia ei keskustelutilaisuudessa nähty.

 

4 thoughts on “Suomi ensin -liikkeen tila herätti keskustelua Suomi-maidanilla

 • 19.3.2017 at 10:35
  Permalink

  Ketkä ovat hallituksen edustajia? SuomiEnsin sivustolla ei ole kuin Marcon nimi. Ja sitäpaitsi, nyt pitäisi liikkeen toimintaa edes sen verran rauhoittaa että ehtisivät ottaa vastaan heille tarjotun sekä materiaalisen- että taloudellisen tuen. Olen ollut monesti yhteydessä muutamaan henkilöön ja niin on aina ollut kiire kaikilla että kukaan ei ole osannut jarrupoljinta painaa tuon bussipysäkin kohdalla. Olenkin ajatellut että moinen ylimielisyys ja lyhytnäköisyys osuu ennenpitkää omaan nilkkaan.

  Reply
 • 19.3.2017 at 18:36
  Permalink

  Uskottavuus menee heti kun ensimmäinen huikka on otettu. Ei tällaisia asioita kännissä hoideta. Humalaisten örvellystä. Nolottaa.

  Reply
 • 23.3.2017 at 20:50
  Permalink

  Valitettavasti näillä pienpuolueilla ei tulevaisuutta ole. Esim. Suomi ensin, IPU ja Muutos, itsenäisen Suomen puolesta taistelevia, haittamaahanmuuttoa vastustavia. Äänisaalis ei tuo eduskuntavaaleissa edustajia, jos tuo yhden tai kaksi tulos on yhdentekevä.
  Suomen ainoa pelastus on Halla-aho persujen johtoon ja oikeiden kansallismielisten ryntäys puolueeseen. Valmis paketti, puolueella rahaa, puoluetoimistot ja organisaatiot, useita päteviä kansanedustajia jotka ovat Soinin hiljentämiä. Ei muuta kuin liittymään puolueeseen ja puoluekokoukseen muuttamaan Suomea!

  Reply
 • 10.4.2017 at 09:48
  Permalink

  Niin..asiathan ne ovat yksinkertaisia mutta aina vaan ihmiset tekevät niistä vaikeita, olisikohan aika myöntää totuus puolesta ja vastaan, ei pelkästään Suomessa vaan koko maailmassa, loppujen lopuksi me aina vain ajatellaan omaa etuamme, siinä vaiheessa kun opimme ajattelemaan muidenkin etua niin asiat voisivat olla paremmin mutta se ei taida ollla mahdollista.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.